זה לא שהבצק לא קרא את המתכון ...
לפני שמתחילים לבשל משהו ממתכון חשוב
1. לקרוא את המתכון פעמיים ולהבין את סדר העניינים
2. לבדוק שיש לנו את כול המצרכים ההכרחיים , תמיד יש כאלה שהם המלצה או שיש להם תחליף
3. לדאוג לחבר טלפוני
במקרה של בצק , תמיד את המים יש להוסיף בהדרגה , אפילו במתכון שמכינים תמיד ייתכנו שינויים בכמות המים בגלל סוג הקמח
הלחות באוויר , חימום הבית ומיזוג משפיעים גם על ספיחת נוזלים .
מומלץ את השומן להוסיף אחרי לישה ראשונה .
ואת כול הנ״ל למדתי מנסיון בלבד , אין סימוכין מדעיים לדבריי ( אולי יש לא יודעת )
תמשיכו להעלות תמונות ממש תאווה לעיניים .