בואו לשולחן , והפעם שקשוקבנוס עם טוויסט איטלקי



 

mumfor4

New member
זה לא שהבצק לא קרא את המתכון ...


לפני שמתחילים לבשל משהו ממתכון חשוב
1. לקרוא את המתכון פעמיים ולהבין את סדר העניינים
2. לבדוק שיש לנו את כול המצרכים ההכרחיים , תמיד יש כאלה שהם המלצה או שיש להם תחליף
3. לדאוג לחבר טלפוני


במקרה של בצק , תמיד את המים יש להוסיף בהדרגה , אפילו במתכון שמכינים תמיד ייתכנו שינויים בכמות המים בגלל סוג הקמח
הלחות באוויר , חימום הבית ומיזוג משפיעים גם על ספיחת נוזלים .
מומלץ את השומן להוסיף אחרי לישה ראשונה .
ואת כול הנ״ל למדתי מנסיון בלבד , אין סימוכין מדעיים לדבריי ( אולי יש לא יודעת )
תמשיכו להעלות תמונות ממש תאווה לעיניים .
 

carlimi

New member
אני ממש בעד!

אנחנו מתארחים פעמיים ... וכמובן תמיד צריך להביא משהו ... אז רעיונות יתקבלו בברכה
 

mumfor4

New member
בשמחה רבה . אפתח שרשור עכשיו

תעלו מתכונים וגם בקשות למתכונים . סומכת עליכם !
 
למעלה