בואו נבחר את סרטון ותמונת היובל

כריסטין

New member
בואו נבחר את סרטון ותמונת היובל ../images/Emo70.gif

מה דעתכם שכל אחת ואחד מגולשי הפורום יבחרו את תמונת העב"מים שהכי אהבתם וגם את הסרטון העב"מים הטוב ביותר לדעתכם לאורך כל השנים , לבסוף נערוך סקר בין כל הגולשים בפורום , התמונה והסרטון שיקבלו את הכי נקודות יוכתרו כסרטון ותמונת היובל בתחום העב"מים >>>>>ת ניתן יהיה להעלות רק תמונה אחת וסרטון אחד <<<<< מה אתם אומרים ?

Majestic12

New member
סרטון היובל...

אני מתלבט בין שני סרטונים - סרטו של גיל בר מראשל"צ בו נראה מטוס קרב במרדף אחרי עב"ם, וסרטו של אורן סולטן מבית שמש בו נראה כלי וצא דופן... סרטונים אלו, שצולמו בארץ, הם לדעתי מהטובים שצולמו מעולם...

כריסטין

New member
שכחת להוסיף גם תמונה מועדפת :(

והיכן ניתן לצפות בסרטון ? על מנת שכל אלו שעדיין לא הכירו את הסרטון יצפו בו וישתתף גם בסקר הפורום .....

Majestic12

New member
לגבי שאלת הסרטון והתצלום...

1. לא שכחתי להוסיף את התצלום הייחודי שלי - פשוט, לא החלטתי מהו אותו תצלום...הבחירה קשה... 2. לגבי הסרטונים - הם שודרו בתוכנית "אורחים זרים"...

כריסטין

New member
אז אולי אפשר ללכוד מהסרט קטע

ולהעלות לפורום ? נכון שהבחירה קשה אני מתבוננת בהמון תצלומים וסרטונים עד עכשיו ומחפשת את "האחד"

Majestic12

New member
קטע מהסרטים...

יש לי כמובן את הסרטים, הבעיה היא, שכדי להבין מה מתרחש שם יש לצפות בקטע די גדול (שנפחו משמעותי ביותר). מסיבה זו, לא הצלחתי להעלות קטעים אלו לאתר המרכז ו/או לפורום...

סנגי

New member
ללא ספק צודק MAJESTIC12 ../images/Emo112.gif

שני הסירטונים האלו מבית היוצר של מדינת ישראל עפ דעתי נחשבים לטובים ביותר אי פעם שצולמו בעולם. הצילום של גיל בר ממחיש באופן חד משמעי שהצבא והמדינה אכן מודעים לתופעת העבמים יותר ממה שמספרים הצילום נעשה באור יום מול העיניים של אלפי תושבים כך שלא ניתן להכחישו הסרטון מפורסם בעולם כולו . ישנו צילום אחר זהה אחד על אחד בו מטוס קרב בארצות הברית רודף אחר עצם דומה להפליא לעבמ של גיל בר את הסרטון ראיתי בתוכנית של עבמים בארצות הברית. הסרטון מס 1 בו נראה מפקד חיל האויר בן נון אינו מפורסם בעולם אנונימי ואזרחי העולם לא מודעים אליו כולל תחנות טלווזייה. אין לי ספק שמדובר בסרטון מופתי מרעיד שהגיע לגורמים מדיניים בכירים וצהליים ומייד התבקש להוריד פרופיל לדעתי האישית הגורמים האלו פנו לבעל זכויות היוצרים הצלם בו התבקש אולי לגנוז ולא לפרסם יותר את הסירטון או למכור אותו לטלווזיות זרות. בתמורה קיבל תשלום וכך הסירטון נוטרל. הסירטון הזה כול כך מהפכני בגלל שיכול להיות שמדובר בכלי טיס חדישים ארציים עד שלדעתי מזמן כבר טובי המדענים בישראל ארצות הברית ובעולם כולל מומחי צילום ישבו ונתחו את הסירטון ויש כבר חוות דעת "לעינך בלבד".

כריסטין

New member
מאוחר מדי תמונות מהסרטון פורסמו

בכל העולם בהמון אתרי עב"מים , הסרטון עצמו לא כי נראה לי שאדון גיל בר לא רצה בכך עובדה שמכר אותו לערוץ 2 לאילן שושן ולעוד רשת אמריקאית שם שידרו את הסרטון ( מעניין כמה שילמו לו...) בכלליות כל אלו ששומרים לעצמם סרטונים ומחפשים לעשות כסף שיתביישו להם !! כל סרטון צריך לפרסם כמה שיותר מהר ללא תמורה כלשהי ולהעביר ישירות למרכז הישראלי לחקר העב"מים כי זה הגוף הרשמי שמתעסק בנושא והם כבר ינתחו את הסרטון יגיעו למסקנות , יבדקו אם התקבלו עדויות וכ"ו..

כריסטין

New member
בקשר לסרטון השני...

צפיתי בסרטון הזה של הנער מבית שמש אבל ביננו למרות שהצבא לא יודה בכך זה נראה יותר כלי טייס חדיש של הצבא ולא עב"ם , שימו לב גם לרעש מהעצמים האלו ברקע (ממתי עב"מים מרעישים?) , וגם בגלל זה נראה כמו מטוסים חדשנים שמבצעים תמרונים מעל ההרים... בקשר לזה שמפקד חיל האוויר לשעבר דחה את הרעיון שמדובר על מטוס מוכר א. אולי הוא לא מודע לכך אחרי הכל הוא מפקד לשעבר (?) ב. אולי הוא לא רוצה לגלות שאכן מדובר על כלי טייס חדיש של הצבא והעדיף לשאיר את העניין כעצמים בלתי מזוהים .

סנגי

New member
כריסטין../images/Emo13.gif

גם אם מדובר בכלי טיס ארציים אז מדובר במהפכה בגלל יכולת התמרון ומי שמחזיק כלים כאלו שולט בשמיים ומי יודע מה עוד. בקשר לרעשים מומחה סאונד ניתחו את הרעשים מסקנתם שהם לא מזהים את הרעש שהוא לא מוכר בסקאלת הרעשים. דווקא הסירטון הזה נחשב לוודאי מעורר חשיבה מחלוקת שאולי אנחנו אכן מתקדמים טכנולוגית יותר ממה שנראה. בעניין הפרסום גיל בר אכן מכר זאת בעולם כולו הסירטון השני הוא הגנוז ולא ידוע לעולם לכן אני קורא כאן לספר לגולשים ממדינות שונות על סירטון זה שקיים.

כריסטין

New member
זו לא ממש מהפכה כי אם נכון הדבר

אז בלגיה הראשונה שכבר צילמה את המטוסים המתקדמים האלו רק בצורת משולש המפורסם . למרות שמדובר על כלי טייס שונים , המשולשים נחשבים לחמקנים ובסרטון של אורון מופיעים כלים אחרים ולא משולשים אבל גם כפי שכתבת הם טסים בטכנולוגיה אחרת ממה שהכרנו עד היום . אתה יכול לספר לעולם אבל הם ירצו את הסרטון או תמונות ממנו ובלי אישור של בעל הסרטון לא נראה לי שזה אפשרי...

סנגי

New member
אבל...../images/Emo13.gif

ההשלכה היא על אוכלוסיית האנושות הכסתח והצביעות של המדינות שמחזיקות טכנולגיות על ולנו האזרחים עדיין נותנים מטוסים ומכוניות מזהמות את האוזון פרימיטביים. בעוד הם כבר משתמשים במנועי דחף אפילו אולי כבר מבצעים נסויים מתקדמים בחורי תולעת אולי יש להם כבר תגליות שיכולות להציל חיי אדם תרופות והם לא משחררים זאת אלה אם כן זה "נשיא" ארות הברית. שיורידו מהאימיול"האמת צריכה להראות" גם אם זה בעקיפין.

falson

New member
"ממתי עבמים מרעישים"? ,ממתי את

מהנדסת כלי תעופה ומומחית לכלי טייס חוצנים? האם את מודעת וחקרת את כל טכנולגיית הטייס של העבמים? ומה ציפית ממפקד חיל האויר לומר?שזה כלי טייס חוצני או כלי טייס ארצי בניסוי. גם בתור מפקד חיל האויר לשעבר הוא יודע על פיתוחים וטכנולוגיות שהיו בפיתוח ומגיעים לידיעת הציבור רק עכשיו או שעדיין לא. אבל כמובן מה חשבת שהוא יגיד, הוא אמר בסוף הסרט שהוא ממליץ לחיל האויר לחקור את העניין, לדעתך חיל האויר לא חקר?לא יודע?הוא עצמו לא יודע? הוא פשוט לא יכול לספר. אם ראית את הסרט ושמת לב להבעות הפנים שלו ולמבט בעיניים אפשר להבין.

כריסטין

New member
קשה לי להאמין שאם אכן כלי טייס האלו

היו עב"מים הצבא היה אדיש כל כך , במיוחד עם כל הרעש הזה של המטוסים . מדינת ישראל שומרת על טריטוריה בכל האזורים בארץ באופן קפדני ולבטח היו שולחים מטוס קרב לסרוק את השטח אם אכן היו אלו עב"מים . ותתפלא זה דיי נדיר שעב"מים עושים רעש כזה, עובדה שגם חנן ציין זאת . לי אישית העצמים האלו נראים כמו מטוסים חדישים של הצבא , עם הטכנולוגיה של היום יש רק התפתחויות . אחרי הכל אף אחד לא יודע מה בדיוק היו אותם עצמים . כולנו משערים ותו לא .

falson

New member
הסרט שאורן צילם מדהים,אחרי שראיתי ש

שאלתי את עצמי(הרי הוא אמר שהם עשו רעש כאילו חיברו לו מער סטריאו לאזניים,ציטוטו שלו) איפה כל השכנים באותו איזור? לא שמעו כלום?

Majestic12

New member
הסרטון של גיל בר

אומר לזכותו, שגיל אכן הקרין את כל הסרט בכנס של המרכז לעבמי"ם, עוד לפני שפורסם בתקשורת (ואני זכיתי לצפות בו בביתו עוד לפני הכנס). בהנחה ששולם לגיל תשלום עבור הסרט, על מנת שיוצג בסרט התיעודי או בחו"ל, הרי שכבר לא היה בכך שום פסול. הסרט בכל מקרה הוצג לקהל הרחב ללא תמורה. במקרה כזה, אין שום מניעה בקבלת תשלום עבור זכויות שידור מגוף כזה או אחר...אל תשכחו, שאם אתם מעוניינים בחומר שצולם ע"י גוף תיקשורתי, גם אתם תיאלצו לשלם (והרבה) עבור זכות הקרנה ו/או קבלת עותק, למרות שהמידע אולי פורסם ברבים...

סנגי

New member
לגיטימי לקבל תשלום הטלוזייה ../images/Emo45.gif

רייטינג ונתוני צפייה גבוהים כולל פרסומות בסדר גמור למכור זאת במחיר גבוה מדובר "בקניין רוחני"

כריסטין

New member
כמה לדעתכם הוא קיבל על הפצת הסרטון?

כאילו אם מישהו מחזיק סרט באמת טוב , כמה ישלמו לו על דבר כזה?

Gilliana

New member
בהחלט!

למה שרשתות השידור תרווחנה בחינם? בדיוק כפי שאף אחד לא יתן ציור מעשה ידיו או ספר לפרסום ציבורי בלא תמורה - זה לא רק לגיטימי, זו ברירת מחדל.

gozlan8

New member
שני אירועים

שממש נחרטו אצלי בזכרון הם הבחור הדרוזי, שדיבר בתוכניתה של אילנה דיין בזמנו, וקצין משטרה בעפולה שערך מירדף במכוניתו אחרי עב"ם, בנוכחות כמה שוטרים. למה דווקא אירועים אלה? לא יודעת, אולי כי התרחשו אצלינו בארץ השפיעו (עלי) דרמטית יותר מאירועים אחרים.

למעלה