בעצם אתה צודק אז אל תזהר...תן לה להתמודד . וחוץ מזה הכל ג'ונס.
מ מ י ס ט ר גונס New member 3/5/10 #26 מי דיבר בכלל על סקס ? סקס זה מתכון לבעיות ! למה רק אתה גמרת ? למה רק שלוש פעמים ? למה לא נשנה תנוחה ועוד... הכי טוב זאת אהבת אמת נטולת סקס
מי דיבר בכלל על סקס ? סקס זה מתכון לבעיות ! למה רק אתה גמרת ? למה רק שלוש פעמים ? למה לא נשנה תנוחה ועוד... הכי טוב זאת אהבת אמת נטולת סקס
נ נ י ש New member 3/5/10 #29 חחחחח ואהבה זה לא מתכון לבעיות? למה חייכת אליה? על מי אתה מפנטז? למה אתה לא נמשך אלי?? למה לא כפיות? אתה בוגד בי?? הכי טוב לבד
חחחחח ואהבה זה לא מתכון לבעיות? למה חייכת אליה? על מי אתה מפנטז? למה אתה לא נמשך אלי?? למה לא כפיות? אתה בוגד בי?? הכי טוב לבד
מ מ י ס ט ר גונס New member 3/5/10 #30 באהבת אמת אין את הבעיות שהזכרת ../images/Emo11.gif לא מקנאים לא מפנטזים על אחרות והחיוך, החיוך הוא תמיד כי חושבים עליה
באהבת אמת אין את הבעיות שהזכרת ../images/Emo11.gif לא מקנאים לא מפנטזים על אחרות והחיוך, החיוך הוא תמיד כי חושבים עליה
ח חרדי בתל אביב New member 5/5/10 #106 איכס... איזה צמרמורת עוברת בי כרגע - רחמנות! לראות את זה זז בצלחת - רק לדמיין את זה ...
ח חרדי בתל אביב New member 5/5/10 #107 מתוקה - אצלי רק אוכל ספרדי וגם הרבי יודע ... אני אתחתן רק עם ספרדיה אסלית. עדיף מרוקאית או טוניסאית. ובדיעבד גדול עם אשכנזיה שעברה שידרוג ...
מתוקה - אצלי רק אוכל ספרדי וגם הרבי יודע ... אני אתחתן רק עם ספרדיה אסלית. עדיף מרוקאית או טוניסאית. ובדיעבד גדול עם אשכנזיה שעברה שידרוג ...
פ פרוצת לחם New member 6/5/10 #108 מה ההבדל בין מחט לטוסיק??? הרבי יודע שאתה מסתובב בפורום הזה? קיבלת אישור?? אתה מתלונן סדרתי.
פ פרוצת לחם New member 6/5/10 #111 בזכותך השפרצתי את הלימונענע על המקלדת והצג... חחחחחחחח ת'מפתיע אותי בתגובות שלך.
מ מ י ס ט ר גונס New member 3/5/10 #31 אבל גם היא ממשפחת ג'ונס ../images/Emo11.gif ובטח התכוונת לשיר הזה