בואו נדבר על רנין - מה אתם חושבים עליה?

קאראט

New member
בואו נדבר על רנין - מה אתם חושבים עליה?

רנין כרגע מסתתרת מאחורי הבריון שי ונהפכה למריונטה שלו. היא מקדמת את המטרות שלו. נראה לי שהיא פוחדת ממנו. כך נראה על פני הדברים בכל אופן. מעניין אותי הערב האם תדיח את אותם הדיירים ששי ידיח. ואתם, מה אתם אומרים?

BeN ShaDe

New member
רנין.

בהתחלה הייתה הבת האהובה עליי בוילה , אבל כבר מזמן שלא (ובכלל , אין ממש בת שאני מחבב בוילה). הפכה להיות המריונטה של שי , מעצבנת אותי שבמשפט אחד היא משלבת עברית , אנגלית וערבית והאמת יש לה עיניים מפחידות. אין לי ספק שלה ולשי הולכות להיות אותן הצבעות הערב.

אני אשמח לראות איך היא נשארת בלי שי

ובכלל יהיה מעניין לראות אם אכן המועמד המפתיע הוא שי, ואכן כמו הלך הרוחות בפורום, אנשים לא ישתפנו ולא יצביעו לו, והוא אכן יודח, מעניין יהיה לראות מה יקרה לברית. האם אנשים י חברו לצד של עינב , אשר ויוסי כי הם יבינו שהם כח חשוב כרגע, או שינסו "לנקום" את לכתו של שי ויתאגדו נגד הבובלילים?

קאראט

New member
על ג'ני, רנין התאבלה לילה שלם

ואם יודח שי מהתוכנית, כמה ימים תתאבל רנין???
האם מצב כזה יכול לקרות???

בהנחה ששי ואיתי מועמדים, מי שורד?

הרי את שי (או אולי את הדמות שהוא משחק) כולנו אוהבים לשנוא (והוא מביא את זה על עצמו) מצד שני כולנו מסכימים שאיתי מציק ולא מצחיק. שי או איתי? מי שורד?

sarit115

New member
הרגת אותי עם העיניים מפחידות

חחחחחחחחח באמת מפחידות יחד עם ההבעות הפנים שלה...לא לדבר שהיא מדברת מהאף ...

אני חושב שהיא צריכה לעוף

כי אני לא רוצה שפלסטינית תזכה בפרס שתלך לתוכניות של הפלסטינים ושתיקח מהם את הפרסים

N o a m V

New member
שהיא יותר עציץ מצבר

לא מועילה בכלל בבית אם זה במטבח או בניקיון, פעם אחת לא ראיתי אותה עושה משהו חוץ מלשבת ולעשן. בהתחלה דיי חיבבתי אותה אבל אחרי כמה סצינות של בכי ורחמים היא עיצבנה אותי ולדעתי היא צריכה לארוז וללכת עוד לפני שי .

רנין בטח שלא טיפשה..

אבל לדעתי היא עושה טעות שהיא נמצאת לידו..כי האש יכולה להיות מופנית אליה במקום אל שי

cookies10

New member
בואו נדבר על ונסה - מה אתם חושבים על ונסה

ונסה פרחה מנצלת את העובדה שהיא מצרפת ושיש לה מפתה בצרפתית, מספרת לכולם שהיא לא מבינה טוב עיברית, באווונטה לכן היא מרשה לעצמה לנבל את הפה המלוכלך שלה, היא יותר גרועה מעינב כי היא מכערת את האוירה ומורידה התוכנית לרמה נמוכה, ההתנהגות שלה מגעילה רק לצעוק היא יודעת שמחרישות את האוזניים צוחקת בצחוק מלאכותי שכולם ישמעו אותה. ובכל משפט היא משפילה את איתי, ועושה ממנו סמרטוט ריצפה...

oneboy1

New member
כשאיתי מישמש אותה אתמול (יעני עיסוי)

היא שכבה על המיטה כמו מתה, כמו גוש קרח מטומטמת, אם את רוצה תלכי על זה אם את לא נמשכת אליו תעיפי אותו רק בגלל שהיא נותנת לאיתי להניח את הטלפיים שלו עליה היא מחוקה מבחינתי

shiiiiira

New member
רנין אשכרה ינשוף, היא קנאית בטירוף לוונסה

היא מחזיקה מעצמה יותר מידי כל שניה עם הבעות במראה סיבובי פוזה ליד הבנים עם הנעליי עקב שלה והטייצ' שמאריך לה את הרגליים עושה עיניים לשי ומנסה להוציא מימנו מחמאה! לא אוהבת אותה, וזה ממש לא קשור לגיזענות.

רנין תמימה יותר מחכמה

רנין מאמינה ב100% בשי טובת לב וילדה מפונקת. ברגע שתבין שטעתה ,תתהפך על שי ותעניש אותו בחומרה ובכעס רב.

למעלה