בואו נדבר על רנין - מה אתם חושבים עליה?

קמבילי

New member
אה, רנין. רנין היא דמות בסרט ערבי

יותר נכון משחקת דמות של בת אצילים בסרט ערבי, וליתר דיוק משחקת שחקנית שמשחקת בת אצילים בסרט ערבי. בסרט שבדמיונה יש לה אבא עשיר, היא מאד תרבותית ומאד מכובדת (ומדי פעם לוחשת אל המצלמה: "תודה אבא שחינכת אותי כל כך טוב") ומאד אינגליזית (למדה שנתיים באנגליה), וכמובן יש לה חבר מוהנדס, שאיזה קטע, ההורים שלה לא מרוצים מהקשר שלה איתו רנין לא יודעת שהיא שחקנית, לא במודע בכל אופן. ברגעים בודדים שהתת-מודע זוקף את ראשו המכוער מעל פני השטח והיא מרגישה בזיוף של עצמה, היא עוברת לאנגלית. כיאה לדמות בסרט מזרחי היא גזמנית לא קטנה: "שפרה, אני מאחלת לך אהבה ענקית כמו שלי ושל תייסיר", "אבא שלי יכול לקנות פה את כו-לם", וסתם שקרים עם יד על הלב: "ונסה, אני נשבעת לך במשפחה שלי, לא סיפרתי אל זה לאף אחד". והיא גם קורבנית אובססיבית, ואנורקטית. וכל זה מספרת מישהי שבשבועיים הראשונים ממש ממש התרשמה ממנה. אם זכרוני אינו מטעני זה הרושם התחיל להתערער בבכי השני.

קאראט

New member
חחחחח תיאור מושלם לסרט ערבי אותנטי

אהבתי

קארין 555

New member
מענייןא ותי דווקא לדעת

איזה גוף אתם מעדיפים .. שלה או של שיפרה? כי כל פעם אנשיםא ומרים שלרנין יש גוף של ילדה לא מפותחת ושיפרה יש לה גוף מהממם ונשי וכל זה.. מה אתם חושבים ?

קמבילי

New member
ראיתי את רנין בבגד ים, ותאמיני לי זה מחזה

מעורר חלחלה. עצמות השכם שלה בולטות כמו אצל מוזלמן, והצלעות העליונות בולטות החוצה כמו חזה שני. לדעתי היא גם רזתה איזה חצי קילו, אבל כרגע הכל מוסתר מתחת לבגדי החורף. ראיתי את שפרה בתחתונים וחזיה, ויש לה גוף נהדר למרות שני הקילו שנוספו לה.

קארין 555

New member
ואוו באמת?

לי לא יצא לראות אותה בבגד ים עדיין (ולפי התיאור שלך :תודה לאל) אבל ראיתי את הרגליים שלה כמו שתי דוקים כאלה ,אבל תהיתי אם רק אני חושבת שהן נורא לא יפות.

אני מעדיפה את הגוף של רנין

ולו רק בשביל הפריווילגיה לאכול כמה שאני רוצה ומתי שאני רוצה.. רק חבל שזה תוצר של הפרעות אכילה. אבל בגדול היא ארוכה ורזה וזה מהמם לדעתי.

קמבילי

New member
אני אגלה לך סוד

זה נראה יפה רק בבגדים, בעירום תת משקל הוא לא אסתטי.

היא אומנם רזה רצח אבל עדיין לא תת משקל

מה שכן היא לא רחוקה מזה. אבל- היא נראית לא טוב בעירום כיון שהיא קרש גיהוץ, אם היה לה חזה זה לא היה מראה מזוויע כ"כ.

קמבילי

New member
מתוך סקרנות בדקתי באתר של וינגייט

כאן לפי הכתוב הנוסחה לחישוב "מקדם מסת גוף" היא גובה במטרים לחלק למשקל בקילוגרם בריבוע. מקדם תקין הוא בסביבות 24. רנין היא מעל 1.70, אבל נניח לצורך החישוב 1.70 משקלה הוא 49 (שמעתי כשנשקלה למשימת הבנג'י) מסת הגוף יוצאת קצת פחות מ-17, ועל פי הטבלה מקדם זה מוגדר כאנורקטי.

ShukyD

New member
אני יודע שהחברה שלי לשעבר

הייתה פחות מ1.60 עם משקל כזה והייתה על גבול התת משקל אז זה לגמרי ברור

לא בקיאה בזה אבל נגיד והיא תת משקל

לדעתי אם היה לה חזה המראה היה יותר נעים לעין זה הכל. אני אוהבת מראה רזה אין מה לעשות

24 שעות 1

New member
רנין עובדת על כולם כולל שי

רנין הנחש הגדול ביותר שי חושב רק שהיא בכיס שלו כלשמעשה היא עובדת על כולם

ילדונת5

New member
צבועה, ילדותית, מלוקקת, תלותית... להמשיך?

פתאום שחכה איך כולם עזרו לה בהתחלה ועעשיו היא הפכה להיות הצל של שי. עלק ביום שישי בלילה היא אומרת לשי בחוץ "אני מרגישה שהרבה מקנאים בי בגלל שאתה שומר עלי..." יאללה, תעופו כבר שניכם, את מי אתם מעניינים בכלל???

למעלה