בואו נדבר על תוצאותיה של התוקפנות

בואו נדבר על תוצאותיה של התוקפנות

הישראלית . גם אם יחוסלו כככככללללל מצבורי הנשק של החיזבאלה . גם אם יחוסלו כככככללללל החיזבלונים עד האחרון שבהם . זה לא יחסל את החיזבאלה . היינו בסרט הזה, רק שבמקום פני העכבר עראפאת, קיבלנו אדם יותר נאה במקצת נסראלה . במקום נסראלה, נקבל אולי מישהוא יותר נחמד, אבל יותר רצחני .

אז מה אתה בעצם אומר?

ובכלל מי פה התוקפן?? האם ישראל היא התוקפן ? שחכת כבר שכל המלחמה פרצה בגלל פעולה של החיזבאללה ללא כל התגרות ישראל ובתוך שטח ישראל הריבונית!!! מה אתה מצפה שישראל תשב בשקט ובחיבוק ידיים ותמתין לפעולה של החיזבאללה בתוך שטח ישראל?? גם אם המלחמה לא תמחוק את החיזבאללה לגמרי הרי שהחיזבאללה נפגע פגיעה קשה -יש קולות הולכים וגוברים בלבנון שמאשימים את חיזבאללה בהחרבת לבנון ו "בחטיפת" המדינה. החיזבאללה יחשוב 7 פעמים אם לבצע פעולה כולשהי כנגד ישראל והוא ידע שכל פעולה מצידו תעלה לו במחיר קשה. לפי דעתי הלבנונים אם סיום הקרבות יעשו את החשבון הכלכלי ויפנו אצבע מאשימה כנגד החיזבאללה להרס לבנון ויפעילו לחץ על החיזבאללה להסתלק מהאיזור ,התהליך לא יהיה מהיר אבל הוא כבר החל חבל שיש קולות רופסים כמוך בשעה שטילים נוחתים בישראל ובמקום לעמוד איתן אתה מתנהג ומדבר בדיוק כמו שנסראללה רוצה שעם ישראל יתנהג (נאום קורי העכביש) טוב שאתה במיעוט והוכחנו לנסראללה שאנו עם חזק שיודע להתמודד ובכך שברנו את הקונספציה והקונספירציה שלו שהעורף הישראלי חלש ,בחוזק של העורף הישראלי אנו האזרחים הנחתנו מכה לנסראללה שלא חשב שהעורף הישראלי יעמוד בתקיפות.

חבל שיש קולות כמוני שמפריעים לכם

לחלום . אני אומר ששום דבר לא יצא מהתוקפנות הזו ( או איך שתקרא לזה , זה לא גן ילדים שחשוב מי התחיל ראשון ). היינו בסרט הזה התפקחנו ממנו לאחר 1000 הרוגים . עכשיו הזיכרון קצר לעם הזה .

החולשה של אנשים כמוך .......

החלושה של אנשים כמוך היא הדלק של הטרור. אבל שפוגעים בי ובמדינה שלי בלי שום התגרות יש לזה מחיר בצד השני והם היו ממשיכים לפגוע בנו אם היינו ממשיכים בהבלגה. כל הקונספציה של הטרור נבנתה מפני שנסראללה והחמאס חשבו שאין לעם אורח נשימה והדיעה של רוב העם הם בסגנון שלך. הם טעו והוכח ההפך. אולי כרגע יש לנו הרוגים ואני מצר וכואב מאוד על כך ,אבל שישוב השקט הצד השני יחשוב 7 פעמים אם להתקיף אותנו או לבצע פעולה כלשהי הוא חבול ומופתע מעוצמת הפגיעה ומנחישות העם. קולות כמו שלך רק מזינים את הטרור וגורמים לו לפעול

Haemek

New member
ומה יהיו תוצאותיה של התוקפנות שלהם?

אני אגיד לך: ישראל תתקפל, והמופרע התורן שלהם (תמיד יש שם איזה מופרע שרוצה לראות ששלו יותר ארוך ושולח טילים לישראל) יקח לעצמו את הקרדיט. כי זה לא המופרע התורן שמנצח אותנו, זה אתם השמאל התבוסתני והמפוחד שמנצחים אותנו ומנסים לשכנע אותנו שאין מה לעשות, הם יותר נחושים ואין לנו סיכוי וחבל בכלל להתאמץ, בוא ניתן להם מה שהם רוצים ואולי הם יניחו לנו. כל זמן שיש תבוסתניים כמוך שניתן להם פתחון הפה בפורום גלוי (שאותו גם הערבים קוראים) שמראה להם שהתוקפנות שלהם עובדת, למה להם לא להיות נחושים, הם הרי רואים עם איזה נמושה פחדנית ומוותרת יש להם עסק, אז למה לא לנסות שוב. ואז הם פתאום מאוד אמיצים ואנחנו נקראים על ידיך "תוקפניים". הייתי מציע לך להדחיק את הפחד או לפחות לא לחשוף אותו ברבים כי בגלל הפחד הזה הם פוגעים החיילים שלנו, כי זה עובד עליך.

שניכם טועים ...

נראה לי שיש לכם דעה קדומה... האם בדקתם לעומקו של כל בן אדם לפני שאתם מכנים את האחד תובסתן והאחר פשיסט?! אתה לא תובסתן ואתה לא פשיסט ואני לא טרול

gershon17

New member
נו, אבל ברצינות, מה יותר גרוע?

להרוג אזרחים בחיפה או לקניות מניות במקדונלדס?

עדיף לדבר על מה יותר טוב

יותר טוב לקנות מניות במקדונלד מקדונלד הורג הרבה יותר בכל מקום בעולם - יותר מ F15 . זבלים כמוך אחראים להרוגים בחיפה .

gershon17

New member
לא הבנתי

אז עדיף לקנות מניות של מקדונלדס שהורג "הרבה יותר בכל מקום בעולם - יותר מ- F 15" או שעדיף להפגיז אזרחים בחיפה? אחרי שתסביר למה התכוונת, נתמקד באחריות המעט תמוהה שלי להרוגים בחיפה. אז מה, נסראללה יותר גרוע מדירקטור במקדונלדס או פחות גרוע?

אבל מה יקרה אם לא יחסלו את כל

היכולות של החיזבלה ? וזה הרבה יותר סביר שיקרה . חיזבאלה יחגוג עלינו הרבהההה מאוד זמן

Haemek

New member
הפחד שלך, הרטט, החיל ורעדה נשמעים

בכל משפט שלך: "אל תרגיזו אותם, תראו עכשיו מה הם יעשו לנו, למה אתם מתעסקים איתם חיזבאלה יחגוג עלינו הרבהההה מאוד זמן . בונא ילד, כנס למקלט ותצא ממנו כשנקרא לך. כי אתה מאוד מאוד חושש להתעסק איתם, ואתה מזיע בציבור וזה לא נראה טוב שיש לנו אחד כמוך שמזיע ומריח מפחד ומנסה להפיץ את הפחד הזה בפורום ציבורי. ככה זה עם צבועים, הם מריחים את הפחד שלך ותוקפים. וזה גורם להרג חיילים שלנו.

ספר את הסיפורים המפגרים שלך

לכל אלו שברחו מהצפון . אני תחת הקסאמים מ 2001 הודות לימין המטומטם ולא ברחתי לשניה, כמו שהמתנחלים לשעבר המהוללים מסביבי ברחו .. מי שגורם להרג חיילים ואזרחים אלו צמאי דם ומלחמות כמוך ,שלא רואים סנטימטר מתחת לאף שלהם, בעלי שכל של גוזל, שלא מסוגלים לחשוב על כלום חוץ מפתרון של כוח .

אנשים כמו האדם הפשוט הם החוליה חלשה

אנשים כגון האדם הפשוט נם החוליה החלשה בחברה הישראלית ,שעליהם בדיוק בונה נסראללה את תאוריית קורי העכביש שלו. דיבורים של אנשים כמוהו שאומרים יווווווו עכשיו אנחנו נחטוף יותר הם דיבורים מתוך חולשה וכניעה. הוא שכח שיצאו מלבנון וביקשנו שקט הוא שכח שבמשך 6 שנים הבלגנו ונשכנו שפתיים למען השקט. הוא שכח שנחטפו 2 חיילים מתוך גבולה הבין לאומי והמוכר של ישראל בלי שום התגרות מאיתנו!! ומה האדם הפשוט ממליץ >>>> שנמשיך להיות כנועים וחלשים ונמתין למכה הבאה כי החיזבאללה יכה בנו ולא כדאי להתעסק איתו. אז תמשיך בתאורייה שלך אדון האדם הפשוט ומחר לאיראן יהיה נשק גרעיני והרי לא תרצה להתעמת איתם אז שהם יגידו לך לארוז את המטלטלטים ולהתחיל לשחות בים אתה כנראה הראשון שיעשה זאת.

מי ששכח זה אתה! בעצם לא שכחת

פשוט לא איכפת לך שבמלחמת שלום הגליל שלא הביאה שום שלום, נהרגו 1000 ישראלים סתם .

אני מדבר על המלחמה הנוכחית חמוד!!

על תתחמק טוב זאת המלחמה הכי צודקת והכי אין ברירה שיצאנו אליה. שחכת שלא אנחנו תקפנו והתגרנו בחיזבאללה ערב החטיפה ומטח הקטיושות שנורה ללא שום סיבה. אנחנו צריכים לשבת בשקט ולהמתין למכה הבאה פרי החיזבאללה? מה אתה חושב שאני נהנה שנהרגים אנשים? אבל שמסביבנו גרים חיות אוכלי נבלות הפלסטינים בעזה וביו"ש ובצפון חיזבאללה לפעמים אין ברירה אלא להלחם גדאי להדוף אותם. הרי כל הרמת הראש שלהם היא בגלל שהם פירשו את ההבלגה שלנו כחולשה ,לצערי אין כל פתרון זולת להשיב להם מנה אפיים. ושמלאן יקר על תקח בלעדיות על השלום ראינו כבר איזה שלום עשיתם שלום שדירדר אותנו לקסאמים בכל מרחב צפון הנגב וחטיפות וקטיושות בצפון וחטיפות ללא שום התגרות מאיתנו.

כבר אמרתי טוב שאתה בדעת מיעוט

כי אחרת מצבנו היה בכי רע. אם זו לא מלחמה צודקת ומלחמת אין ברירה אז אני לא יודע לפרש יותר מה זה כן מלחמת אין ברירה כל העולם הבין את זה ותומך בנו אפילו הערבים ,אבל אתה כנראה חסיד בן חסיד ממדרשה של שולמית אלוני זורם בך דם של כבשה כנועה היודעת שהולכים לשחוט אותה ולא עושה דבר.

אני רק אומר שיש דרכים אחרות

בכדי לנטרל את החיזבאלה . למעשה אנחנו המפסידים הגדולים של ההרפתקה הזו , צריכים לשלם 3.5 מיליארד ש"ח כפיצויים לכל אלו שלא עובדים בצפון והסיפור עוד לא גמור בנוסף יש את ההוצאות של הצבא שיסתכמו בוודאי ב 3 מיליארד ש"ח .

למעלה