בואו נדבר על תוצאותיה של התוקפנות

מהם הדרכים ? אתה יכול לפרט??

האם לא ניסנו אותם? לא יצאנו מלבנון? לא ישבנו בהבלגה במשך 6 שנים למרות התקיפות וההתגרויות? מהם הדרכים שלא נוסו בוא תחדש לנו

מאיפה לך שיצטרכו 3.5 מילאירד?!

ולצבא לא יצטרכו לתת שום גרוש כל הכספים שהולכים למלחמה אלו כספים שוטפים שהוא מקבל כל שנה מתקציב המידנה משהו כמו 40 מיליארד..

נו באמת ! תקציב הבטחון לא כולל

פעולות יוצאות דופן בהיקפן . היום פרסמו שיצטרכו לפצות את בעלי העסקים והעובדים על השבתת הפעילות והעבודה .

עלק

"יוצאת דופן בהקיפן" ממש הפעילות של צהל על לבנון ממש יוצאת דופן... ותאמין לי עם כל המילייארדים זה כולל ועוד איך..

Haemek

New member
ומה עם שני החיילים החטופים?

או שמבחינתך שיהרגו אותם, אתה לא רוצה להתעסק עם החיזבללה, "כי אז תראו מה הם יעשו לנו" נכון מוג?

Haemek

New member
אני לא הצבעתי עבורם. להפך.

אבל אנשים כאלה שבשלטון, התומכים בעוד נסיגה, מעוררים את בלוטות התאבון של הצבועים מעבר לגבול, נראים כמו מטרה קלה, והרי לך חטוף בעזה, שלושה הרוגים ושבוע אחרי כן 2 חטופים בלבנון ועוד 8 הרוגים. ככה זה במזרח התיכון, מי שנראה כמו פרייר, ככה מתנהגים אליו. השכנים שלך זה לא שוויץ ודנמרק, מחוות נראות אצלהם כברחיה מפוחדת (והם צודקים, אם מסתכלים עליך ועל השלטון שלנו).

gershon17

New member
תסתכל על הצד החיובי

מאות אלפי פליטים לבנונים לא אוכלים בשר, אלא מוצרי מזון בסיסיים הרבה יותר. המוני פרות ניצלו!

האדם הפשוט אמרת שיש דרכים אחרות

אז למה אתה לא מפרט אותם? אתה יכול לומר מהם הדרכים האחרות? או ש......... גם אתה לא יודע

Haemek

New member
דרך אגב, מצאתי איך לעשות זהב מכספית

כמעט הכל פתור אסטרטגית אבל חסר לי לינק קטן וכבר אני עושה זהב מכספית או לחילופין, האסטרטגים של נפוליאון אמרו לו שאם הוא יניח את התותחים על העננים, יהיה לו יתרון משמעותי על האויב. כשנשאל איך הוא יניח תותחים על העננים, הם ענו לו שהם לא מתעסקים בטקטיקה, רק באסטרטגיה. בערך כמוך: נותן כיוון אסטרטגי, ורק המטומטמים בשלטון ושאר העם הימני לא יודעים איך לישם את זה טקטית.

תשאל את ביבי - הוא יודע איך

הפריעו לו רק 300 מטר . אוי ואבוי 300 מטר חשובים לתדמית שלו, לכן הוא נסוג מהסדר עם סוריה .

Haemek

New member
ביבי? איך הוא שייך?

בזמן שהוא היה בשלטון, הם התחילו אינטיפאדה (בפתיחת מערות הכותל). ביבי השתיק את זה באיבחת סכין אחת. ברק מאידך, שוטה שכמוהו, נתן להם 48 שעות להפסיק עם האינטיפאדה, ואז הם לא הפסיקו ואס האדיוט לא עשה כלום. כוח ההרתעה, אמרנו? ברק אשם.

למעלה