בואו נדבר על

mk2

New member
למדריך הראשי של עירית ירושלים

אתה פטפטן, כותב שטויות, ומנסה להתבלט כשתוכך רדוד ועלוב. אם ירבו כמוך בין המרקידים - ניפרד מהרבה רוקדים טובים ואיכותיים. אתה תישאר עם ריקודי השורות , ותוריד את ריקודי העם שאולה

בעז כהן

New member
תיקון רושם...

אין כוונתי לילדים בגיל הרך.מתכוון בעיקר לתלמידי חט"ב ותיכון.יש גם לא מעט ילדים מוכשרים בכתות ו´ שיוכלו להשתלב.

sharls

New member
הסברה בבתי הספר

לדעתי כדי להביא צעירים לריקודי עם צריך להתחיל בהסברה בבתי הספר כדי למשוך אותם לרקוד . היום בבתי הספר יש שיעור של שעה אחת בשבוע לריקודי עם ולדעתי זה לא מספיק כי זה ילדים ועד שהמדריך משתלט על התלמידים שמפריעים כבר נגמר השיעור ובקושי מלמד ריקוד אחד. אתם המדריכים צריכים להביא את נושא זה לדיון בפגישות שלכם ולראות איך אפשר לעשות זאת בהצלחה

בועז קבל תגובה

בועז! אני תיכוניסטית שמגיעה לירקוד ליפעמים ובירצוני להגיב: מנקודת המבט שלי, כשהכניסו לבית ספר שלי חוג ריקודי עם זה היה נראה נורא. כולם הרגישו שמדובר בחוג ל"קוקסינלים בלבד" (סליחה... וכשאני וכמה מחברי/ותי הלכנו לירקוד הרגשנו נורא יותר: 1. כל הרוקדים ´מבוגרים´. 2. אמרו לנו שנלך לירקוד במקום אחר של ילדים בגלל ביצוענו הלא מרשימים. אז איך אחרי קבלת פנים שכזו אנחנו אמורים להמשיך לירצות לירקוד????? דבר שני אתה באמת צודק בכל הרקדה יש זוגות במשך שעווווות וזה משעמם!! וכשזקן בן ´80´ מציע לי לירקוד איתו זה נראה לי פדופילי אז סליחה שיצא לי כל החשק לירקוד. |

למעלה