בואו נדבר !!

אתה מנסה לשכנע את עצמך או אותנו?

שאלו אותך שאלה פשוטה- מה יקרה בעוד 10 שנים לאחר שההודנה תסתיים? בקשר ליוזמה הסעודית גם אם נשים בצד את שיבת הפליטים שתחסל את ישראל, מי ערב לי שהחמאס יקשיב ליוזמה הסעודית? לחמאס אין בעיה לרצוח את בני עמו אז איזו סיבה תהיה לחמאס לא לרצוח יהודים?

mike00

New member
אתה אולי עוד לא מכיר את מוחה אבל הוא לא כל כך

אוהב לענות על השאלות הקשות..... חוץ מזה שאת השירשור הוא פתח מכיוון שהיתה פה רגיעה בפורום ואין שום דבר יותר טוב מאשר איזה הודעת מגנט לציונים שיהפכו את הפורום למעט יותר פעיל...

נראה לי שהאדם פשוט מיואש, אם הוא מיואש

אולי הוא צריך לפנות את הכיסא למי שאינו מיואש. אסור לדבר עם אירגוני טרור, אירגוני טרור צריך להשמיד. החמאס הרי רוצה שהו בתמורה לזה שהוא יפסיק, זמנית, את הקסאמים, אסור לתת לו תמורות, אסור להתייחס אליו כאל גורם לגיטימי, זה אירגון טרור והדבר העקרי שצריך לעשות זה לטהר את עזה אתני מאירגוני הטרור, פעילהם ותומכיהם יהא מספרם אשר יהיה. הדרך להפסקת האש היא קודם כל הם יפסיקו את הקסאמים, אחר כך הם יסגרו את המנהרות, אחר כך הם יעבירו את כל כלי הנשק שלהם לצד שלישי ואז, רק אז אנחנו נפסיק את החיסולים, נפתח את המעברים לנעבר שוטף של סחורות. ישראל צריכה לדבר רק עם מי שמכיר בה, מכיר בזכותה להתקיים כפי שהיא רוצה, ומפסיק את הטרור כאסטרטגיה ולא כטקטיקה.

Mishkafofer

New member
אני אומר לך היהודים האלה משהו

מזכיר לי שבזמן השואה, היהודונים האלה ניסו להציל את עורם וניסו לדבר עם הנאצים. מגוחך ופטתי.

התגובות הרגילות

מי שמסכים איתנו פועל מהשכל. מי שלא מסכים איתנו הוא במקרה הטוב פועל מהרגש. אבל האמת היא שבניגוד לכמה מתלהמי מקלדת, מויאל חי בשדרות. הוא הפסיק לדבר בססמאות כשהבין שהססמאות על "לא נדבר איתם עד ש..." בלה בלה בלה, תואמות אולי את האינטרסים הפוליטים של אנשים מסויימים שלא גרים בשדרות, אבל אין להן כל שחר כשמנסים לראות מהי הדרך היחידה להפסיק את ירי הקסאם על שדרות. זהו האינטרס הקיומי של מויאל, פשוט מאד.

למעלה