בואו נעשה את זה פשוט

mia01

New member
טוב אין טעם להתווכח.

את ההופעה האחרונה בבארבי ראיתי בגיל 18 אבל ראיתי הרבה הופעות במקומות אחרים מאז וכשכתוב עשר, הופעה מתחילה גג עד עשר וחצי. בשום פרסום על ההופעה לא היה כתוב פתיחת דלתות. היה כתוב ההופעה עשר (באיזשהו מקום אפילו היה כתוב מעשר עד אחת).

מסכים עם כל מילה.../images/Emo45.gif

וגם אני ממליץ בחום על השליחים עם דני שושן, המחווה לדלתות לדוגמה היה נהדר!

michalQ

New member
המחווה

אני נהניתי, מאוד. לרקוד ולקפץ לצלילי המוזיקה האהובה. אז נכון, היו קטעים שהיה די צולע, הסולן שכח חלק מהמילים, לא היה כ"כ תיאום, הגיטריסט די התבלבל בכמה מהקטעים, ובאמת היו לא מעט פאשלות. הייתי ממליצה להם לעשות עוד כמה חזרות לפני שהם היו עולים לבמה. מה שגם חסרו לי כמה שירים כמו killer queen, good old fashioned loverboy ושאר חבריהם. אך למרות כל זה, ממש נהניתי. האדרנלין זרם כל הזמן במיוחד בביצוע ל-bohemian rhapsody שזה היה השיא.

Bohemian

New member
תורי!

התאכזבתי שלא היו שירים כמו killer queen, bycicle race, death on two legs וwho wants to live forever. גם לדעתי רגע השיא היה "בהמה על רפסודה" (עדיין מצחיק אותי) וחבל שקיצרו את don't stop me now. עוד דבר שלא אהבתי היה שההופעה הייתה הופעת ישיבה (איזו עשיקה! 25 שקל מינימום לבנאדם!). אין כמו הופעות עמידה לדעתי. עוד מישהו חושב שהבסיסט נראה כמו צב?

michalQ

New member
נכון שהרוב ישבו,אבל אני למשל

כל ההופעה עמדתי, ורקדתי , זה הכי כיף. הייתה אפשרות או לשבת או לעמוד.

תודה לכל מי שהגיע!

והנה תשובות להערות שנכתבו כאן: 1. בכל הפרסומים היה כתוב כי הדלתות נפתחות ב-22.00 וההופעה מתחילה ב-23.00. גם מי שמכיר את בארבי ת"א וכ"ס יודע שככה זה כמעט כל ההופעות. אני לא חושב שצריך לעשות עניין מזה שההופעה ב-2 דקות איחור. גם כתבתי פה שההופעה תסתיים סמוך לשעה 1.00, ואכן ההופעה הסתיימה ב-0:45. 2. על-פי שיקולי הלהקה הוחלט שדני שושן לא יהיה הזמר ושניב חובב יהיה כי הוא יותר מתאים לבצע קווין. ולדעתי האישית, הם עשו בחירה נכונה. מקווים לראותכם בהופעות הבאות בת"א ובכל רחבי הארץ!

ההופעה

היה נחמד מאוד, הייתי ממליץ לעשות עוד כמה חזרות כי היו כמה נפילות. ועם כל הכבוד לניר חובב,ויש הרבה, דני שושן הוא ה-זמר. ויכול להיות נחמד לבצע קצת חומר ישן, העזתי לקוות למשהו מהתקופה המוקדמת...

queen man

New member
היה בן זונה..

הרבה אנרגיות היו במופע.. אני הייתי ליד הבר עם כל השרופים חח כל המופע רק קפצנו חח מי שלא בא הפסיד..

NuFiFiT

New member
היה טוווווווווווב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

הייתי עם אבא שלי ואחותי והם נהנו וגם אני כמובן.. היו שני דברים שביאסו אותי קצת את האמת.. בDSMN צ'לי לא עשה את הסולו היפהההה וב love of my life הסולו לא כ"כ הלך לו אז זה היה מבאס.. :/ חוץ מזה היה שווה!!!!

NuFiFiT

New member
ועוד משו...

מישו יודע אולי מתי משדרים את הכתבה שעשו עליהם בערוץ 10?

למעלה