בואו נעשה הכרות קצרה, לשבור את הקרח

TIGI25

New member
אני

שם: אנונימית
מגדר:

מספר שנות ניסיון זוגי מצטבר: יום נחשב?
מספר שנות פעילות מינית:0
דרך הגעה לפורום: דרך פורום סקס (רק קוראת שם)
מאכל אהוב: רביולי, ארטישוק ועוד...
מקום אהוב: ירושלים, אילת, איזור הצפון.
אישיות/דמות אהודה: אין
תחביבים: ציור ורישום, מחשב, פעם למדתי גם אנימציה, אוהבת לצפות בסרטים ובסדרות קומדיה ודי מחבבת מדע בדיוני ופנטזיה.
משהו שאני רוצה שידעו עלי: ביישנית קצת, פעם גמגמתי אבל היום כבר לא, קשה לי לייצור חברויות (יש לי ידידים בעבודה ולא מעבר לזה
)

TIGI25

New member
זה היה דייט שלא נמשך לקשר אחר כך

אז אולי אי אפשר להגדיר אז זה כקשר זוגי

אז אני מניחה שאף פעם לא הייתי בזוגיות.

Light18m

New member
זה ההוא מהסיפור שסיפרת

בשרשור הסיבות?

טוב, זה סוג של ניסיון. גם זה יותר ממה שהיה לי בגילך...

TIGI25

New member
כן זה אותו אחד שסיפרתי.

גם שחכתי לציין שיש לי אמא שמגוננת עליי יותר מדי, היה לי הזדמנות לצאת עם מישהו בצבא (לא חייל) סתם מישהו שהכרתי בתחנת אוטובוס נתתי לו את הטלפון שלי והוא נתן לי את שלו, לא היה לי נסיון ואף אחד לא התחיל איתי אף פעם לפניו אז לא חשבתי שהוא רציני, הוא התקשר אליי אחר כך אמא שלי שמה לב ואמרה לי לבטל איתו כי אי אפשר לדעת איזה טיפוס הוא, ואחר כך ההורים שלי עשו לי הרצאה שלא יוצאים עם מישהו שבקושי מכירים, שבשביל לצאת עם מישהו צריך להכיר מישהו לפני כמה חודשים וזה רק דרך ידידים, האמת הם צודקים כי אי אפשר לדעת לאן זה היה מוביל וגם ככה הייתי נאיבית, אבל מה לעשות שאף אחד מהידידים בעבודה שמצאו חן בעיניי אף פעם לא הציעו (מה שגורם לי לחשוב שאני לא נראית טוב).
גם הדייט שיצאתי לאחר הצבא כמעט ביטלתי בגלל אמא שלי, גם מישהו התחיל איתי בפייסבוק אבל שוב פעם לא יצאתי איתו בגלל ההורים (מה לעשות בשבילם אני עדיין הילדה הקטנה שלהם)

Light18m

New member
אני לא מסכים עם ההורים שלך

אני לא שופט אותם, יש מצב שגם אני לא אסכים שהבת שלי תצא עם גברים עד שאהיה בטוח שהם טובים, אבל על עצמי אני מעדיף לנסות להכיר כמה שיותר.

אני מקשיב לעצות של אמא, אבל לא עושה בצורה עיוורת כל מה שהיא אומרת.

TIGI25

New member
כן, אבל

אני לא ממש עושה בצורה עיוורת מה שהם אומרים לי, מה אני אעשה שהם מודאגים כי הם יודעים שאני ביישנית ונאיבית אבל הם גם יודעים שאני לא טיפשה ושומרת על עצמי ואי אפשר לדעת איזה טיפוסים יש היום, כשיצאתי עם אותו בחור זה היה כך שבהתחלה ביטלתי איתו (בגלל ההורים) אחר כך הוא לא ויתר והתקשר שוב אחרי יומיים אז חשבתי שזה יופי שיש מישהו רציני, אז קבעתי איתו בלי ידיעתם אח"כ הם גילו אבל לא היה נעים לוותר כי הוא היה בדרכו לראשון וכך יצאתי לדייט הראשון שלי, אבל אני שמחה שיש לי לפחות את הנסיון הזה.

TIGI25

New member
אני לא יכולה לתפוס מהם מרחק

ההורים שלי הם הדבר שאני הכי סומכת עליהם בעולם, הם תמיד בשבילי כשאני צריכה אותם תמיד תומכים בי בכל מה שאני מחליטה לעצמי, אני יכולה להבין את הדאגה שלהם, אני אוהבת לקבל מהם עצות ואם מישהו שאני באמת מרגישה משיכה אליו יציע לי לצאת איתו, אני אצא בלי לשאול אותם, אבל תמיד טוב להיות קצת זהירים...

TDKR

New member
איזה סדרות קומדיה למשל?

אני אישית אוהב מאוד את המשרד, וילפרד וכמובן גם חברים וסיינפלד.

Kakashi

New member
וואו

הלוואי והייתה לי בת זוג עם תחביבים כמו שלך.. נדמה לי שנדיר למצוא מישהי עם תחביבים דומים לשלי (אני גם מצייר ולמדתי אנימציה).

היי כולם :)

עד לא מזמן במצבכם ואני יכולה להזדהות עם מה שאתם מרגישים.
אשמח לעודד לתמוך להזדהות ולתת עצות מניסיוני

בת 23, מקיימת יחסי מין כשנה ונמצאת כרגע בזוגיות יציבה שנמשכת כבר ארבעה חודשים :)

למעלה