בואו נעשה מאמץ.

Axvenom

New member
בואו נעשה מאמץ.

נו יאללה חברס בואו נוחיך להנהלת הפורומים שהפוום הזה שווה הצלה יאללה נתחיל להפעיל אותו אני מתנדב להתחיל:מי הדמות האהובה עלייכם ולמה???

יאקומו

New member
אוקי, אני אתחיל:

הדמות האהובה עליי היא מרקו, בגלל העוקצנות המדהימה שלו! אין משפט שבו הוא לא יורד על אחד מהאנימורפסים! אני הכי אוהבת איך שהוא יורד על ריצ´ל ועל אקס... גם היה קטע שלדעתי היה מצחיק עם טוביאס (אני לא זוכרת בדיוק מי היה זה ש"נקודת המבט" הייתה ממנו, אתם יודעים כל ספר הוא מנקודת מבט שונה: פעם ג´ייק, פעם ריצ´ל, פעם קאסי...) אני רק זוכרת שזה היה עם הדולפינים, שהדולפין של טוביאס לא "נמנם" כשהוא רכש את הדנ"א שלו, והוא התחיל לדבר בעוקצנות לכל מי שדיבר איתו, מרקו כמובן לא נשער חייב וגם התחיל לדבר איתו ככה...

יאקומו

New member
היי!

ספרתי כמה חברים יש, ויש 10! מ-3 הפך ל-10! אקסוונום (ככה כותבים?! לפחות הפסקתי לקרוא לך "אקסווימון"...) אולי תכתוב על הפורום הזה לפורומים אחרים, כמו טולקין, הארי פוטר... דברים שילדים ונערים בעיקר נכנסים אליו!

niiko

New member
אני מכירה המון אנשים

שאולי ירצו להכנס!! אני עכשיו עובדת על זה

Axvenom

New member
../images/Emo24.gif

אני לא יכול לעבור על כול הפורומים בתפוז לבד אני צריך שיעזרו לי (בניתיים עברתי על iCity ומחקו לי את ההודעה ,דיגימון וסופרים צעירים ששם אף אחד לא היגיב)

niiko

New member
אני יכולה לעזור

תגיד לי לאיזה פורומים להכנס ואני ארשום שם הודעות

Axvenom

New member
טוב אני אחרי יקומו

הדמות הכי אהובה היא אקס (אקסימילי אסגרות איסטל , עם אני זוכר נכון) אבל כאנדיליט לא כבן-אדם כי אז הוא באמת דפוק ,כי הוא חכם ובגלל השנאה שלו לויסיר מצורף קובץ : הפרטים של אקס (מידע מסווג)

יאקומו

New member
אני אכתוב בפורום "הארי פוטר"!

רק... שאני לא יודעת איך לעשות את הקישור לפורום... (אני יודעת, אני מטומטמת!)

niiko

New member
נראה לי שכתבתי שם

עם את רואה הודעה ממישהי שקוראים לה בלה בלה בלה לה לה לה זאת אני...

Axvenom

New member
אני יסביר לך

מתחת לאיפה שאת כותבת את תוכן ההודעה יש "כתובות אינטרנט נלוות" שם תרשמי את הכתובות ואת שם הקישור

niiko

New member
איפה שאתם רואים

מישהי בשם בלה בלה בלה לה לה לה, זאת אני

יאקומו

New member
את זה אני יודעת...

אבל אני לא יודעת את הכתובת של הפורום כי... כי... (זה נורא מבייש)... בטעות הא... אתה יודע איפה רושמים את כתובת האתר שאליו אתה רוצה להגיע? טוב, אז...הא... בטעות מחקתי אותה...

יאקומו

New member
זאת אומרת שהיא נעלמה לי...

אין לי אותה על המסך... זה כבר קרה לי פעם (אוי הבושה!) אבל איכשהו (עם איזה לחצן) הצלחתי להחזיר, ושכחתי איזה לחצן זה! אני יודעת, אני מטומטמת!

niiko

New member
לא את לא

<<נותנת לך מכה בראש כדי שיחזור לך ההיגיון>> עכשיו, תלחצי כל דבר ודבר, עד שתמצאי את זה ו\או תהרסי את המחשב...

יאקומו

New member
חחח...

תודה הייתי צריכה את זה *מלטפת את המגדל שנהיה לי על הראש אחרי המכה* ניסיתי הכל, זה פשוט לא מצליח מקסימום אני מכבה ומדליקה את המחשב וזה חוזר להיות רגיל... תמיד זה ככה... אה! ולא מצאתי בהארי פוטר מישהי שקוראים לה בלה בלה בלה...

niiko

New member
אהההההההההההההההה

אז רוצה חשיש? סתם, רוצה מריחואנה?

למעלה