בואו נעשה מאמץ.

Axvenom

New member
עם מדברים על חשיש....

יש לי קישור מצויין לאתר על חשיש וסמים בכלל

יאקומו

New member
אל תדאגי לי...

כרגע לקחתי... היי! שינו את הצבעים של הפורום *שיהוק* ולא לשכוח חיחיחיחי... מה הארי... חיחיחיחי..

niiko

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Nagini Potter

New member
וואי, מאיפה זה??

יש על כל הדמויות?? והשם שלו זה, אם אני לא טועה (ויכול להיות שאני טועה) - אקסימילי אסגרות´ איסטיל. הוא קורא לעצמו אקסימילי - כי ככה האנדליטים קראו לו, וזה השם שלו.. באחד הספרים (16, נראה לי) כשהוא היה מבולבל, וג´ייק שאל אותו מי זה, הוא אמר "זה אני, אסימילי". וטוביאס קורא לו אקסמן... משעשע ביותר ^^ ולאח שלו קראו הנסיך אלפנגור סיריניאל שמטול - שוב, אם אני לא טועה. לי זה לא יקרה Nagini Potter

מ.ש.ט

New member
לא צריך לפורום הארי פוטר!

אני ויעל (אשת X המסתורית שלא הולך לה להכנס לפורום כרגע) היחידות מהפורום הזה שאוהבות אנימורפס!

assaf com

New member
לא נכון!!! אני חולה על אנימורפס!!:-

אני מאוד אוהב אנימורפס!! לא יודע לגבי כל הדיג´ימונים... אבל אני ממש אוהב ת´סידרה הזאת.

Silver Fox

New member
סליחה?! זאת חוצפה ממש!

תשמעי, אני חולת אנימורפס ראויה לשמה. אני קראתי את הספרים שיש לי 1000 פעם וזה אף פעם לא שיעמם אותי. אז... אתן לא היחידות מהפורום הזה שאוהבות אנימורפס.

Nagini Potter

New member
הדמות האהובה עליי:

ג´ייק! לא יודעת למה. ככה! כי הוא כזה נשמה טובה...
ואף פעם לא מתלונן, והוא סובל בשקט כמו ילד טוב של אמא... והוא וקאסי מה זה מאמים, והנשיקה שלהם (ספר 26) היתה ממש יפה... אפילו שהם לא יכלו להתנשק ממש כי זה היה ליד כולם והכל.. אז זה היה רק על השפתיים.
. ואל תגידו שהרסתי לכם את ההפתעה, כולכם ידעתם שזה יבוא בקרוב! כן כן! כולנו יודעים שיום אחד כל האנימורפס ישבו בשורה הראשונה וייבכו בחתונה של קאסי וג´ייק... =אהמ=. קצת גלשתי מהנושא.. בעיקרון אני אוהבת את כולם, במיוחד את האנימורפס עצמם אבל גם את כל שאר הדמויות.... ותגידו, כמה אנשים פה המשיכו לקרוא באנגלית מעבר לספרים שתורגמו? לי זה לא יקרה Nagini Potter

יאקומו

New member
הדמות האהובה עלי היא...

מרקו! טוב, כולם יודעים את זה, וכולם יודעים גם למה!

niiko

New member
כמו שאמרתי או לא אמרתי

הדמות שלי היא <<תופים בבקשה>> טוביאס

Nagini Potter

New member
טוביאס כזה מאמי!

מתה עליו ^^ חבל שבינו לבין רייצ´ל לא כל כך הולך.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה