בואו נעשה סדר בבלגן

Iris Carmon

New member
בואו נעשה סדר בבלגן

כל אחת פה תרשום משהו על עצמה כמו-אי סי קיו, מקום מגורים, שם לא יכול להזיק, דבר שנוא בחיים, דבר אהוב בחיים, משאלה, נסיון... כל מיני שטויות שם-איריס כרמון (השם האמצעי לא חשוב) אי סי קיו-73270603 מקום מגורים-רעננה דבר שנוא-בית ספר וכל דבר שקשור אליו דבר אהוב-הכלבה שלי ג´ינה משאלה-שיפסיקו להתעלם ממני ולשנוא אותי נסיון-אין

@ one girl @

New member
או.קי...

שם-ענת סער איי סי קיו-אין...(עצוב מאוד) מקום מגורים-בית אריה (יישוב *התנחלות* בשומרון). אני שונאת... כמו כולם (חוץ מסיוון כי אין לה יותר) ביצפר, ועגבניות כי זה בלעעעעעעעע!!! (האייקונים לא עובדים) אני אוהבת-בנאדם שאני לא יכולה להגיד לכם את השם שלו, כי בין פורומי תפוז מסתובבים יותר מדי אנשים שמכירים אותי.אני גם אוהבת עוד כלמני דברים, אבל אין לי כוח לפרט...! אמממ...המשאלה שלי זה ש-*** יאהב אותי גם ו...עוד מיליון משאלות שכל אחד היה רוצה-שיהיה שלום, שאנשים לא יהרגו אחד את השני, שאני לא אזדקן אף פעם, שאף אחד שאני מכירה לא ימות, ושאני תמיד ירגיש טוב, יראה טוב וכו´... לצערי- אין לי ניסיון בכלום-אהבה (הדדית), צרפתיות, עישון, או דברים דומים...זהו!
(זה כי אני זוכרת איך הקוד של האייקון נראה ולא כי חס וחלילה האייקונים עובדים) ענת

dominogrose

New member
יאללה בנות-אחת ולתמיד! לפי התור....

טוב, אז ככה... אני סיון ואני בת 18 מרחובות! האיי סי קיו שלי הוא 107555527 הדבר השנוא עליי בחיים זה שפוגעים בי ובמיוחד כשלא שמים לב לזה. הדבר האהוב עליי בחיים זה... חבר שלי! (איך לא...!!!) משאלה - שיהיה לי (ולכולם) רק טוב! ***סיון***

ultra_violet

New member
יאאאאאאא

גם אני מרחובות!!! כאילו מהאיזור.. אני לומדת באורט איפה למדת??

dominogrose

New member
אחחחחוותתיייי ../images/Emo8.gif

אני למדתי בדה - שליט! וסיימתי עם תעודת הצטיינות...!! לפי מה שהבנתי את לא בדיוק מרחובות! אז מאיפה את בדיוק...? ***סיון***

$ מעיין $

New member
ז"א עכשיו תורי? ../images/Emo8.gif סבבה :)

אוקיי ... שמי בישראל הוא מעיין :) אני בת 15 מ-רה"ע איי סי קיו אין לי (סיפור ארוך
) המממממ... הדבר השנוא עליי בחיים זה שמשקרים לי בפרצוץ! זה דבר שיכול להרתיח אותייייי! הדבר האהוב עליי בחיים זה המשפחהההה שלייייייייייייייי! מתה עליהם! חולה על האחים שליייייייי!! והמשאלה שלי דיי ד=ו=מ=ה למשאלה של סיון... ~ "שהכל אבל לא רק חלק יהיה טוב" שלכם מעיין :)

No Doubt

New member
אז ככה....

גם אני סיון!!! קיבוצניקית (לצערי) הכי שונאת בעולם - שקרים הכי אוהבת את הכלבה שלי!!!!!!!!! ICQ-112611580 משאלה שלי....אין כ"כ, אנחי לא חיה לפי העתיד והעבר אלא לפי ההווה

ok ppl here i come../images/Emo42.gif

אוקיי, קוראים לי אורית גרינברג, אני מרמת גן לפני שלשה חודשים הגעתי הנה מבוסטון אחרי שליחות של חמש שנים עם אמא שלי שםץ עכשיו היא הועברה הסוכנות לבריסל אז הוחלט שאני חוזרת לאבא שלי לארץ. אני אוהבת את החבר החדש איתן, ובכלל מאד אוהבת ומתגעגעת לכל הידידים שלי בבוסטון ( דרך אגב משום מה אני מסתדרת בעיקר עם בנים), יש לי איגואנה מדהימה בת שנתיים בשם קרלי והיא מדדדדדהיייייימההההההה אני שונאת אנשים שקרנים, בשבילי האמת זה הכי ! והמוטו שלי הוא life is something to go threw not a problem to solve יש לנו שני ימי עיון כי יש לנו מבחן ענקי בכימיה מחר wish me luck אורית

והינה שלי ../images/Emo39.gif

שם- ליאת (ליאתו´ש) אי סי קיו- 137754239 מקום מגורים-ת"א דבר שנוא
-בית ספר/ מורים / שמשקרים לי דבר אהוב-הכלבה שלי שילגי, החבר שלי עומר, אח שלי (כשהוא לא מרגיז יותר מדי) משאלה-שיהיה לכולנו רק טוב נסיון-כן...
מליאתו´ש

slim girl

New member
ראש העין??? מעיין - בת כמה את ואיפה

את לומדת?????? לא להאמין שעוד מישהי פה גרה בחור הזה....... ??? Slim Girl! שהציעה שנעשה רשימת אי סי קיו וזהו! אבל התעלמו ממנה!

sunshine_

New member
היי מעיין אני חדשה פה

אבל גם אני גרה בראש העין עיר הקודש. הבנתי שיש פה עוד מישהי שגרה בראש העין זה נכון????

$ מעיין $

New member
כן כן גם אני מהחורררר הזה!../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

שניקרא ראש העין .... :) מישהי.... אאאאאופס שכחתי את השם שלה..... טוב לא חשוב. הקיצר שאלו אותי בת כמה אני, ואיפה אני לומדת .... אז הנה אני עונה: אני בת 15 ואני לומדת באיזשהו בית כלא שניקרא: "בגין"

slim girl

New member
היי מעין וסאנשיין אחויתיי לחור!

מה נשמע?! אז מעיין - היית ביובל או בגוונים לפני זה? ויש לך אי סי? וסאנשיין - איפה את לומדת?

$ מעיין $

New member
סלים גירל.....

אלוהה :) לפני זה אני הייתי ביובל
אבל ספרי לי קצת על עצמך.... בת כמה את ואיפה את לומדת....?

slim girl

New member
No ic?

anyway..... למדת ביובל? אני לומדת עכשיו ביובל (בו-הו-הו...)! קוראים לי חן - בכיתה ט..... יש לך אולי messanger?

$ מעיין $

New member
המממ....

לא גם messanger אין לי ....
קוראים לך חן?!? כיתה ט´??? אני חושבת שאני מכירה אותך ... תגידי את לא במקרה חברה של ליאת? (שוק) ... המבין יבין.... :)

Alinush182*

New member
אוקיי........אז ככה.........../images/Emo9.gif

שם- אלינה גיל- 13 וחצי ICQ: 137176791 מגורים- אילת דבר שנוא- אנשים שמנצלים אנשים פחות טובים מהם. דבר אהוב- החתולה שלי!!!ובלינק 182 שולטים!!!!!! משאלה- להיות מיליונרית ושלא יסבלו חיות בעולם(כן,כן רק חיות לבני האדם מגיע לסבול הם הביאו את זה על עצמם!) וגם לקום בבוקר. ניסיון- אין...
אלינה

למעלה