בואו נעשה סדר בבלגן

Iris Carmon

New member
סוף סוף עוד מישהי מרעננה

מאיזה כלא, כלומר בית ספר? אני מכלא השרון... סיפרו לי שפיטרו היום מורה איזה כיף!!!! היא אמורה ללמד אותנו מולדת במחצית הבאה

sweet heart

New member
תגובההה

שם: מרינהההההה מקום מגורים: שכונת אם המושבות פ"ת דבר שנוא בחיים: ערבית ותנ"ך! פיכס אחד גדול! אם אני לא מאמינה בשטויות האלה למה אני צריכה ללמוד את זה? חוצפה דבר אהוב בחיים: אמאבא אח שלי והחתולה המושלמת שלי! מתוקההה אני מצרפת תתמונה שלה משאלה: שהוא יקלוט כבר מה אני מרגישה (הוא-המבין יבין) אייסיקיו: 124837070
מרינה

Black Cat15

New member
יווווו איזה מאמי!!! ../images/Emo108.gif ../images/Emo54.gif

לי יש 3 חתולות פרסיות בבית: 2 לבנות ואחת אפורה יפיפיה
איך קוראים לה?

sweet heart

New member
קוראים לה רוני!

רוניייי אל תלכי השמש לא תזרח עלי כשאת לא לידי רוני אל תלכי אני פשוט רוצה אותך איתי

lala182

New member
טוב נו...

מצטערת שהרוב חסוי מה שלא רלוונטי לדעתי לא רשום... שם- חסוי לבינתים, בשבילכן לה-לה גיל- 17 פחות חודשיים מקום מגורים- איפשהוא במרכז יותר מזה לא מענין... אייסיקיו- רשמתי פעם אני ארשום שוב- 135384226 דבר שנוא- שמחליטים בשבילי, שמשקרים לי, שלא סומכים עליי ... ודברים יותר ספציפים שסתם עולים לי לראש כרגע- פריחות, חתולים... (לא להרוג אותי לדעתי זאת חיה מגעילה ואל תזבלו לי ת´שכל שהם נקיות בלה בלה בלה אותי הם דוחות). דבר אהוב- המשפחה שלי, במיוחד האחים התאומים המתוקים שלי וחבר שלי החמודי כמובן... משאלה- מזכיר לי חיבור באנגלית שהיה לי אתמול במבחן (המגעיל שלוש שעות!!! לא שיעורים... שעות!! איכס) בכל מקרה רשמתי שהכי חשוב לדעתי זה להיות מאושרת וזאת המשאלה לי לא משנה מה יגרום לי להיות מאושרת (ולכל אחד יש את הסיבות שלו... אהבה כסף הצלחה שלום בעולם לא יודעת מה...) אני רוצה להיות מאושרת תמיד... ניסיון- לא יודעת למה בדיוק למה התכוונתן... אולי לסקס ואז בשביל הרקורד אני בתולה אבל מן הסתם יש הרבה דברים אחרים... וזה לא הפורום לזה... רישיון- מתפללת לרגע הזה כרגע מתוקף גילי עדיין לא... כל השאר רשום בכרטיס אישי שלי בפורום ואם בא לכן לדעת משהו אחר פשוט לשאול... שלכן לה-לה

*-*SUNSHINE*-*

New member
והנה אני....דנדשה שכמוני....../images/Emo9.gif

שני,מופרעת בערבון מוגבל.. 12729527 בת ים שנוא: כשמשקרים לי,לחץ,דיכאון. אהוב: לצחוק,להשתולל,לשמוע מוסיקה ולעשות אותה,אוהבת את...אהמ...לא משנה
משאלה-לאהוב אחת,פעם אחת,כמו שצריך,את הבנאדם הנכון,ושזה יהיה לעד. ניסיון--אין. -שני-

Sugar_Lips

New member
אז ככה..

אני
טלי
בת 15 מאזור חיפה אי סי קיו: 74061317 הכי אוהבת זה החבר שלי והכלבלב המתוק שלי
שונאת שקרים ובית ספר גרה עם אבא שלי משאלה-כמו שכולם רוצים.. "שלום" הממ ואין לי נסיון בכלל

תותי...

New member
אני חדשה..... היי לכווולן../images/Emo24.gif

היי לכוווולן! קראים לי טניה ואני מאזור השרון אני בת 15 שונאת לימודים ובמיוחד את המורה להיסטוריה וגם סנובים שחושבים שהם צריכים לקבל הכל והאחרים לא שווים ה- אי סי קיו שלי 109467627 דבר אהוב: מישהו שאני מאוד
וזהו.... אז ביי לבינתיים

אפשר גם????????

אז...........דהבהדהבהדה.... * אני אורית
* אני מאריאל שזה סוף העולם ימינה (שטחים אנשים שטחים...איפה שכל הערבים...)
* דבר שנוא-ערסים,פרחות,פוסטמות,מורים להיסטוריה (חוץ מהמורה שלי שנה שעברה),מורות למתמטיקה ותחביר
* דברים אהובים-הסימן קריאה הירוק הזה שאני תוקעת בסוף על שורה כמעט,ספרים,טלוויזיה ולעשות בלאגנים,וללכת למסיבות רוק למרות שאף פעם לא הייתי בלג´נדרי או באף מקום כזה אבל גם באריאל יש לפעמים ואז ממש פצצה ואני אוהבת לדבר הרבה
* איסיקיו-אין ובקצב הזה גם לא יהיה
* משאלה- שהמורה להיסטוריה תמות,שכל המוגבלים מהשיכבה שלי יתפגרו ושמישהו בממשלה כבר יקבל את ההצעה שלי - קלצ´ניקוב לכל ימני
* ניסיון- אין...
לילה טוב... אורית בהשפעה של יותר מדי דקסמול

אלתית14

New member
תשובות שלי

שם לי איציק אין מקום מגורים אילת שנוא אבא שלי אהוב המשפחה שלי חברות שלי וידידים שלי משאלה שסבתא שלי תבריא ממחלת הסרטן ניסיון במה? סקס- לא חירמונים וכאלה- כן

למעלה