בואו נעשה קצת סדר בבאלגן...

בואו נעשה קצת סדר בבאלגן...

היצטרפו לפה לאחרונה הרבה אנשים חדשים, וגם אנשים וותיקים משנים שמות בלי סוף... ככה שאני ממש לא מצליחה לעקוב אחריהם, ליזכור באיזה שבט והנהגה כל אחד... אז בואו נעשה קצת סדר ושכל אחד ייכתוב באיזה שיכבה, שבט והנהגה הוא, ובאיזה מחזור הוא יוצא למחנ"ק. וככה אנשים מאותן הנהגות יוכלו להיפגש במחנ"ק... אז אני אתחיל: אני חמשושית משבט שיקמה אזוּר, הנהגת מרכז, ואנחנו יוצאים למחנ"ק במחזור הראשון 25-29.7. מקווה להיענות מלאה...
נועה.

טוב...

אני חמשושית משבט רמת גן (אמפריהההה ) הנהגת דן רמת גן ואצלנו יש רק מחזור אחד.. ואני יוצאת לחלוץ אז זה מה- 3.7 עד 11.7 מקווה שעזרתי

מורתיר

New member
אני..

יובל, שכבת תמיר, שבט אלון, הנהגת שרון, יוצא למחזור ראשון (13-21 ביולי).

הנהגת שרון שולטת!!!!!!

גם אני יוצאת למחזור הראשון
איזה כיתה אתה? טוב, אז אני בהנהגת שרון שבט הדר- רעננה שבטת עבדת - כיתה ח´ גדוד שהם. תבוא לבקר!!!!!!!!!
תמר שרוני

הייתה אחת שידעה לעשות קסמים

(כן גם שיר שאני שומעת עכשיו) בכל מקרה אני דניאל אני מחסנאית בשבט ערבה אני חמשוshit בהנהגת ירושלים ואני יוצאת למחנ"ק במחזור השני שזה באישהו תאריך שעדיין לא מוגדר אצלי במוח.

anat113

New member
כמה, חמשושים.....

וכך גם אני, חמשושית משבט נחשון אלפי מנשה, שכבת אלמוג, אני יוצאת למחזור הראשון במח´ץ 13-21 ליולי הנהגת שרון!

Meijen Shaggy

New member
אני ../images/Emo15.gif

שישיסט, משבט "צור", כוכב יאיר, הנהגת שרון. יוצא למח"ץ במחזור שני, ואולי גם לחלוץ במחזור ראשון.

אני...

נטע קלנר, שבט ניצני הנגב באר שבע, הנהגת דרום... חמשושית שכבר נכנסה לשכב"ג...

greeneye

New member
ואו...כולם כ"כ גדולים....I´m scared

אני בסך הכל ז´ניקית...מ...שבט אופק...הנהגת מרכז... שיוצאים ב....24-29 ליולי....נראה לי...

פחח...../images/Emo9.gif

אני בכלל שכבה ו´ גדוד שניר(אימפריה
)
שבט שקמה המעצמה הירוקה צופי אזור כמו נועה....

Nof-Y

New member
אני...

נופר, שבט הדר ,באר יעקב!!! חמשושית...בהנהגת מרכז... אהמ....ועוד משהו...אני גם דיי משוגעת על ווסטלייף... זהו...

י ע ל 2

New member
שלום...

אני יעל מגדוד נופר אני שישיסטית משבט עופר כפר ורדים הנהגת צפון. אני פעילה ויו"ר מחסן.

Azurnik

New member
אני גיא.... גיא לוי....(המבין יבין)

אני חמשוש בשבט שקמה(מישהו מסוגל לדבר....) מאזור, הנהגת מרכז, ואני יוצא מתי שנועה יוצאת לא יודע מתי זה יוצא...

bruinen

New member
אני עמית שבט דיזינגוף הנהגת ת"א

ואני יוצאת למחנ"ק מחזור ראשון 6-13\7

קוראים לי יונתן מלאמנט ואני

אלכוהוליסט? לא, גם... אבל אני גם בשבט אביב, בצפון תל אביב. אני עולה לכיתה יוד, יוצא למחנה (אולי...) במחזור הראשון, יוצא ב6 או משהו.

פירחוש

New member
אממממממממ

אני נטע(
) כיתה ח----גדוד סער (שולט) שבט פולג (אייייייימפריה) תל מונד-חור ליד רעננה -אל תתאצמצו, אתם לא מכירים הנהגת שרון אני יוצאת למחנק ב 7\30-26 שזה מחזור שני!!

ברור !!!!

חבל שהשבטים שלנו דיי רחוקים.... אבל כמו בכל שנה נעבור בין כל השבטים ונציע מה שנישאר מהאוכל שלנו....

למעלה