בואו נעשה קצת סדר בבאלגן...

ninja1

New member
אני

תום אשל חמישיסט בשבט אביב ת"א מחזור ראשון 6-13 (כולל חלוץ)

BabyLove

New member
אני

חן, ואני משבט רכ"ס מכפר סבא! ואני מהנהגת שרון ואני יוצאת המחזור השני

י ע ל 2

New member
טוב אז נכון....

נכון שהנהגת צפון היא לא ההנהגה הכי גדולה.. והיא נורא קטנה.. ונכון שהנהגת צפון היא לא ההנהגה הכי עשירה..ולהפך היא ההנהגה הכי ענייה.. ומה לעשות ש-לנו אין שני מחזורים בצפונבורי ואיןלי מושג אפילו מה זה.. זה לא אומר אבל שאני צריכה להיות היחידה כאן מהנהגת צפון!!!! אני מרגישה במיעוט!!!

אני שירי.....:)

טוב- הנה זה בא...... שמי שירי, גדוד עתיד, שבט דקל בנצרת עילית. הנהגת צפון וכן...אני חמשושית...... מחנה קיץ (צפונבורי) הולך להיות ב- 27.7- 3.8 או שאני טועה...

י ע ל 2

New member
לא חושבת...

אני חושבת שהמחנה קיץ הוא מה-25 עד ל-2 או מה-26 אבל לפני ה-27!!!

י ע ל 2

New member
כן...

אצלנו בהנהגה קוראים לזה צפונבורי.. יעני צפון בורי.. שאין לי מושג מה זה הבורי הזה.. ותמיד היו אומרים לנו שבמרכז קוראים לזה ג´מבורי ובדרום: דרומבורי.. אבל זה לא נראה לי נכון...

חחחח

מה פתאום.. בדרום, מרכז, דר"ג, חיפה, שרון, תל אביב ואפילו צבר קוראים לזה מחנה קיץ.... ורק בשביל שתדעי, אז יש מעין מחנה קיץ ענקי לכל הצופים מהעולם(יוצאים משלחות של צופיפניקים מכל מדינה) וקוראים לזה ג´מבורי, וה-בורי נלקח משם..

123barbi

New member
אני....

כיתה ז´ שבט אלון הנהגת שרוןואני יוצאת למח"ץ במחזור הראשון... ואתם????????????

bazuka89

New member
אני...

סיימתי כיתה ז´ אני מהנגת שרון ואני יוצאת למחזור הראשון אם אני לא טועה 16.7 עד ה-20.7 כמה קיצורים יש פה למחנה קיץ אבל דווקא את של השבט שלי לא ראיתי אז רק שתדעו מחק"ץ ואת האמת גם אני מרגישה קטנה כולם פה חמשושים

BabyLove

New member
לא כולם.........

אבל הרב! (אני סיימתי כיתה ח´....זה אומר שאני עוד חודשיים חמשושית...לא?)

למעלה