בואו נעשה שירשור תמונות חברי הפורום

Pe5tCTRL

New member
מה?!??!??!11!!?!11

אני יודע להחליק על סקייטבורד, ואני מסתובב בכל מיני מקומות לפעמים, אבל אני לא סקייטר ולא קרוב לרעננה

מי שרוצה תמונה שלי...

שיפנה אלי באייסיקיו 24398834 וזהו

p o l i

New member
זאת לא ממש תמונה שלי...

אבל זה ציור בפחם שציירתי אתמול והמורה שלי ושניים מפורום אומנות שראו אותי אומרים שיש בייני לציור דמיון

אוקיי!!! נמאס לי!!!

אני כל הזמן אמרתי פה בפורום שאני אשאר אנונימי כי יש כאלה שמסתובבים בפורומים של תפוז ואני לא רוצה שידעו על הנטיות שלי... אז יכול להיות שבאמת נכנס/ה לכאן מישהו/י שלא יודע ל הנטיות שלי ובאמת מזהה אותי על פי התמונה... אז מצידי שתדע/י! כבר לא משנה לי... אבל אני רוצה לכתוב הודעה למי שראה אותי ובאמת זיהה את הפרצוף שלי ויודע פרטים עלי.. אז בקשה לי אל אותו אדם: בבקשה פליז פליז!!! תשמור/י את מה שאת/ה יודע/ת עלי בינך לביני... שאף אחד לא ידע חוץ ממך! אני מתחנן.. זה חשוב לי. הנה התמונה.. ושתדעו, אני לא רוצה לשתנשא או להשתחצן אבל אני נראה הרבה יותר פוטוגני בתמונות מאשר בחיים... לדעתי אני מכוער, וזה שאני פוטוגני זה רק פוקס.. אני נראה בתמונה יותר טוב מהמציאות (אם תשאלו את דעתי, גם בתמונות אני נראה מכוער.)

ממה יש להתבייש לעזאזל?

זה0 כולנחו מה שבחרנו כל אחד בדרך שלו אני לא יודעת אם אני יכולה לשים כאן תמונה שלי כי אני בת 25 ולא בת גיל נעורים כמוכם תהיו שלמים עם מה שאתם זו הבחירה הכי נכונה שעשיתם שיגלו אותכם פחדתם ? למה מה אנחנו חיות.? גנבנו משהו ? רצחנו משהו ? זה הכיף שלנו זו ההנאה של כולנו להיות שונים ומיוחדים ועלינו להיות גאים בזה. מותר לי לשים כןא גם כן תמונה שלי אני דו מינית לא לס (בנתיים) מעולם לא התאהבתי בגבר. אבל מחפשת חבר אמת בגיל שלי או יותר או פחות אבל מעל גיל 18 אותו דבר לגבי בחורה מה לעשות שיש חוקים במדינה הזאת?

resputin

New member
אתה ממש ממש חמוד, ונראה בסדר גמור

רק יש לי דחף מסויים (**בבקשה אל תעלב**) לסדר לך גבות (זה לא רק לך.. משום מה כל היום אני מסדר לאנשים גבות -בלי תשומת ליבם או עם..
)

resputin

New member
גם הגבה שלי מצולקת מהעגיל..

נו טוב, מהסיבוב הראשון עם העגיל.. אחרי שעשיתי לעצמי עוד חור, הורדתי, עשיתי שוב, נמתח ועבר כל מיני מוטציות.. נשאר שם מכתש כזה, אבל הוא מוסתר ע"י ג´יפסי..

taxi555

New member
הנה תמונה שלי ולכל מי שמכיר אותי?

ולא מבין מה לעזאזאל הולך פה אז...... אני הגבוה

למעלה