מי שמדברת.....
N Nלי שם New member 21/12/03 #68 ../images/Emo12.gif ..../images/Emo124.gif גל....כנס לפה../images/Emo150.gif אני מודה, אני אוהב לקרוא אותך, ובד"כ אתה מצחיק אותי. פעם כן, פעם לא. הפעם כן.
../images/Emo12.gif ..../images/Emo124.gif גל....כנס לפה../images/Emo150.gif אני מודה, אני אוהב לקרוא אותך, ובד"כ אתה מצחיק אותי. פעם כן, פעם לא. הפעם כן.
N Nלי שם New member 21/12/03 #86 קבעתי לו תור בפרוקטוליין...../images/Emo6.gif הם מומחים לטיפול בעצירות וטחורים... ולא, אני לא מדבר מניסיון אישי.
קבעתי לו תור בפרוקטוליין...../images/Emo6.gif הם מומחים לטיפול בעצירות וטחורים... ולא, אני לא מדבר מניסיון אישי.
א אנדר וויגין New member 21/12/03 #85 אתה ראית שאתה מדבר בכלל? אולי מאחורי הגופה של בלו מסתתר דובי גל קטן?
ש שם המשתמש הוא גל New member 21/12/03 #87 את אקסייטרית לא ראיתי.. אבל במלאכית ירח כחול יצא לי להתקל בעירנו הקטנה... ורק שתדע שהיא ...... טוב, מה אני מספר לך את זה בכלל? אתה סתם מרגיז, תשאר במתח..
את אקסייטרית לא ראיתי.. אבל במלאכית ירח כחול יצא לי להתקל בעירנו הקטנה... ורק שתדע שהיא ...... טוב, מה אני מספר לך את זה בכלל? אתה סתם מרגיז, תשאר במתח..
N Nלי שם New member 21/12/03 #51 זו לא היא!, השאלתי לה תמונה שלי../images/Emo8.gif יש לך ספקות??...ברור שזו היא!!! טוב עכשיו תגיד שאתה רוצה לראות בעיניים..נכון?..
זו לא היא!, השאלתי לה תמונה שלי../images/Emo8.gif יש לך ספקות??...ברור שזו היא!!! טוב עכשיו תגיד שאתה רוצה לראות בעיניים..נכון?..
B blue moon angel New member 21/12/03 #76 אני ולא אחרת../images/Emo68.gif הנה עוד אחת לאימות אם כבר בשרשור בגדי-ים עסקינן...
ה הספרנית New member 21/12/03 #77 איזה צבע...איזה גוף../images/Emo99.gif גם הספרנית רוצה מבע כזה!!! כמה זמן לקח לך להגיע לצבע הזה?
B blue moon angel New member 21/12/03 #80 עם שמש כמו בתאילנד/אוסטרליה.... סיפור של לא יותר משעה תמימה אבל גם בחיפה אפשר לקבל צבע כזה אם את חותמת קבע בסטודנטים יאללה מתי את באה?
עם שמש כמו בתאילנד/אוסטרליה.... סיפור של לא יותר משעה תמימה אבל גם בחיפה אפשר לקבל צבע כזה אם את חותמת קבע בסטודנטים יאללה מתי את באה?
ה הספרנית New member 22/12/03 #161 הספרנית??? לים??? ../images/Emo6.gif עד שהיא לא משתזפת קלות בחוף ריק מנפש חיה היא לא חושפת את גופה השקוף ברבים
הספרנית??? לים??? ../images/Emo6.gif עד שהיא לא משתזפת קלות בחוף ריק מנפש חיה היא לא חושפת את גופה השקוף ברבים