בואו נעשה שרשור תמונות... שלנו...לא של גרין דיי...למי שתהה...
A AriellA100 New member 23/9/06 #6 זה תמיד מה שקורה.. אבל אני בטוחה שיש פה אנשים שישמחו להעלות תמונות שלהם..
S S u p e r S h e e p New member 24/9/06 #10 ../images/Emo45.gif אל תהיו מעפנים!!../images/Emo163.gif כולנו חבורת אוביסים מכוערים. אז מה?
S S u p e r S h e e p New member 24/9/06 #7 אני שמנה.. יעני ממש.. פרה.../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif איכס הכיעור למרות שיש לי לשון סקסית.. איכס.. אני כזאת שמנה.. אני לא מאמינה שאני מעלה תמונות שלי לאינטרנט!
אני שמנה.. יעני ממש.. פרה.../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif איכס הכיעור למרות שיש לי לשון סקסית.. איכס.. אני כזאת שמנה.. אני לא מאמינה שאני מעלה תמונות שלי לאינטרנט!
S S u p e r S h e e p New member 24/9/06 #9 וברצינות../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif like omg myspaceXwhore אלמנטי המייספייס המשולבים: -פוני לצד. -אצבעות בצורת אקדח לכיוון הראש (בנג-בנג) -שוק (OMGG) -צילום מלמעלה -שיער שחור לייק אומייגאדוש!!!!!!!111
וברצינות../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif like omg myspaceXwhore אלמנטי המייספייס המשולבים: -פוני לצד. -אצבעות בצורת אקדח לכיוון הראש (בנג-בנג) -שוק (OMGG) -צילום מלמעלה -שיער שחור לייק אומייגאדוש!!!!!!!111
צ צאיג New member 24/9/06 #11 ../images/Emo99.gif |צנונית| וואי, מה הייתי עושה לך אם לא היית אמא שלי..
ח חמוסה מתרוצצת New member 24/9/06 #12 אח דיי את כזאת סקסית../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif *מפשילה מכנסיים*
S S u p e r S h e e p New member 24/9/06 #16 זה בסדר, מותר לה.../images/Emo163.gif נכון דנעל'ה? |מורידה לדנע גם את החולצה |
S S u p e r S h e e p New member 26/9/06 #43 שלי תעשי לי ילדים../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif את יודעת שההשראה לשיער כהה באה ממך?