"אני כרמל"
צ צאיג New member 24/9/06 #24 רק עכשיו שמתי לב ששרשרת|צנונית| לנואה.XDDDDDDDDDDDDD אבל עדיין, זה לא נכון!
S S u p e r S h e e p New member 25/9/06 #35 אה, ואני רוצה להדגיש משהו.../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif כתבתי לה שהיא כוסית רק כי היא התחנפה אליי קודם.
אה, ואני רוצה להדגיש משהו.../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif כתבתי לה שהיא כוסית רק כי היא התחנפה אליי קודם.
פ פאנקיסטיתXקור New member 25/9/06 #41 כן, בטח. ../images/Emo178.gif ד"א זה המאומץ שלי. יש כאלו שאפילו יבינו למה!
C clam New member 24/9/06 #27 זהו? רק אני שמתי תמונה ועוד שתי בנות? שאחת מהן שמה תמונה בלי פנים בכלל... חשבתי שיותר ישתתפו בזה... אתם ממש מעפנים ! ! !
זהו? רק אני שמתי תמונה ועוד שתי בנות? שאחת מהן שמה תמונה בלי פנים בכלל... חשבתי שיותר ישתתפו בזה... אתם ממש מעפנים ! ! !
צ צאיג New member 24/9/06 #28 אני אולי אשים מחר.../images/Emo3.gif |צנונית| פשוט אין לי כאן תמונות. כי אני לא בבית שלי..
צ צאיג New member 24/9/06 #29 בעצם, יש לי כאן תמונה!../images/Emo2.gif |צנונית| רק שתדעו, אני לא הציור.D: ואם אתם רואים את הילדה הזאת במציאות, זאת לא אני. זאת תמונה כלכך מוזרה! זה פשוט לא דומה לי! אהה כן, ©כל הזכויות על הציור שמורות לליאוז. ועוד משהו, הכובע הזה, שולט אחושמוטה.
בעצם, יש לי כאן תמונה!../images/Emo2.gif |צנונית| רק שתדעו, אני לא הציור.D: ואם אתם רואים את הילדה הזאת במציאות, זאת לא אני. זאת תמונה כלכך מוזרה! זה פשוט לא דומה לי! אהה כן, ©כל הזכויות על הציור שמורות לליאוז. ועוד משהו, הכובע הזה, שולט אחושמוטה.
פ פאנקיסטיתXקור New member 26/9/06 #45 אבל אני כזאת מכוערת.../images/Emo7.gif ../images/Emo178.gif אני כזאת שמנה והשיער שלי נפוח ויש לי אף גדול והכובע שלי לא יושב טוב על הראש אני רוצה למות! *חותכת ורידים*
אבל אני כזאת מכוערת.../images/Emo7.gif ../images/Emo178.gif אני כזאת שמנה והשיער שלי נפוח ויש לי אף גדול והכובע שלי לא יושב טוב על הראש אני רוצה למות! *חותכת ורידים*
S S u p e r S h e e p New member 24/9/06 #30 ../images/Emo45.gif גם מעפנים וגם מכוערים.../images/Emo163.gif שאלוהים יעזור לכם. למרות שאני בספק.. תראו איך אתם נראים..
../images/Emo45.gif גם מעפנים וגם מכוערים.../images/Emo163.gif שאלוהים יעזור לכם. למרות שאני בספק.. תראו איך אתם נראים..
צ צאיג New member 24/9/06 #31 ככול שאני מכוערת, את יותר. |צנונית| כל הגנים שלי, ממך. משמע, שאם אני מכוערת, את ה-ר-ב-ה יותר. אז תירגעי אמא.
ככול שאני מכוערת, את יותר. |צנונית| כל הגנים שלי, ממך. משמע, שאם אני מכוערת, את ה-ר-ב-ה יותר. אז תירגעי אמא.