טוב גם אני ארמה כמוך..... סתם....
צהוב צבע השמש צהובה החמנייה צהוב צבע שבטנו זהו שבט מצדה! מצדה כפרה כל השאר הם חרא אין לנו מילים אנחנו אלוהים! הציפורים שרות לי מצדה, אולי אני יכול לעוף איתן, רחוק רחוק. לעוף ולא לפול לפול לפול כמו מודיעין לפול כמו מודיעין! מצדה עכשיו מצדה תמיד מצדה עבר הווה עתיד! אני אני אני את מצדה, אני את מצדה, אני את מצדה! אני שונא אני שונא אני שונא את כל השאר אני שונא את כל השאר, אני שונא את כל השאר!!! צהוב עולה ------ צהוב עולה עולה עולה------ צהוב עולה עולה עולה ------ צהוב עולה עולה עולה! דבה דבה דבה דבה דבה דבה דה או אה מצדה דבה דבה דבה דבה דבה דבה דה! הרבה צהוב יש על שקי שינה, על תרמילים ועל ? כיסא חולצה? המימיות והציוד צהוב, ואם תראה צהוב תדע: צהוב זה טוב זה מצדה, ואם תראה צהוב תדע ראית שבט מצדה! יותר כפיתות, יותר קשרים, את הסנדות מחברים... במחנות, בטיוליעם, במצדה עושים חיים. במצדה, יודעים לשמוח, כולם צופים אחד אחד. למדריכם יש עודף כח, ולמרכזים ?אבד? על שפת היאור ישבו צפרדעים.... (זה ארוך את מכירים בטח) בתופים במחולות ( ונראה לי שזה רק שלנו, סורי אם אתם לא מכירים, אבל גד יעיד שיש כזה!) 1:0 לי! חחח.... אל תקחו אותי ברצינות, אני עייפה..... כמו תמיד... הההה....