בואו נעשה.....

בואו נעשה.....

תחרות מוראל ( הכנה למחנ"ק)....... טוב? יאללה תעשו מוראל לשבט שלכם אני מבטיחה אישית פרס נפלא..... נשיקה באוויר, או בטלפתיה....טוב?

אם את אומרת את זה ככה.....

אם זה טוב ואם זה רע אין כמו שבט ערבה אין כמו שבט ערבה! הציפורים שרות שרות הציפורים שרות, הציפורים שרות לי ערבה אולי אני יכול לעוף איתם רחוק רחוק לעוף ולא ליפול ליפול ליפול כמו מצדה ליפול כמו מצדה . ערבה עולה ערבה עולה ערבה היא מ-ע-ו-ל-ה-! (טוב את השיר הבא הגדוד שלי המציא במסכת שלנו בכיתה ח´ והוא ע"פ השיר "אשליות"- נראה לי ככה קוראים לשיר... וואלה אין לי מושג...) לגור בקרוון רופף לחשוב שאת מתופף להתעורר אחר הצהורים, ליד מדריך או 2 ולא לכפות לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש במפקדים להרביץ לרשגדי"ם אאאשששלללליייוווותתתת....! כחול כחול כחול אדום אדום אדום אדום כחול אדום כחול אדום כחול אדום כחול זה שבט ערבה! בלי ערבה אין הנהגה...בלי ערבה אין ערבה ice ice ice קפה.... (אישה שיר חמוד... למרות שהוא לא קשור...) טוב אין לי כח להמשיך מורל... ניצן את תמשיכי..

loli pop

New member
אני אנסה...

אההההההההההההההההההההההההההההההההה ערבה!! אהההההההההההההההההההההההההההההההה ערבה!! כחול צבע המים ואדום צבע להבה כחול אדום צבע שבטינו זהו שבט ערבה!!! טוב עזבו, לא עולה לי שום שיר עכשיו... כמה זמן לא עשינו מפקד.... סליחה דניאל....חחחחחח <ניצן>

ghost2002

New member
הקצב לא הסתדר לי דניאל איך זה הולך

אההה הרגל נרדמה לי שיט, טוב תקראו ת´הודעה

את מתכוונת לשיר שהמצאנו בכיתה ח´!?

בכל מקרה אם כן... אז... זה לפי השורות לגור בדירת פאר לחשוב שאתה מיליונר להתעורר אחר הצהורים ליד בחורה או 2 לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים ועוד משפט ששחכתי... אשליותתת

ghost2002

New member
לא אני מתכוונת לזה:

אם זה טוב ואם זה רע אין כמו שבט ערבה אין כמו שבט ערבה! הציפורים שרות שרות הציפורים שרות, הציפורים שרות לי ערבה אולי אני יכול לעוף איתם רחוק רחוק לעוף ולא ליפול ליפול ליפול כמו מצדה ליפול כמו מצדה . ערבה עולה ערבה עולה ערבה היא מ-ע-ו-ל-ה-! לא הבנתי זה קצב רגיל כי זה לא מסתדר לי כאילו המשפטים אהה.... ארוכים מדיי .....

קשה להסביר...

דרך האינטרנט... אבל בעיקרון אני לא יודעת מה הקצב שאתם שרים בו... אם אני אכתוה את זה עם פסיקים זה יעזור לך?

../images/Emo13.gif מי יכול על שבט שקמה????

יותר מידי שירשורים הופכים להיות "ירושלמים", וזה מעצבן...
ועכשיו אני אהרוס אחד כזה... היידה שמש, היידה אור, היידה השיקמה אזור! כי יש לנו את עזרא, ויש לנו ת´קאנטרי ויש לנו חירייה כי אנחנו אזוריה!אזור אימפריה וכל השאר דיזינטריה! צדי, וו, פה, יוד, צופי שיקמה אזור, צופי שיקמה אזור, צופי שיקמה אזור. צדי, וו, פה, יוד, צופי שקמה אזור! אזור כפרה כל השאר זה חרא אין לנו מילים אנחנו אלוהים! אזור אזור החיות, אזור אזור אריות, אזור אזור אלימים - יאללה חבר´ה סכינים! אזור כאן, ויאללה באלגן!!! קה קה קה קה קה קה - מעצמה ירוקה!!! אוף אוף אוף אוף אוף - מעצמה בטירוף!!! וֶ ו ו ו ו - להיות ירוק הכי שווה!!! אי אי אי אי אי - להיות ירוק הכי כדאי!!! כשהגעתי לשיקמה - מה לא ידעתי מי ומה - מה חשבתי שהכל - כל ביאוס אחד גדווווול. אבל בסוף הבנתי ש - ש המצב כבר לא קשה - ש עושים פה כיף חיים - יים, קופצים, שרים ונהניייים. מי מי מי מי מי - שיקמה, מה מה מה מה מה - מקום ראשון. חת שתיים שלוש - שיקמה! חת שתיים שלוש - שיקמה! אני חניך בשיקמה אני GREEN, GREEN, GREEN GREEN, GREEN, GREEN אני GREEN, GREEN, GREEN! ואפשר גם ירידות על שבטים אחרים? כן, סבבה! כל הנחלים זורמים לים והערסים לבת-ים...! מי לחוץ כמו טמפון - שבט מונוסון! מי מביא ביד המון - שבט מונוסון! אני אידיוט, אני טיפשון - אני ממונוסון.

אני!

וגד יעזור לי, נכון?..... צהוב צבע השמש צהובה החמנייה צהוב צבע שבטנו זהו שבט מצדה! מצדה כפרה כל השאר הם חרא אין לנו מילים אנחנו אלוהים! הציפורים שרות לי מצדה, אולי אני יכול לעוף איתן, רחוק רחוק. לעוף ולא לפול לפול לפול כמו מודיעין לפול כמו מודיעין! מצדה עכשיו מצדה תמיד מצדה עבר הווה עתיד! אני
אני
אני
את מצדה, אני
את מצדה, אני
את מצדה! אני שונא אני שונא אני שונא את כל השאר אני שונא את כל השאר, אני שונא את כל השאר!!! צהוב עולה ------ צהוב עולה עולה עולה------ צהוב עולה עולה עולה ------צהוב עולה עולה עולה! דבה דבה דבה דבה דבה דבה דה או אה מצדה דבה דבה דבה דבה דבה דבה דה! הרבה צהוב יש על שקי שינה, על תרמילים ועל ? כיסא חולצה? המימיות והציוד צהוב, ואם תראה צהוב תדע: צהוב זה טוב זה מצדה, ואם תראה צהוב תדע ראית שבט מצדה! יותר כפיתות, יותר קשרים, את הסנדות מחברים... במחנות, בטיוליעם, במצדה עושים חיים. במצדה, יודעים לשמוח, כולם צופים אחד אחד. למדריכם יש עודף כח, ולמרכזים ?אבד? על שפת היאור ישבו צפרדעים.... (זה ארוך את מכירים בטח) בתופים במחולות ( ונראה לי שזה רק שלנו, סורי אם אתם לא מכירים, אבל גד יעיד שיש כזה!) טוב די אין לי כח

טוב גם אני ארמה כמוך..... סתם....

צהוב צבע השמש צהובה החמנייה צהוב צבע שבטנו זהו שבט מצדה! מצדה כפרה כל השאר הם חרא אין לנו מילים אנחנו אלוהים! הציפורים שרות לי מצדה, אולי אני יכול לעוף איתן, רחוק רחוק. לעוף ולא לפול לפול לפול כמו מודיעין לפול כמו מודיעין! מצדה עכשיו מצדה תמיד מצדה עבר הווה עתיד! אני אני אני את מצדה, אני את מצדה, אני את מצדה! אני שונא אני שונא אני שונא את כל השאר אני שונא את כל השאר, אני שונא את כל השאר!!! צהוב עולה ------ צהוב עולה עולה עולה------ צהוב עולה עולה עולה ------ צהוב עולה עולה עולה! דבה דבה דבה דבה דבה דבה דה או אה מצדה דבה דבה דבה דבה דבה דבה דה! הרבה צהוב יש על שקי שינה, על תרמילים ועל ? כיסא חולצה? המימיות והציוד צהוב, ואם תראה צהוב תדע: צהוב זה טוב זה מצדה, ואם תראה צהוב תדע ראית שבט מצדה! יותר כפיתות, יותר קשרים, את הסנדות מחברים... במחנות, בטיוליעם, במצדה עושים חיים. במצדה, יודעים לשמוח, כולם צופים אחד אחד. למדריכם יש עודף כח, ולמרכזים ?אבד? על שפת היאור ישבו צפרדעים.... (זה ארוך את מכירים בטח) בתופים במחולות ( ונראה לי שזה רק שלנו, סורי אם אתם לא מכירים, אבל גד יעיד שיש כזה!) 1:0 לי! חחח.... אל תקחו אותי ברצינות, אני עייפה..... כמו תמיד... הההה....

בתופים ובמחולות....

איך זה הולך השיר הזה, ככה??? (כל כוכבית זה מחיאת כף) בתופים ** ובמחולות ** סוס ורוכבו ** רמה בים ** אמר אויב ** ארדוף אציל ** אחלק שלל *** צללו (אווו) כעופרת (אוווו) במיים אדירים!!! אם כן אז זה לא רק שלכם...
זה שיר שאנחנו תמיד שרים בטיולי פסח כי זה אחד מהשירים בהגדת הפסח שלנו בבתי-ספר...
נועה.

anat113

New member
נ ח ש ו ן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נחשון עולה נחשון עולה נחשון הוא מעולה...
עוד בימים הראשונים של ההיסטוריה, ששבט נחשון היה קיים רק בתאוריה, היו הרבה הצעות ודיונים, עם להקים שבט צופים גם בשטחים... בסוף נפלה ההחלטה שאני וגם אתה נקים פה שבט ראשון לו ניקרא נחשון נתתי לו חיי האמינו לי אחיי כן זה היה כדי לא התחרטי.... מאז עברו להם שנים לא מאטות וגם למדנו לעמוד מול בעיות אומנם אנחנו בהרכב דיי מצומצם אבל כל שבט שנופל תמיד גם קם, כעבור מספר שנים הקמנו שבט די מדהים, מרכז מדריכים וגם חניכים, אה....
לא הכמות אלא האיכות... (המצב מחייב...)
אין חומס בלי פיתה אין רמי בלי ריטה אין מנהיג בלי מנהיגה אין נחשון אין הנהגה...!!!
נ נ נ נ נ נחשון מ מ מ מ מ מקום ראשון...!!!
כל השבטים בשמיים כל השבטים בשמיים כל השבטים בשמיים ונחשון הוא אלוהים!,
היי נחשון! (תגובה) היי ווט? היי נחשון(תגובה) היי ווט, אר יו רדי (תגובה) פור ווט פור ג´יגלו מיי הדס אר אפ מיי פיט´ס אר לוו דת´ס ד ויי טו ג´יגלו,(כולם קופצים...) והופ הופ הופ הופ יאללה בלאגן בלאגן בלאגן נ.ב אני יודעת שזה ניראה דבילי בעיברית, אבל למי יש כוח לכתוב את זה באנגלית?!... טוב אין לי כוח יותר.. -ענת-

יששש נזכרתי!!!!!!

מי עושה ת´בלאגן??????????????? צר"ג כמובן!!!! מי גונב מהמחסן???????????? צר"ג כמובן!!! תפוצ´יפס ותפוגן? צר"ג כמובן!!! גם כיסא וגם שולחן???? צר"ג כמובן!!! צר"ג אימפריהההההה וכל השארררר ל-א!! כל השבטים בשמיייים כל השבטים בשמייים של השבטים בשמיייים צר"ג הוא אלוהים!!! אין לי כח יותר... לא נורא במחנ"ק אני יעשה ריענון..... חחה

ghost2002

New member
דרך האיטרנט ....

-אי אפשר להיות צרודים -לא שומעים -לא מבינים מה הקצב של השיר -ועוד כמה דברים שלא קולטים דרך האינטרנט .... בקיצקץ זה לא הולך טוב אני מסכימה עם Meijen Shaggy

למעלה