אני מסכימה איתכם מורל דרך האינטרנט לא הולך טוב
ג גליייייייייייייייייי New member 2/7/02 #20 בתופים במחולות נראה לי זה אנחנו המצאנו... במחנ"ק של כיתה ה´ ( לפני...שנתיים) זה הולך כמו... לא יודעת להסביר... גד תסביר להם... בכל מקרה, יש בזה רק את שתי המילים בתופים במחולות, ואין מחיאות כפיים...
בתופים במחולות נראה לי זה אנחנו המצאנו... במחנ"ק של כיתה ה´ ( לפני...שנתיים) זה הולך כמו... לא יודעת להסביר... גד תסביר להם... בכל מקרה, יש בזה רק את שתי המילים בתופים במחולות, ואין מחיאות כפיים...
M MajorGad New member 2/7/02 #21 פעם אחרונה שעשיתי מוראל לצדה זה היה בשישיות-שביעיות...אבל אל תגלי לאף אחד...
ד דניאל המחסנאית New member 3/7/02 #23 עכשיו ד ו ו ק א גלי תלכי ותגלי את זה לכללללללל השבט (ציניות אנשים , צ י נ י ו ת )
ד דניאל המחסנאית New member 3/7/02 #25 לא שזכור לי... למה מה הייתם צריכים לעשות?? לנו אמרו פעם להכין כתובות אש ולהביא להם (להנהגה) מלא ציוד.. אבל אני לא זוכרת למה?! אבל לא נראה לי שזה לטיולי חנוכה...
לא שזכור לי... למה מה הייתם צריכים לעשות?? לנו אמרו פעם להכין כתובות אש ולהביא להם (להנהגה) מלא ציוד.. אבל אני לא זוכרת למה?! אבל לא נראה לי שזה לטיולי חנוכה...
M MajorGad New member 3/7/02 #27 כי אנחנו (שכב"ג)... סינג´רנו את גדוד עין גדי (גדוד החמשושים) בימי עבודה לטיולי חנוכה למרות שהם לא יצאו בכלל.
כי אנחנו (שכב"ג)... סינג´רנו את גדוד עין גדי (גדוד החמשושים) בימי עבודה לטיולי חנוכה למרות שהם לא יצאו בכלל.