בואו נקרא לROSEDAL

אלון 58

New member
זה חו"ל במידה מסוימת...,

כי ממשלות ישראל לדורותיהן לא צרפו את השטח למדינה,מותר לדעת היכן זה?

InFecTeD LOVER

New member
כן, זו הבדיחה :]

בשביל להיכנס "לארץ" אני עוברת מחסום... אריאל, מכיר?

אלון 58

New member
מכיר בהחלט...,../images/Emo32.gif

לצערי יצא לי עד היום לבקר שם רק פעם אחת בחיי,זה היה מתישהו ב-1989,אני בטוח שמאז העיר התפתחה עוד.

InFecTeD LOVER

New member
אני עליתי ב-90

והייתי אמורה לגור פה, אבל היה שם רק חולות, וההורים שלי לא רצו P: אבל כן, היא התפתחה מאוד מאוד.

Yali9

New member
הוא חייב להיות מנהל כדי להשתתף פה בפורום?

למה כולם רוצים להיות מומחים ומנהלים וכו' וכו' - קטע כל כך גברי ומטופש.

כרוני

New member
מה הקשר לגברי ומטופש?

זה שמעוז משועמם בספרד.... זה דבר אחד. זה שמשהו רוצה לשתף בתכנים וידע...זה דבר אחר.

maozeitan

New member
ואני לא רוצה לשתף בתכנים וידע נכון !

סתם משעמום בספרד כתבתי הסבר על פעלי SE וסתם משעמום רשמתי הסבר על התנאי וסתם משעמום על סובחונטיבו הכל משעמום, והידע??? עזוב זה לא חשוב דברים זניחים !!! הרי זה ממש לא חשוב לדעת דברים שוליים כאלה בספרדית !

maozeitan

New member
לא, רק אתה מעוניין לשתף אותנו בידע שלך !

95% אחוז ממה שאתה אומר זה הומור ציני אכזרי בכל "שנותיך" (אולי 4 חודשים) בפורום ספרדית רשמת רק הסבר אחד על המושאים (וזה אחרי שאני כבר טחנתי את ההסברים האלה לפחות 900 אלף פעם) ובקיצור התרומה שלך לפורום מסתכמת בכך שאתה יורד על אנשים בהומור הגבוה שלך עם מילים סרקסטיות ועוקצניות כמו של עקרבי הג'ונגל של ברזיל ולבסוף אתה עוד מעביר ביקורת עליי שאני לא תורם דבר וחצי דבר (ע.ע השרשורים האחרונים שעשיתי בפורום ספרדית לגבי שירים ולגבי פאדיחות בספרדית שחצי פורום נהנה וצחק והשתתף בהם)

כרוני

New member
חבוב

רשימה של דברים שלא ידעת עליי: 1- אני לא מקבל את הקיק שלי מלכתוב הסברים ארוכים על השפה הספרדית. 2- אני לא מתכנן לרשת את מקומך ככותב ההסברים הללו בפורום ספרדית. 3- לא מעניינת אותי התרומה שלי לפורום ספרדית. רשימה של דברים שלא הבנת כראוי: 1- לא מעביר עלייך ביקורת. למרות שאתה שוכח את ההסטוריה המרשימה שלך בלעצבן אנשים באופן שיטתי (דבר שטיול קטן לארכיונים יכול להזכיר לך). 2- הדוגמא שנתתי היא על אוהד נטו. 3- זה שאתה מתעניין בלהחשב מומחה בספרדית זה לא ענייני. רשימה של דברים שלא מעניינים אותי אם עדיין לא הבנת: 1- אתה יכול לקבל בפורום ספרדית אדום, כחול, ורוד מג'נטה, כתום אפרסק או צהוב עקרבים. 2- אתה יכול לבכות עד מחר על ההומור הציני, האכזרי, הסרקסטי והעוקצני כעקרב ג'ונגל שלי. 3- אתה יכול לתרום מה שבא לך, כמה שבא לך, למי שבא לך, איך שבא לך..... אני אחבר אותך לעמותת "פתחון לב".... צריכים אנשים כמוך.

Yali9

New member
כרוני, גם אם לא מציעים לו את תפקיד המנכ"ל

אולי תספר לו כמה כולם רוצים אותו בחזרה והוא יחזור ? לא נציק לו כדי שישאר לו זמן ל

למעלה