בואו נראה אם תצליחו לפתור לי את זה

Hwoarang

New member
למה תעשי

אנשים פה לא מכירים את הפטנט שקוראים לו כרטיס אישי נכון? קודם כל חשבו שאני נשוי, אחרי זה שאני עובד - הבהרתי שאני עדיין תלמיד בצפר, ואחרי זה עוד פעם אמרו לי על עבודה ועכשיו אתה בא ואומר שאני בחורה.... מה הקשר?!!??!?!?!??!?!!!!! טוב לזה שלמעלה(פלטרון) אני הולך לישון בחופש בבוקר-צהריים ובוא נגיד שעם שעות אפס אני לא ממש מסתדר..חחח תודה בכל מקרה

חן Y

New member
בשביל מה לקום בבוקר???

אתה תלמיד? עבדת קשה כל השנה? אתה גדל וצריך את השינה הזאת בשביל הורמון הגדילה שפועל בשינה עד כמה שידוע לי. אז מה אתה רוצה שנבוא לישפוך עליך מים קרים? שניצעק לך באוזן קום))))))))))))))))כבר? שתשים שני פלפונים ושני שעונים מעוררים שיפעלו אחד אחרי השני? שתיתרגל שאף אחד לא מעיר אותך והאחריות היא רק עליך בלבד? ואם כל זה לא יעזור ... אז ליל מנוחה וחלומות נעימים ונקווה שגם אני אופיע לך באחד מהם

nanna

New member
בוקר טוב- תתעורר כבר תתעורר

אין לי מושג בן כמה אתה, אבל הבעייה מוכרת וידועה. לא, אנחנו לא עצלנים! אנחנו פשוט סובלים מחוסר מלוטנין בגוף. ולכן תלך לישון (רצוי מוקדם יותר) עם חלונות פתוחים לרווחה ללא שום מחסום לאו ותן לשמש להאיר אותך. האור (אור השמש) בדרך כלל עוזר בעינין!!! ואם כבר התעורת קפוץ מיד אל ברז המים ושטוף את הפנים ושלא תעיז לחזור אל המיטה. אם אתה חוזר אתה סתם עצלן!!! בהצלחה

nescafe

New member
אם זה מנחם אותך...

אני ישנה עם 2 שעורים מעוררים ו-2 פלאפונים(עם שעון מעורר)...בסוף קמה רק מההשכמה של בזק שהזמנתי מבעוד מועד, וגם זה לא תמיד..... אמרו לי להיבדק במעבדה לחקר השינה, לא יצא לי עדיין.....אבל מעניין אם מישהו עם בעיה דומה נבדק.....

למעלה