בואו נראה מה אתם חושבים (סקר) . . .

בואו נראה מה אתם חושבים (סקר) . . .

נא לרשום בנושא של ההודעה מין (ז/נ) ומה תשובות לשאלות הבאות: 1) אני יודע שהשאלה הזו מאוד נדושה אבל אין ברירה, מה אתם/ן חושבים על סקס בגיל 16 ??? 2) מה הקטגוריות שלכם לשכב עם מישהו (כמה זמן צריך להיות חברים? לוחץ? אירוע מיוחד? זמן מיוחד? חברים? וכו´) . . . . DJ made in israel

kissa

New member
יש לי הכבוד לענות ראשונה....

טוב, אז אני כמובן נקבה (דהההה). מבחינתי זה בסדר לעשות את זה בגיל 16 ואפילו 15. כל עוד שניי בני הזוג מסכימים,וזה בא בלי לחץ. זה צריך לבוא אך ורק מאהבה!!!! אסור שזה יבוא מיצר של חרמנות או משהו. אין לזה זמן מיוחד. זה צריך לבוא מבפנים. אחרי הכל זה משהו טיבעי לחלוטין שמוסיף לקשר המון!!! רק אל תשכחו להשתמש בקונדום!!!!

תשובה

מין זכר גיל 16 זה תלוי מה בגרות האדם עם הוא בוגר סבבה עם לא שיחקה צריך לשכב עם מישהו רק עם שני הבני זוג אוהבים אחד את השני ומוכנים

wildflower**

New member
תשובות ../images/Emo70.gif

אז ככה..... לפי דעתי הכול קשור בהרגשה הכללית של הבן אדם ואם הוא מוכן לזה. אבל בכלליות אני חושבת שסקס בגיל 16 זה עדיין מוקדם.. כי הגוף לא בשל מספיק. ו...לא חושבת שזה קשור בכמה זמן חברים וכל השטויות האלה.. קשור בזה שאתה בטוח ומאמין בחבר/ה שלך...ואוהב אותו {כמובן..} אוהבת בר

המממממממ

טוב למי שלא שם
אני נקבה... 1. המממ לא יודעת. תלוי אם מוכנים לזה. הכל תלוי בזה. 2. מתוך חברות ואהבה.. לא סתם בסטוצ או אצל איזה זונה. ושוב מתוך מוכנות של שני הצדדים. גלית

feyDo

New member
אז ככה:

1) סקס בגיל 16 זה פסדר גמור! אין בזה רע בכלל! וזה לא מלחיץ מידי 2) לשכב אם מישהי אפשר מהפגישה הראשונה עד שלוש שנים אחרי הכרות ראשונה לשכב אם החברה שלך זה החלטה משוטפת וזה צריך להיות משהו יותר אישי ומיוחד...... אישית אני לא ממש חושב על זה בכלל או על הנושא הזה...... אבל לא היה לי משנה רק שאני רואה אותה פעם ראשונה לבד או אחרי מליון פעם שאני רואה אותה לבד.....כאילו במקום שאני רק איתה לבד..... ואם גרים באותו חדר (מה שאצלי אפשרי מאוד ולא בעיה בכלל) אז זה יותר מקרב ואז אפשר גם אחרי שבוע ..... אבל זה תלוי כל אחד ומה שהוא חושב על זה..... אמרתי את דעתי

והנה מה שאני חושבת.....

1.אין גיל לסקס ,מתי שמרגישים מוכנים נפשית ופיזית אז צריכים לעשות זאת, לעשות זה כי רוצים ולא כי מכריחים. היום הנוער שלנו מתקדם ,ובוקר יותר, אבל כל מקרה לגופו...
2.אין זמן מסוים מתי שהשניים רוצים ,וזה הדדי זה אחלה. לוחץ-אף פעםםםם לא לעשות כשאחד הצדיים לוחץ סקס אמור להיות מהנה והדדי לא בתנאי לחץ. ארוע מיוחד-אני אומרת ומאמינה שסקס אמור להיות ספונטני ולא לתכנן . חברים-תשמע כל עוד 2 רוצים לעשות סקס לא משנה מה הקשר ביינהם.. והכי חשוב לשמור על עצמכם..... ענת

vered*

New member
ואני לא חושבת ככה!!!

ענת, שימי לב שאת כותבת פה לבני נוער ולא לבני שלושים! דבר ראשון, יש גיל לסקס: אם מישהי בת 14 אומרת שהיא מרגישה מוכנה והיא מחליטה לשכב עם מישהו-היא לא מוכנה! מה יקרא אם תהיה "פשלה" והיא תיכנס להריון?? בגיל 14 לא מוכנים לכאלה דברים! וגם.... כשמתחילים בגיל צעיר (וזה רק לבנות) נדבקת סטיגמה ורוב הבנות לא יודעות איך להתמודד עם הסטיגמה הזאת ומתחילות לחיות על-פיה... בגילאים האלו סקס לא צריך להיות דבר ספונטני (לפחות הפעם הראשונה)! זה דבר שצריך לחשוב עליו ולתכנן! כי בואי נסכים שלא כל ילד לוקח איתו קונדום לכל מקום ואם יהיה משהו ספונטני ...ההורמונים יפעלו במקום המוח והתוצאות לא יהיו טובות. ו... זה סבבה לעשות סקס עם חבר שלא יוצאים איתו אבל לא בגיל צעיר. זה פשוט לא בריא מבחינה נפשית! אבל אני מסכימה איתך בשני דברים : לא בלחץ ! ולהיזהר!!!

נריה_ה

New member
אני לפחות מעריך אותה על זה שהיא

הולכת עם הדעה שלה עד הסוף... בקשר ליחסי מין... למרות שאני בכלל לא מסכים למה שהיא אומרת

תודה נריה.......

אני מבינה ויודעת שלכל אחד ואחת יש דעה שונה לגבי זה, וכל אחד ואחת צריכים לעמוד מאחורי מה שהם חושבים ומכבדת את הדעות של אחרים..... ענת

ורד חמודה

כשאני אומרת אין גיל זה באמת כה זאת המציאות של היום לפי מה שאני רואה בשטח לא לפי מה שאני חושבת, החברה של ימינו מאוד מתקדמת, היום הנוער הצעיר עושה מה שהוא מרגיש ולא כמו פעם שבאמת היו מחכים אבל סקס עושים מתי שמוכנים נפשית וגופנית.. ויש פה חמודה לא רק בני 14 ... וכשהתכוונתי ספונטני אולי לא הבהרתי את עצמי נכון התכוונתי באופן כללי ולא לסיטואציה מסויימת וברור שהפעם הראשונה צריכה להיות מתכוננת ומיוחדת אבל היום אין ערבון לכלום ואת יכולה לתכנן ולבדוק ולחשוב ובגיל 18 לעשות את זה או 20 ויום למחרת הבן זוג לא יהיה איתך... כל מקרה לגופו של עניין חמודה.... וחוזרת ואומרת הכי חשוב להיזהר,,,,,, ענת

נריה_ה

New member
או...

ענת, דעה ומחשבה לגבי עמדה מסויימת קובעים לפי מה שצריך להיות - ולא לפי מה שיש. עם מה שיש צריך להתמודד, בצורה הטובה ביותר שניתן לפי האידיאל וכלים שנמצאים ברשותנו.

נריה

אני חושבת שצריך לשלב את הכל ביחד ולמצוא תשובה שתשלב בין הכל בין הקיים לבין הרצוי בין כל הדעות למצוא את עמק השווה כי אידיאל זה מה שהחברה הרי בונה, ענת

נריה_ה

New member
בשביל זה את קודם צריכה לשאול מה

הרצוי בשבילך (כי הרי אידיאל זה דבר אישי, נכון שזה יכול להיות גם כלל חברתי..)... [ואני לא אומר מה רצוי כל אחד יגיד מה רצוי בשבילו] לאחר מכו את צריכה לחשוב כיצד ניתן בגדר יכולתך להגיע לרצוי ולפעול בדרך זו... את האידיאל שלי אי אפשר לשלב עם המצוי!

קצת הגזמנו

רק שתדעי שיש בנות (כמו בנים) שרוצות לעשות סקס רק בשביל האקט (ללא רגשות) ואוהבות את זה, אני אומר לכאלו בנות בבקשה, אם ככה הן חושבות ומרגישות מי אני שיגיד משהו רע עליהן. וסטיגמה זה לאנשים בלי חיים שאת כל החיים שלהם יבזבזו בלרכל על אנשים אחרים ולשמור על שמם הטוב, אני לא כזה, לי לא אכפת מהשם שלי ומה אנשים אומרים וחושבים עליי, אם לדוגמא אומרים עליי דברים או שפעם ידידה שלי באה אליי ואומרת לי שכל הכתה (הכתה שלי זו כתה של חרשנים חבל"ז) צוחקת עליי כי אני דפוק (איך שאני מתנהג) אז אני אומר לה יופי להם, רואים שאין להם חיים ושהם נמצאים ברמה הכי נמוכה שזה לדבר ולצחוק עליי . . . . . אני מאוד קיצוני בדעה הזו כי אני בכלל לא שם על ביגוד (כל בוקר אני לוקח חולצה ומכנס ראשון מהערימה של הבגדים בלי לבדוק אם זה מתאים) ואני שונא אנשים ששופטים אדם לפי המראה !!! ואני מצטער לבשר לך שבימינו יש הרבה מאוד אמצעי מניעה, גלולות וכו´ ורק מי שלא נזהר נכנס להריון . . . . DJ made in israel

סליידר

New member
כל הכבוד.

אני מת על הגישה שלך. אני אפילו חושב לאמץ את זה. כל הכבוד.

אתה לא מדמיין כמה דעות ומקרים שמעתי

באמת אני בטוח ששמעתי את כל הדעות שיש (מהנזירות לניפומניות) והגעתי למסקנה שסקס זה חלק מהחיים שלנו, כל האנשים שחושבים שזה מגעיל וחסר טעם וכו´ מתכחשים למציאות, בדיוק כמו האנשים שחושבים שהגיל משנה, גם משלים את עצמם, אני מודה שאני חרמן ואוהב סקס, אמרתי גם לליטל לפני שנעשינו חברים וזה לא התלהבות אלא הפגנת הצהרות, אני לא פוחד להגיד מה שאני חושב ועושה ובגלל זה אני מדבר על דברים שאני וליטל עושים (אבל אני מנסה לכבד את הפרטיות שלה, אני באמת מנסה!!!) אז אל תתביישו לשאול אותי כל שאלה . . . DJ made in israel

לך dj יקר

יש לך גישה מציאותית גישה שאני אוהבת, אוביקטיבי ואמיתי תמשיך ככה... כייף לי לקרוא אותך
ענת

תודה

גם הגישה שלך מוצאת חן בעיניי, אני בנאדם שונה מאוד, לא נכנע ללחצים של חברים והחברה, עושה מה שאני רוצה וחושב (בגדר הטעם הטוב) ואני מרגיש מצויין עם זה, אני חיי את הרגע, אני מאושר במצב שאני נמצא כרגע, עושה מה שאני רוצה, לומד ברמה גבוהה מאוד, חברה מהממת, מבלה כמה שיותר, וכו´. אחד הדברים שלמדתי מכל מה ששמעתי וחוויתי זה שצריך רק להנות ולעשות כיף, החיים קשים (אין מה לעשות) אבל אנחנו חיים בשביל להנות ולכייף, קצת לעבוד, להתבטל, לישון, ללמוד, וכו´ . . . . אני יודע שלא תמיד הכל מצויין אבל כמו שאני נמצא עכשיו במצב טוב (ליטל גם באה אליי מחר (היום) לפעמים גם המצב קשה אבל צריך לדעת להתגבר. ונסיים במשפט חכם: "החיים הם כמו רכבת הרים, פעם עולים (מצב טוב) ופעם יורדים (מצב רע)" . . . . DJ made in israel

למעלה