גם זה צפוי . . . . .
מצטער לבשר לך שהגישה שלך ממש אבל ממש לא נכונה, מה שרשמת מצויין וכל מי שקורא את זה לא מבין על מה אני מדבר אבל כתור אחד שבאמת מכיר אותך זו גישה שגוייה !!! מה הבעיה עם הגיל, אם את תעשי את זה בגיל 18 זה יהיה שונה ??? במקרה אני מכיר גם את החבר שלך ואני מרחם עליו כל פעם שאני רואה אתכם ביחד, אני (אם כל הכבוד שלי אלייך) הייתי אומר לך להתראות מזמן, את יודעת כמה שאני מת, חולה, לא יכול לחיות בלי ליטל אבל אם היא הייתה אומרת לי לחכות עוד 3 שנים בשביל לשכב אתה הייתי אומר לה שאני אוהב אותה ונותן לה פתק עם הטלפון שלי ואומר לה כשתגיעי לגיל 18 תתקשרי אליי . . . ולי ולליטל היו שיחות ארוכות מאוד בנושא הזה ואני מצטער שאני לא יכול לכם מה סיכמנו אבל הטענות שלי היו שאנחנו חברים כבר שנה וחצי ושהיא נחשבת אצלי בראש לקטינה עד שהיא מגיעה לגיל 16, כשהיא תגיע לגיל 16 העובדה שאנחנו עדיין לא שכבנו תתחיל להכניס לי מחשבות שניות בנוגע לקשר שלנו. עכשיו תגידו שאני לוחץ עליה, אני בחיים שלי לא אלחץ עליה לעשות משהו שהיא לא רוצה, היא אמרה לי שהיא מוכנה אבל היא רוצה לחכות, והיא יודעת שאני אוהב אותה ושיש לנו עתיד מצויין ביחד, אז למה לא לשכב ???!!! עכשיו לשאלה הכי חשובה כשרוצים לשכב: הוא אוהב אותך באמת ??? כל הקטע של לא מוכנות זה סתם שטויות, הגיל לא משנה, ועובדה שאף אחת פה לא יכולה להסביר למה לא לשכב בגיל 16 (רובכן אמרתם שאתן מוכנות לשכב בגיל 16 וזה יפה מאוד, מראה על בגרות) . . . . המקרה שלך הוא שונה, את נמצאת בכתה (מעניין שזו הכתה שלי גם) של רכלנים, חסרי חיים, חרשנים, לא יודעים מה זה לחיות- מדברים על סקס ולא יודעים מה זה (בדיוק כמו שאת היית בהתחלה) . . . . . . ואת מושפעת מאוד מהסביבה שלך וביום כיפור את הוכחת את זה ותחשבי טוב על כל מה שרשמתי !!! DJ made in israel