בואו נראה מה אתם חושבים (סקר) . . .

עדן*

New member
אני חושבת ש..

אני יעשה את זה שאני ירגיש מוכנה לעשות את זה. אני לא ארוץ לעשות את זה עם כל אחד.. אני יעשה את זה רק עם מישהו שאני בטוחה שהוא הנכון..ורק מתוך אהבה.. והאמת לא נראה לי שהגיל מינימום בשבילי הוא 18, אבל זו סתם ברגשה אישית! באהבה עדן

גם זה צפוי . . . . .

מצטער לבשר לך שהגישה שלך ממש אבל ממש לא נכונה, מה שרשמת מצויין וכל מי שקורא את זה לא מבין על מה אני מדבר אבל כתור אחד שבאמת מכיר אותך זו גישה שגוייה !!! מה הבעיה עם הגיל, אם את תעשי את זה בגיל 18 זה יהיה שונה ??? במקרה אני מכיר גם את החבר שלך ואני מרחם עליו כל פעם שאני רואה אתכם ביחד, אני (אם כל הכבוד שלי אלייך) הייתי אומר לך להתראות מזמן, את יודעת כמה שאני מת, חולה, לא יכול לחיות בלי ליטל אבל אם היא הייתה אומרת לי לחכות עוד 3 שנים בשביל לשכב אתה הייתי אומר לה שאני אוהב אותה ונותן לה פתק עם הטלפון שלי ואומר לה כשתגיעי לגיל 18 תתקשרי אליי . . . ולי ולליטל היו שיחות ארוכות מאוד בנושא הזה ואני מצטער שאני לא יכול לכם מה סיכמנו אבל הטענות שלי היו שאנחנו חברים כבר שנה וחצי ושהיא נחשבת אצלי בראש לקטינה עד שהיא מגיעה לגיל 16, כשהיא תגיע לגיל 16 העובדה שאנחנו עדיין לא שכבנו תתחיל להכניס לי מחשבות שניות בנוגע לקשר שלנו. עכשיו תגידו שאני לוחץ עליה, אני בחיים שלי לא אלחץ עליה לעשות משהו שהיא לא רוצה, היא אמרה לי שהיא מוכנה אבל היא רוצה לחכות, והיא יודעת שאני אוהב אותה ושיש לנו עתיד מצויין ביחד, אז למה לא לשכב ???!!! עכשיו לשאלה הכי חשובה כשרוצים לשכב: הוא אוהב אותך באמת ??? כל הקטע של לא מוכנות זה סתם שטויות, הגיל לא משנה, ועובדה שאף אחת פה לא יכולה להסביר למה לא לשכב בגיל 16 (רובכן אמרתם שאתן מוכנות לשכב בגיל 16 וזה יפה מאוד, מראה על בגרות) . . . . המקרה שלך הוא שונה, את נמצאת בכתה (מעניין שזו הכתה שלי גם) של רכלנים, חסרי חיים, חרשנים, לא יודעים מה זה לחיות- מדברים על סקס ולא יודעים מה זה (בדיוק כמו שאת היית בהתחלה) . . . . . . ואת מושפעת מאוד מהסביבה שלך וביום כיפור את הוכחת את זה ותחשבי טוב על כל מה שרשמתי !!! DJ made in israel

kissa

New member
אז מה? אני בת 15

ואני כבר לא בתולה. אני לא מתגאה בזה אבל אני בהחלט לא מתביישת. הייתי עם החבר שלי שנתיים ואם לא הייתי צריכה לעזוב אז הייתי לוקחת את הזמן שלי אבל לצערי לא היה לי זמן. למרות הכל רציתי שהוא יהיה הראשון שלי בה-כ-ו-ל למרות שידעתי שלא באשמתינו אין לנו עתיד ביחד. והיה נ-ה-ד-ר!!!!! זה היה נהדר בגלל שזה בא מכל האהבה שהיתה לנו.... איך שאני מתגעגעת אליו!!!!!!!!!

סליידר

New member
רק אם

אני זכר. 1. רק אם שניהם אוהבים מאוד ומוכנים בלי לחץ של אף אחד ורוצים. או, שאם שניהם או רק הבת חרמנים על כל הראש ורוצים לעשות את זה כבר ופוחדים מזונה או משהו וכמובן מוכנים, כאילו בלי אהבה. בל מצד שני כשרואים אמריקן פאי אז זה מבאעס. 2. הקטגוריות שלי זה פשוט הכל, רק שתהיה בחורה לעניין, לא כזאתמעשממת בלי חוסר של הגיון וגו´, אתם מבינים את הכיוון., לא כזאת שתצחק עליי אחר כך אם היא לא סופקה (למרות שנראה לי שאני יעשה את המשימה נאמנה.
). ובכל זאת כשאני יראה שוב אמריקן פאי אני יתבאס... אני לא ממש בטוח בתשובה הזאת, אחרי הכל אני עדיין בתול...

night_wish

New member
עוד תשובות..

נקבה (פמינסטית וגאה בזה) והנה הם דעתו..שנראה לי שחלק מהבנות כאן לא יסכימו איתי 1. סקס בגיל 16..אחלה! כרגע אני בת 16 והפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 15 פלוס *מחשבת כמה בדיוק...* הייתי בת 15 ותשע חודשים. אבל אם מישהו לא מוכן לכך בגיל 16, אז עדייף שלא ישכב ובעיקר לבנות, אם לוחצים עליכן- אל תעשו את זה!! 2. אני חושבת שכשוכבים בפעם הראשונה, זה צריך להיות אחרי זמן די ארוך כשהקשר כבר נעשה רציני, ולאף אחד מבני הזוג לא יהיו חרטות בקשר למעשה. אבל ככה, אני חושבת שהזמן לא משנה ואפשר גם אחרי כמה שבועות. זה כיף כשזה באירוע מיוחד, כי אז בטוח זוכרים את התאריך וזה מיוחד :) למשל הפעם ה1 שירדתי הייתה בלילה האחרון שהייתי בת 14, החלטתי לרדת לראשונה בתאריך הזה כי זה נראה לי מיוחד :) נ.ב אני מסכימה עם dj made in israel שאמר שגם בנות לפעמים שוכבות בלי רגשות, רק ואך בשביל האקט עצמו. Bless u all *night wish*

למעלה