בואו נראה עד כמה אתם שובבים??? :)

בואו נראה עד כמה אתם שובבים??? :)

מעניין אותי לדעת... מה הדבר הכי פרוע שעשיתם? זה יכול להיות מקום מטורף,, או עם מישהו מיוחד?. או כל דבר שהייתם אומרים שהוא שובבי?........ומדליק... ואז נבחר את השובב או שובבה מכולםםםםם רק מלעלות זכרונות זה כבר מחמם לא?! שיהיה לכולם ערב כחול ולילה מהנה ומענג..... חוקרת

פיקולו חמוד............

אני דוגלת בשוויון.. אני נותנת לגבר להתחיל...;-) אז קדימה אני מחכה אני זאת שתחתום אחרי שכולם יענו אני יהיה הדובדבןןן חוקרת

ללא יותר מדי פרטים, כדי

שתוכלו להפעיל גם את הדמיון ולהשלים באמצעותו את החסר... החברה שאצלה התכוננו להעביר את הלילה הורידה אותנו ליד הבית, כדי שנתחיל להתארגן, ונסעה עד סוף הרחוב כדי להוריד שם עוד זוג חברים. מרחק 2 דקות נסיעה. אז עלינו לדירה, קומה אחרונה בבניין בן חמש קומות. שניה לפני שדפקנו בדלת (כדי שההורים יפתחו לנו), הצעתי: - ``מה דעתך שנעשה סיבוב על הגג, נראה את הנוף? `` והתשובה לא אחרה לבוא: - ``קר בחוץ. למה שלא נעשה את זה כאן בחדר המדרגות?`` את הפרטים אשאיר לדמיונכם הפרוע. אציין רק שהיא התעקשה על עירום מלא, דהיינו כל הבגדים בצד, כשאור חדר המדרגות עובד. כשסיימנו להתפשט שמענו את החברה מחנה את המכונית, ובכל זאת הלכנו על ביצוע מלא... בפעם הבאה: איך החבר`ה שהשתזפו על שפת בריכת ההשקיה עשו את עצמם כאילו הם לא רואים מה אנחנו עושים לידם בצהרי היום H-)

מדליק...סערה,,,

מזכיר לי נשכחות.. מדליקקקקק אבל למה לא לפרט ,, חופשי אתה מוזמן........ אבל תספר לי את הסיפור על הבריכה... אני סקרניתתת :)) חוקרת

pachanga

New member
הדבר הכי מטורף שעשיתי המממ...

תנו לי להזכר כי זה היה מאוד מזמן הייתי שפחה לאדון אבל בדיוק יום וחצי זה די הלחיץ אותי אז עזבתי את הנושא הזה, המממ... הייתי עם שני גברים זה היה מדהייייייים אחרי ששניהם היו איתי כל אחד היה לחוד איתי הם היו קצת בהפסקות ואני 6 שעות רצוף בלי הפסקה!!! הכי מדהים שאחרי ה 6 שעות הייתי עוד חרמנית מה עוד? כמובן כפי שאתם יודעים הייתי עם בתול שהייתי חוזרת על החוויה הזו וחוזרת שוב על החוויה של שני גברים אפילו שלושה אני צריכה הרבה חשק ואומץ וגברים בטעם שלי במיוחד שיהיו... לא נראה לי שזה דבר מטורף אה עשיתי את זה באוטובוס עם החבר הקודם בקולנוע, במטבח על השיש, באוטו זה דבר שיגרתי, בתוך המים גם שיגרתי, ויש עוד שאני לא זוכרת בשעת לילה מאוחרת פצ`אנגה:)

אחלה מתוקה ;-)

אהבתי ,, ואני רואה שאת שובבונת לא קטנה... את כבר עברת את שלב הראשון שיהיה לך שבוע מהנה ומענג חוקרת

תודה על הרעיונות.. אבל עכשיו

תגידי לי רק איפה אני מוצא זוג שמחפש גבר ??? ואם את בקטע של שלישיות ויותר... חברים דווקא יש לי H-) לילה טוב מתוקונת !! אני הולך לפנטז עלייך :)

תנסו את ``זארה``....

אז כמו שאמנו כבר לפני זמן קצר, אני ואלון חדשים-ישניפ פה, היינו ב``נענע`` ובאנו לתפוז. אנחנו מקווים שיהיה פה לוהט. אז אני ואלון היינו צריכים ללכת לאירוע של חברה שלי. אלון הוא בחור לא הכי מסודר. תנו לו ג`ינס וחולצה והוא מאושר. במשך השנה שאנחנו חברים לקח לי זמן ולא מעט עצבים לכניס אותו לחולצות מכופתרות ומכנסיים מחוייטות שבהן, לא בגלל שהוא אהובי, הוא כזה שווה!!! אז היינו ב``זארה`` סניף גראנד-קניון בחיפה. ויש יש להם תאי הלבשה ענקיים, וכמובן אני ואלון ניצלנו את זה. לא היה בזה סיכון כ``כ כי את הדלת אי אפשר לדחוף פנימה רק החוצה. לא עשינו סקס עד הסוף...אבל הילד השובב הזה הרטיב אותי. נ.ב: יש שם עכשיו 70% הנחה על קולק` 2000 אובים אותכם, אלון ודנה

pachanga

New member
לזוג הלוהט אחלה סיפור:)

אני אוהבת לשמוע סיפורים לוהטים מזוגות שאוהבים ועושים דברים מטורפים בלי חשבון:)

לכם זוג לוהט.....

אתם באמת נשמעים לי לוהטים וחופשיים אחלה סיפור תמשיכו ככה תהנו ותתענגו... חוקרת

הנשוי

New member
אמיתי אמיתי

הייתי באילת בבית מלון מכובד נסעתי עם אשתי ועוד זוג חברים נחמד נכנסתי למעלית עם .. (נקרא לה גלית) החברה של החבר שהיא כוסית רצינית האווירה באילת החזה והכוס גרמו לי לעשות זאת ללא היסוס עצרנו המעלית בין הקומות לשונינו טיילה לכל מיני מקומות וכשאנו עירומים כמו אדם וחווה אפילו לא שמנו לב שיש בעיה מסתבר שלמרות שעצרתי את המעלית בחירום היא לא התחשבה בגופינו העירום ואחרי חמש עשרה דקות יותר או פחות השתחררה הנעילה ונפתחו הדלתות אבוי למבוכה אבוי למבושים מולנו עמדו שני אנשים אשה מבוגרת ובתה הקטנה אין לי מושג מי יותר הופתעה ברחנו משם במהירות חץ מקשת כששנינו מרגישים שנתפסנו ברשת הסיפור כל כולו אמת ונכון ולאילת אני חוזר ממחר עד יום ראשון אז אחלו לי כולם נסיעה נעימה ובילוי נוסף עם בחורה מדהימה אתגעגע לכולכם בעיקר לשוטרת לאחות וליאנה וגם לחוקרת אז בילוי נעים לכולם ביום חגינו ולא לשכוח כמובן מה יעודינו סקס ועוד סקס כמה שרק יש אז ביי לכולם כי אני מתרגש יום העצמאות שמח לכולם הנשוי

ווואווווווווו ;-)

תשמע מצד אחד אחלה חוויה ואחלה שובבות אבל מצד שני איזו פדיחההההה :) אבל סבבהההההה אהבתי,, אני אומרת שלפעמיים הקצת סיכון,, שיראו,,,או לא ייראו ,,גורם לריגוש ואפילו לסקס טוב יותר שיהיה לך רק סקס מהנה ומענג ותהנה לך באילת,, אני יודעת שאני יהנה ... חוקרת

שרלוק

New member
בפרהסיה

בצבא הייתי בנח``ל, וחלק מהשרות עבר עלי (בנעימים אני חייב לציין) בהאחזות נח``ל בערבה. זו הייתה החצי שנה הכי מדהימה שהייתה לי בחיים מכל הבחינות, אבל בעיקר מבחינת הסקס. אם אני אחזיק מעמד בפורום (כמו שאולי שמתם לב אני לא מהקבועים), אני אפרט בקשר לעניין הזה. לענייננו - היה לנו מטע תמרים כחמישים מטר מכביש הערבה. אז הדקלים היו עוד קטנים, בגובה חצי מטר כך שהם לא יכלו להסתיר כלום. הייתה חיילת אחת מההאחזות שפלירטטנו אחד עם השנייה כבר די הרבה זמן, ויום אחד מצאנו את עצמנו במטע, רק שנינו, כשהודיעו לנו שיבואו לאסוף אותנו בעוד 45 דקות ונשארו לנו בדיוק חמש דקות עבודה. העניינים התחממו די מהר, כשבסופו של דבר היינו ערומים לגמרי, מזדיינים בטירוף, כמה פעמים בכמה תנוחות שונות - וכל זה חמישים מטר מכביש הערבה ההומה (זה היה ב 11:00 בבוקר), כשראינו בבירור שחלק מהאנשים במכוניות רואים אותנו. חוץ מהפחד שמישהו יעצור ויבוא אלינו (לא פחד נורא כי בכל זאת הייתי חייל עם נשק) זה הדליק אותנו לאללה שאנשים זרים רואים אותנו.

שרלוק-יש לך כבר נקודת זכות אצלי;-)

וזה בגלל שגם אני הייתי בנח``ל אז סבבהה.. אבל אהבתי,,אהבתי את העניין של הסקס בפרהסיה.. זה נותן עניין וריגוש.. להנות מהרגע :) ולמרות שאתה לא קבוע תתחיל להיכנס לפה יותר וזאת הזמנה אישית ממני... שיהיה לך יום כחול חוקרת

נשוי44

New member
חוויות

הן היו שתיים , יפות ומשוחררות , חגגנו כל הלילה , השיא היה כשהאחת בדוגי, על כרית , פתוחה ומפושקת ואני חודר אליה , ומאחורי חברתה מכניסה לי לשון לתחת , לא יכול לשכוח את תחושת התענוג והרטיבות שעטפה אותי .

נחמד ,,נחמד :)

קיבלת 2 במחיר 1 אחלההההההההההה זאת פנטזיה של הרבה מאיתנו,, ואתה הגשמת אותה,, :) חוקרת

shlomie

New member
חצות בגן הטוב והרע...

אמנם המקרה קרה לפני שנים, אבל... היה זה לילה קייצי ונעים... רוח נעימה נשבה מהים אל חומות יפו העתיקה ובדיוק הסתיימה הופעה של כוורת (כאחת מהופעות ``לילות יפו``)... המוני אנשים טיילו להם על השבילים, רוכלים עם עגלות מדיפות ריחות נעימים מכל עבר... אני וחברתי לשעבר טיילנו לנו בין החומות, כשפתאום היא פונה אליי ואומרת, ``אני רוצה אותך פה ועכשיו...``, הסתכלתי עליה בעיניים מחייכות ואמרתי לה, ``איפה בדיוק את רוצה שנעשה את זה?``, היא חייכה אליי חזרה וזרקה מבט לכיוון קבוצת שיחים קטנה שבמרכז הטיילת, ``כאן!`` היא אמרה ומשכה אותי לכיוון, נכנסנו אל תוך קבוצת השיחים, משתדלים שאף אחד לא יראה אותנו, והתחלנו..., אנשים עברו מכל עבר... והסקס הפך פרוע יותר ויותר ככול שהריגוש שיגלו אותנו גבר... כשסיימנו יצאנו מבין השיחים, פרועים, מסופקים ומרוצים... והלכנו להופעה הבאה. טוב, זהו, זה אחד המקרים המרגשים שעברתי... לשיפוטכם. ממני שלומי

למעלה