בואו נראה עד כמה אתם שובבים??? :)

הטוב ,הרע ,והמדליק ;-)

אין מילים בפי.. מדליק,,מלהיב,,מעורר חושים,, הסיכון,,עושה את הכלללללללל אהבתייייייייי חוקרת

חוקרת - אפשר גם בפנטזיה..?

הי חוקרת אפשר גם בפנטזיה? (..יש כאלה שעוד לא הספיקו לממש...) (-; (..וסליחה על הפתיחה איתך ברגל שמאל... בואי נתחיל דף חדש..) קבלי ליקוק מתוק, החתול.

בטחחחחחחחחחחחחחחחח ;-)

ואת היית צריכה להיות בכלל הראשונה בתור מנהלת פורום לתת דוגמא,,, אז קדימההההה..... אני רוצה לשמוע מעשה שובבות שלךךךךךךך ואני זאת שיחתום את כל הרשימה.. אני יהיה הדובדבן שבקצפת חוקרת

shoteret

New member
השוטרת כאן אל יתהלל חוגר כמפתח

היי סקסית, נראה לך שהסיפור שלך יותר משלי נראה לך שסקס עם חוקר פרטי עדיף על סקס משטרתי? או חוקרת פרטית עם חקירה שיגרתית עדיפה על שוטרת במדים עם גרבונים וחצאית צמודה? אז צפי לסיפורי עוד הלילה ואז נחליט. ממי חולה עלייך בשבילי את תמיד תהיי ראשונה ממני

שוטרת ,,נחייה ונראה,,,

אז סבבה את עם המדים והחצאית אבל אני יכולה בתור חוקרת לבוא עם כל לבוש שאני רוצה (וגם לי יש מדים מיוחדים;-)) ולבצע חקירה בכל מקום שבא לי,,ולעשות מה שאני רוצה,, ולתחקר את האסיר ביסודיות ;-) שנינו מחורפנות שנינו שובבות את חושבת שמישהוא יוכל להתמודד איתנו ?:) אוהבת אותך המוןןןןןןןן חוקרת

וזאת רק ההתחלה;-)

מחכה להם עוד מסע ארוך מהנה,,ומענג,,, חופשי מתוקה,, גם לך לא חסררררררר נ.ב: ומה עם איזשהוא משהו שובבי משלך?? אני מחכההההההההה חוקרת

אז ככה....

בוא נתחיל ונגיד לכם שזאת היתה הפעם הראשונה שלי... (יותר מדליק... יותר כואב...ויותר סקסי שיש...) זה היה עם חבר שלי לשעבר הוא היה אצלי בחדר וסתם דיברנו... (אתם יודעים מה זה דיבורים אצל ילדים בני 16...) אז יותר נכון הצטרפתנו.... ואמרתי לו שאני לא רוצה בגיל הזה ושיפסיק.. הוא לא הפסיק אבל המשיך ועינג אותי עד שהגעתי למסקנה שאני לא יכולה יותר להמשיך עם הבתולים האלה.. הוא הציע לי שנלך למדגרות.... ובוא נזכיר שזה קר וכואב.. הוא הביא שמיכה ושמנו אותה על המדרגות... היינו לבד בבית הוא הפשיט אותי בצורה הכי סקסית בעולם.. ושהוא התפשט וראיתי את הזין שלו זקור וקשה שמת ליקרוע את התחתונים... וחרמנים שלי נסכם את כל הסיפור בכמה מילים... מכל הסקס שעשיתי אי פעם וזה בסך הכל 5 פעמים עם 3 בחורים (אני בכל זאת בת 16) זה היה הסקס הכי מדהים בכל החיים שלי!!!!! כנראה הסקס על המדרגות והכאב והקור עשו לי את זה בטירוף.... מקווה שנהנתם... אחות סקסית במדים (שרוני שלכם...) :cool:

לאחות הסקסית שלנו....

תמיד אמרתי שיש המון מקומות לסקס בבית,, שאפשר לגוון גם בבית סקס במטבח,,,סקס על השולחן,, על המכונת כביסה,, והנה הבאת לנו עוד דוגמא לנו אחת,,, אחלהההההה ואני מקווה בשבילך חמודה שמשנה לשנה הסקס יהיה בשבילך יותר טוב ותוגווני בעוד מלינוי מקומות מסעירים שלך חוקרת

לכל אנשי הפורום המתוקים :)

היום בחצות הלילה... נגמרת תחרות השובבות,, אז אם יש לכם עוד סיפורים להוסיף,, אתם מוזמנים,, אני מציעה תהליך הצבעה דמוקרטי בחצות הלילה,, כל אחד יגיד לנו את הקטע שהוא הכי אהב,, (אבל חמודים כל אחד בהודעה נפרדת(לא בשרשרת..) והרוב יקבע,, ואז נכתיר את שובב או שובבת הפורום שלנו,, ;-) (אל תדאגו גם אני והשוטרת משתתפות,, וגם אנחנו נביא סיפור שובבי משלנו)... שיהיה לכם ערב קריר ונעים וכחול ומענג שלכם,,,, חוקרת

לכל אנשי הפורום המתוקים :)

היום בחצות הלילה... נגמרת תחרות השובבות,, אז אם יש לכם עוד סיפורים להוסיף,, אתם מוזמנים,, אני מציעה תהליך הצבעה דמוקרטי בחצות הלילה,, כל אחד יגיד לנו את הקטע שהוא הכי אהב,, (אבל חמודים כל אחד בהודעה נפרדת(לא בשרשרת..) והרוב יקבע,, ואז נכתיר את שובב או שובבת הפורום שלנו,, ;-) (אל תדאגו גם אני והשוטרת משתתפות,, וגם אנחנו נביא סיפור שובבי משלנו)... שיהיה לכם ערב קריר ונעים וכחול ומענג שלכם,,,, חוקרת

למעלה