בואו נשחק גם אנחנו

brunu

New member
בואו נשחק גם אנחנו

אתמול מדריאגה ביקש להביא חפץ אהוב ולספר למה הוא אהוב אז בואו וספרו איזה חפץ הייתם מביאים אתם ולמה?

brunu

New member
אני אתחיל../images/Emo9.gif

הייתי מביא את הסלולארי שלי אני מכור לסלולארי... הסלולארי שלי זה גם טלפון, גם מצלמה, גם נגן מוזיקה ועוד ועוד כך שהוא חברי הטוב ביותר חח

אני עונה../images/Emo26.gif

אני הייתי מביא את מעמד נרות השבת של סבתא שלי ז"ל
תמיד כשהייתי מגיע בשישי היא הייתה מדליקה בו נרות מכל הלב ואפילו בוכה ורק אחרי מותה הבנתי למה
כעת יש לי את זה בביתי

TuTyBoP15

New member
../images/Emo10.gif משתתפת בצערך..באמת

אני יודעת כמה זה נורא שסבתא חולה בסרטן..אבל תודה לאל סבתא לי הבריאה.. אני נורא מצטערת בשבילך

TuTyBoP15

New member
אממ...עונה../images/Emo27.gif

אממ..לי יש כמה דברים חשובים לי..אבל הכי חשוב לי זה
אלבום תמונות..באלבום תמונות שלי יש לי תמונות עם המשפחה שלי עם החברות עם ההורים עם אחי שהייתי קטנה וכו'..ואני תמיד אשמור את זה..להנציח את העבר שלי..ויש לי המוןןן תמונות וכמה אלבומים...אז הייתי לוקחת אחד חחחחח...

יפה..עונה

אני חושבת שהייתי מביאה תמונה של אמא שלי...אמא שלי חולה במחלה קשה ולא נראה לי שהיא תבריא בקרוב אז..
ואם אפשר עוד משו אז ספר תהילים קטן..אני מאמינה שזה שומר עלינו..

TuTyBoP15

New member
../images/Emo7.gif יאא סוניטההה

מסכנהה...אני נורא מצטערת בשבילך
אם את רוצה אני אקרא לאמא שלך תהילים.. אני גם מאמינה בתהילים.. אם את רוצה שאני אקרא לה תהילים אז תשלחי לי במסר את השם שלה ואת השם של אמא שלה למשל: מורן בת שירה פנחס אוקיי

eveligne406

New member
אני הייתי מביאה את היומן מכתבים שלי

זה לא ממש יומן... פשוט הכל התחיל מכמה מכתבים. ששלחתי לאנשים שלא היה לי אומץ לומר להם דברים... וכשכתבתי..אז.. תמיד איכשהו חשבתי שהם בעצם מקשיבים לי עכשיו ואחר כך תמיד הרגשתי יותר טוב עם עצמי.. לאט לאט התחלתי להשתמש בשיטה הזאת הרבה אז..המכתבים הפכו ליומן...

Dulce Maria13

New member
עונה..

אני הייתי מביאה בובה של פרה כי.. אני מתה על פרות והיא כל הזמן מזכירה לי כמה הפרות חמודות וגם קצת את בן דוד שלי שבאמריקה (מחר כאילו היום מגיע לביקור סוף סוף.......) כי גם הוא אהב פרות(בעבר כי כבר עכשיו הוא לא
) הוא הדביק את בת דודה שלי והיא הדביקה אותי ..מעניין את מי אני ידביק...

eveligne406

New member
וואו../images/Emo12.gif

זה הדבר הכי מוזר ששמעתי בחיים... אובססיה לפרות. צ'ידו..

eveligne406

New member
חח למה פרצוף?

ואם תסתכלי טיפה למעלה תראי שכבר כתבתי מה הייתי מביאה.................

s h a r o n 7

New member
ב בר ברו ברונ ברונו../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

אתה מנהלללללללל גם פה?!!?!

זמנית!../images/Emo142.gif../images/Emo95.gif

סוף סוף נכנסת לפורום!!!! לא נכנסת הרבה זמן!!!! למה?!

למעלה