בואו נשחק גם אנחנו

אני הייתי מביאה תמונה של אבא שלי..

אבא שלי הוא הבנאדם הכי חשוב לי בעולם כי אמא שלי עזבה אותנו שהייתי בת 4ואבא שלי גידל אותי ותמיד היה שם בשבילי

אויי מאמי...

... אני שמחה שיש לך אבא טוב שעוזר לך ודואג לך ובקשר לאמא שלך אני נורא מצטערת... אז תשמחי שיש לך אבא וכמו שאת אומרת הוא ממש טוב הא?!

TuTyBoP15

New member
../images/Emo45.gif

אני גם שמחה שיש לך אבא טוב שדואג לך ואוהב אותך ובקשר לאמא שלך אני נורא מצטערת ושלא תדעו עוד צער..

brunu

New member
היי שרוניטה../images/Emo13.gif

נעים לראותך גם פה כבר ענו לך חח מחר שוב אהיה שחור כאן חח

brunu

New member
אני חייב להודות...

כשפתחתי את השרשור הייתי בטוח שאצלנו יכתבו סתם חפצים [כמו שאני כתבתי למשל] אבל כעת אני שם לב שהעזתם ולקחתם דוגמא רצינית מהסצנה וסיפרתם דברים מאוד אישיים. אני חושב שזה מצוין שהחלטתם לסמוך על חבריכם לפורום ולשפוך קצת את הלב. נורא ריגשו אותי כמה מהסיפורים. שיהיה לכולכם רק טוב חברים

מסכימה איתך../images/Emo45.gif

גם אני הייתי בטוחה שכולם יכתבו שטויות...אבל נורא הופתעתי לקרוא כמה דברים מעמיקים וקשים..וזה גם עזר לי במשהו שרוית בטח תבין במה... והחיים הם באמת קשים
אבל מתבגרים!

אני...

אני הייתי בוחרת את האותות(מהצבא)ותמונה של סבא שלי ז"ל כי לפני שהוא מת הוא היה מספר לי איך הוא טיפס על החרמון הסורי ואיפה הוא נולד,וכול מיני דברים שקרו לו! הוא נלחם בכול המלחמות של ישראל ואני מאוד גאה בזה שסבא שלי נלחם במלחמות ושהוא הגן על המולדת!

ג ב ש ו ש

New member
מעניין..חח עונה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

אני הייתי לוקח את הפלאפון שלי...יש לי בו תמונות של האנשים החשובים ביותר אצלי
אממ שירים..ואני בכלל מכור לטלפון

christeamo

New member
אני הייתי מביאה........

הייתי מביאה תמונה ישנה של סבתא שלי... בגלל שהיא נפטרה אבל היא הדבר הכי חשוב לי בעולם! אפילו שבחיים לא פגשתי אותה.....וגם יומן אישי שאני כותבת בו מכיתה ו'....עכשיו כבר לו אבל יש לי הרבה זכרונות!

למעלה