בואו נשחק מי שמתחתי

בזה אני שמחה להודות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והיא הייתה גם נשיקה רטובה
אבל אל תרחמו עליו- מזלו שלא אנסתי אותו
מי שמתחתיי מפחדת פחד מוות מסילקה

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איזו קטגוריה מצויינת
ובעזרת השם עוד נדבר עם כל החמישה!!! מי שמתחתי עדיין מתלהבת בכל פעם כשרואים את דגל ישראל ב-DVD האחרון...

Ghost Of Me

New member
Me Me me

ואני גם משוויצה שאני יודעת מי אוחזות בו
מי שמתחתי שונאת את לולו ולו רק כי היא עשתה את ג'ייסון!

orlyshka1

New member
אני!!!

חצופה, מה היא חושבת שהיא עושה לבעלי השני?!?! איזו קנאה.... מי שמתחתיי השחיתה לפחות פריט לבוש אחד או מחברת אחת בהמון כתובות של TT

חחח אני אני אני !!!!!!!!!

כולל מדבקות כוכבים זוהרות על התקרה בחדר הקודם שלי
מי שמתחתי שמה את ליאם ונואל גלאגר בראש רשימת החיסול שלה ,ממש יד ביד עם נייג'ל מרתין איכס!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifיאפ, זאת אני../images/Emo70.gif

מי שמתחתיי- זוכרת את מסיבת העיתונאים של ההתפרקות מילה כואבת במילה כואבת.....

כי אפשר לשכוח אותה?? ../images/Emo7.gif

מי שמתחתיי- עוד שומרת קלטות!! לטייפ!!! עם שירים של טייק דאת

נו ברור! מי יכול לזרוק אוצר שכזה!

מי שמתחתיי לא יכולה לחכות כבר עד לסיבוב הבא! (מעניין למי הקטגוריה הזו מתאימה....
)

orlyshka1

New member
מממ... לכולנו???

שיגיע כבר אלינו, בשעה טובה, ושיכלול לפחות 5 משתתפים על הבמה (ולא, אני לא מדברת על לולו ותואמותיה...) מי שמתחתיי בכתה בטירוף ב 13.2.1996, ונזכרת בזה כל שנה כשמגיע התאריך הזה.

Unfortunately the rumors are true

כן כן כולנו זוכרות איך זה מתחיל ואיך זה גמר וכמה חבילות טישו סיימנו מי שמתחתיי פותחת בהרצאה חזסרת תקדים למי שישאל אותה ,מה טייק דאת חזרו לפעול?!

orlyshka1

New member
ברור שהם חזרו

והם סופר מצליחים, אפילו יותר מפעם, והם יותר טובים מפעם, ויותר יפים מפעם, אפילו שזה ממש קשה, והם אפילו נכנסו לגינס, והייתי בהופעה שלהם באיצטדיון וומבלי, והיו בה 90 אלף איש, כן, כן, וזו הייתה הופעה אחת מיני רבות, זה שבארץ לא שומעים אליהם זה כי בארץ מפגרים... (דוגמא קצרה ותמציתית...) מי שמתחתיי חישבה לפחות פעם אחת את הסיכויים שלה עם כל אחד מהבנים לפי המשחק המפגר של חישובי האותיות של פעם (תגידו שאתן יודעות מה זה!)

../images/Emo36.gif ממשיכה את אורלי מפה ../images/Emo26.gif

כן חישבתי ואחרי שיצא לי 90 ומשהו אחוז עם גארי!!!!! החלטתי להחרים אותו לנצח
מי שמתחתיי קנתה לפחות אלבום סולו אחד של מישהו מהבנים אחרי הפירוק

orlyshka1

New member
אני אני אני!!

ונכון שתופתעו לגלות שזה היה של מארק? ועכשיו כמה של רובי?? כן,כן, בקריירת הסולו של גארי איבדתי עניין... מי שמתחתיי פינטזה לפחות פעם אחת על לילה עם אחד או שניים או חמישה (!!!) מהבנים. נא לשתף,תודה. הא, ומורי, תתרחקי מבעלי.

Ghost Of Me

New member
בהופעה של רובי זה נחשב????|גבות|

מי שמתחתי יודעת לפחות ריקוד אחד של הבנים טוב טוב עד עצם היום הזה (ולא!!DWYL לא נחשב לריקוד! וגם לא NF
)

Ghost Of Me

New member
אני לא שינתי פיבוריט!! אז תגיבו לאורלי ../images/Emo6.gif

גם ככה הצפתי

אני ממשיכה פה את הפנטזיות של אורלי ../images/Emo6.gif

כי מאיתנו לא פינטזה על איך אחיר הופעה היא איכשהו (לא משנים הפרטים הקטנים) פוגשת את אחד מהם (נקרא לו הווארד לצורך העניין). ואיך השיחה מתגלגלת ומתפתחת וכיף לכם ביחד ואיך יש בקבוק יין מעורב בעניין (לא יותר מאחד כי רוצים רק לתפוס ראש, לא להשתכר ולא לזכור כלום בבוקר
). ואיך כל הלילה נגמר בין הסדינים וכמה הוא מצדיק את השם שלו
ושהוא זוכר איך קוראים לך בבוקר
אמממ כ ן... מי שמתחתיי לא אהבה שום להקת בנים אחרת חוץ מהבנים הנ"ל

למעלה