בואו נשחק משחק!

smgfan

New member
בואו נשחק משחק! ../images/Emo103.gif

אני ארשום ציטוט מתוך שיר כלשהו של שאקירה, אבל הציטוט יהיה בעברית! ואתם תצטרכו לגלות איזה שיר זה! מי שמגלה- תורו לרשום ציטוט חדש וחוזר חלילה! אפשר להוסיף תמונה חדשה כל פעם שמגלים! אני אתחיל! ..."אלוהים התייאש מלשמוע את סיפורי הישנים, כל לילה אני סובלת גיהנום בשביל התהילה, אני נבוכה אבל אני הרבה יותר מצטערת"....

smgfan

New member
לא! אני מודה שזה קשה אז....../images/Emo98.gif

אני אגלה לכם שהשיר הוא באנגלית. ואני ארשום את המשך הבית: (עדיף לרשום בתים, כי בפזמון לרוב יש את שם השיר וזה יהיה אז ממש ממש קל!) ..."כל הכאב הזה מתחיל להרגיש כמו תענוג, עם דמעותיי, אפשר ליצור ים ממדבר, תזרה מלח על פצעיי ואני אמשיך להגיד תודה"... הבית הזה הרבה יותר קל (בגלל המטאפורה)! בהצלחה!

perrinat

New member
זה FOOL כמובן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אחלה משחק!!!!!!!! א ה ב ת י

perrinat

New member
עכשיו אני../images/Emo103.gif

"אעזוב שוב, כי אני מחכה לשווא, אבל אתה כ"כ מאוהב בעצמך..... אם אני אומרת שליבי דואב זה נשמע כמו מטאפורה זולה, לכן לא אחזור על כך יותר!!!!" ומאיזה שיר זה לקוח

smgfan

New member
אממ......אני יודעת! ../images/Emo6.gif

זה Poem To A Horse !!!! עוד אחד! ..."אבל ככל שיש לי אותך ויש לי את חיבוקך ואת הנשיקה שאתה ממציא בכל יום חדש, ככל שהמלנכוליה שלך נשארת פה איתי לעד עד השקיעה, כי אני אני כו כן תלויה בך וככל שיש לי אותך יש לי חיים"..

perrinat

New member
יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

והשיר שלך הוא- Que me quedes tu (אגב, זו רק אני שחושבת שזה שיר פחות מוצלח שלה
) ועכשיו השיר שלי- "מתי שהקמטים יחתכו את פניה, והצלוליטיס יפלוש לרגליה......" מתה על המשפט הזה
בגלל זה אני אוהבת את קאשערה, אין כמו משפטי המחץ שלה

perrinat

New member
../images/Emo5.gifאוי ואבוייייייייי../images/Emo103.gif

קאשערה = שאקירה איזו טעות עצבנית.........

smgfan

New member
../images/Emo6.gif גם סבתא שלי קוראת לה ככה!

וד"א השיר que me quedes tu לדעתי לפחות הוא אחד השירים הכי מוצלחים בדיסק! אני פשוט חולה על הבלדה המדהימה הזאת, מהפעם הראשונה ששמעתי אותה! ודווקא המלצתי על השיר אתמול בפורום MTV... טוב, על טעם ועל ריח....

perrinat

New member
חחחחח......./images/Emo103.gif

לא יודעת למה, אבל אני פחות מתחברת לשיר הזה, ציפיתי לבלדה יותר יפה בספרדית. עם מילים יותר יפות ועם מנגינה יותר יפה. זה שיר חביב, אבל יש לה בלדות יותר יפות

smgfan

New member
אני כן! אבל רוצה לתת צ´אנס לאחרים..

אנשים יאללה תשתתפו!

perrinat

New member
יאללה להתשתתף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

יש לכם כאן את המילים לשירים. תתחילו לשנן!!!!!!

perrinat

New member
לאה, Shakira paradise וכולם../images/Emo103.gif

יאללה, קדימה!!! אתן יודעות באיזה שיר מדובר? אני אתן רמז ואגיד שזה שיר מהדיסק - donde estan los ladrones תתחילו לחפש בין כל השירים באלבום!!!

perrinat

New member
../images/Emo7.gifבאמת חבל....../images/Emo103.gif

מציעה לך בחום לקנות את הדיסקים הקודמים!!!!!!!!!!!!!
ה

smgfan

New member
טוב, הבא יהיה מהאלבום הנוכחי! ../images/Emo13.gif

אבל תשתתפו! התשובה היא : Si Te Vas. שיר פ33תי! שדרך אגב גם אני לא הכרתי אותו, ויש עוד שירים ישנים שאני לא מכירה! אז מה, הלכתי לאתר של שאקירה עם מילים של השירים ובנוסף תרגומם לאנגלית- וכך מצאתי את התשובה! זה ממש לא בעיה, וזה גם עוזר ללמוד על שיריה ואת שיריה יותר טוב! טוב, השיר הבא! ..."אבל, אתה יכול לנסות זאת, לתרגל, או להתאמן כמו סוס. אבל אל תסמוך עליי, אל תסמוך עליי, ילד"...

perrinat

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

תלכו לאתר עם מילים של השירים והתרגומים לאנגלית- זה יעזור לכם להכיר את השירים וללמוד דברים על שאקירה עצמה!!! זה באמת לא בעיה
טוב, אני יודעת איזה שיר זה, אבל אני אתן לאחרים לנסות. זה ממש קל!!!

למעלה