אולי POEM TO A HORSE? לא בדקתי אם כן אבל בגלל שמופיעה המילה סוס אז חשבתי שזה זה
ל לאה 13 New member 10/12/02 #21 אולי POEM TO A HORSE? לא בדקתי אם כן אבל בגלל שמופיעה המילה סוס אז חשבתי שזה זה
H H a l o New member 10/12/02 #25 Objection (Tango) מאוד אהבתי את הביצוע של השיר הזה ב - VMA פשוט מדהים!
P perrinat New member 11/12/02 #34 נכוווווווווווון../images/Emo103.gif זה הביצוע שהיא יורדת אל הקהל והם מעבירים אותה לצד השני עם הידיים, נכון
נכוווווווווווון../images/Emo103.gif זה הביצוע שהיא יורדת אל הקהל והם מעבירים אותה לצד השני עם הידיים, נכון
S Shakira paradise New member 10/12/02 #22 ../images/Emo12.gif ריייייייינתתת יש לך את כל הדיסקים הקודמים שלה ?!? וואיי איזה כיף לך !! אני חיפשתי בחנויות ואין המוכר אמר שהם יותר ישנים מידי והם לא מחזיקים את זה בחנות
../images/Emo12.gif ריייייייינתתת יש לך את כל הדיסקים הקודמים שלה ?!? וואיי איזה כיף לך !! אני חיפשתי בחנויות ואין המוכר אמר שהם יותר ישנים מידי והם לא מחזיקים את זה בחנות
P perrinat New member 11/12/02 #33 לא....../images/Emo103.gif אין לי את הדיסקים: MAGIA EL PELIGRO הדיסקים כבר יצאו משיווק, וכבר לא מוכרים אותם..... אבל שמעתי את השיר MAGIA. וממש אהבתי בלדה חביבה ביותר ולחשוב ששאקירה היתה רק בת 13....... איזה כישרון!!!!!
לא....../images/Emo103.gif אין לי את הדיסקים: MAGIA EL PELIGRO הדיסקים כבר יצאו משיווק, וכבר לא מוכרים אותם..... אבל שמעתי את השיר MAGIA. וממש אהבתי בלדה חביבה ביותר ולחשוב ששאקירה היתה רק בת 13....... איזה כישרון!!!!!
S smgfan New member 10/12/02 #27 מי שמגלה צריך לעשות עוד אחד... קודם כל, יפה מאוד זה באמת היה Objection tango , רק חבל שלא המשכתם את המשחק... לא נורא אני אמשיך אותו!!!!! השיר הבא: "אני לא רוצה להסתכל על מגזין אופנה בזמן שמישהו מטפל בציפורניי, יושבת כאן צופה בכל האנשים חיים, קפואה ע"י הפחד להיכשל" בהצלחה!!!
מי שמגלה צריך לעשות עוד אחד... קודם כל, יפה מאוד זה באמת היה Objection tango , רק חבל שלא המשכתם את המשחק... לא נורא אני אמשיך אותו!!!!! השיר הבא: "אני לא רוצה להסתכל על מגזין אופנה בזמן שמישהו מטפל בציפורניי, יושבת כאן צופה בכל האנשים חיים, קפואה ע"י הפחד להיכשל" בהצלחה!!!
ל לאה 13 New member 10/12/02 #30 טוב אני ינסה כל הכאב מתחיל להרגיש כמו הנאה עם הדמעות שלי עשית ים ממדבר
ל לאה 13 New member 10/12/02 #32 טוב תנסו לגלות מחר אם תרצו אני יביא לכם רמז אבל אל נראה לי שתצטרכו אותו
S smgfan New member 11/12/02 #36 זה היה כבר, חמודה...לא נורא../images/Emo13.gif אז השיר הוא Fool. ושיר חדש: "כן, הגיע הזמן להחביא את הכאב, מתחת לעור להחביאו מהעולם, חתולות כמוני נופלות על הרגליים"
זה היה כבר, חמודה...לא נורא../images/Emo13.gif אז השיר הוא Fool. ושיר חדש: "כן, הגיע הזמן להחביא את הכאב, מתחת לעור להחביאו מהעולם, חתולות כמוני נופלות על הרגליים"
H Hurakano New member 11/12/02 #37 Te Dejo Madrid ונעלמתי ליומיים כי יצאתי לטיול שנתי... אולי לא שמתם לב אבל אתם עוד הולכים לשים לב לדברים כאלה בעתיד
Te Dejo Madrid ונעלמתי ליומיים כי יצאתי לטיול שנתי... אולי לא שמתם לב אבל אתם עוד הולכים לשים לב לדברים כאלה בעתיד
P perrinat New member 11/12/02 #38 שלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ככה הולכים בלי להודיע? (סתם.....) איך היה בטיול ועכשיו תורך לכתוב שיר שננחש.....
שלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ככה הולכים בלי להודיע? (סתם.....) איך היה בטיול ועכשיו תורך לכתוב שיר שננחש.....
H Hurakano New member 11/12/02 #39 יאללה.... למי שחושב שמכיר את שאקירה טוב... (רינת תני לאחרים) "...צדה סיבות שיגרמו לי לחשוב שאני עדיין בחיים..."
יאללה.... למי שחושב שמכיר את שאקירה טוב... (רינת תני לאחרים) "...צדה סיבות שיגרמו לי לחשוב שאני עדיין בחיים..."
P perrinat New member 11/12/02 #40 מדהייייייייייייייים../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif שיר גדול, אבל אני אתן לאחרים לנסות!!!!!