שאין חלזונות כשרים-בכלל. יש סוג אחד כשר של חגבים שאותם ידוע שהתימנים יודעים לזהות ע"פ מסורת ולכן אין להם בעיה לאכול אותם-לאחרים גם אין כ"כ בעיה אבל כדאי לשאול רב לפני כן ולכן חלזונות לא יתנו להם לאכול
חלזונות זה לא כשר!!!!!!!!!!! אין שום סוג כשר של חילזון. הדבר היחיד ביהדות שקשור לחילזון זה פתיל תכלת בציצית וגם אותו לא אוכלים. יש מין אחד כשר של חגבים-אני לא יודע איך קוראים לו. בתימן השתמרה המסורת של איזה חגב הוא כשר ומי שיודע יכול לאכול את אותו החגב.יש אנשים שסומכים על זה ויש כאלו שלא אוכלים חגבים גם אם ישבעו להם שזה כשר-לדעתי אם רב שאתה מעריך נותן לזה הכשר אפשר לאכול את זה אבל לא כולם מסכימים איתי
מה זה המקצוע הזה?? גם לי משעמם... בעיקר שבבית שלי יש מלא לחץ כי כל המשפחה שלי הם סטודנטים (אמא, אחות, אחות, אח, אח והחברים שלהם) ועכשיו הם בתקופת מבחנים (סוף שנה) וכולם כזה במתח... מ-ע-צ-ב-ן.... כפי שאת רואה מאוד משעמם לי
אני הולך או לכותל או לכרם ביבנה. אני לא יודע לאן!!!! וזה מתחיל להיות צמוד מדי-אני לא רוצה לעשות סיבוב ישיבות בא' אלול. חחחחחח. ואני יודע איך אומרים עלי. ואם אתה שם אז בנדוד שלי הולך להיות ר"מ שלך בשנה הבאה
חלזונות זה לא כשר!!!!!!!!!!! אין שום סוג כשר של חילזון. הדבר היחיד ביהדות שקשור לחילזון זה פתיל תכלת בציצית וגם אותו לא אוכלים. יש מין אחד כשר של חגבים-אני לא יודע איך קוראים לו. בתימן השתמרה המסורת של איזה חגב הוא כשר ומי שיודע יכול לאכול את אותו החגב.יש אנשים שסומכים על זה ויש כאלו שלא אוכלים חגבים גם אם ישבעו להם שזה כשר-לדעתי אם רב שאתה מעריך נותן לזה הכשר אפשר לאכול את זה אבל לא כולם מסכימים איתי. מקווה שהבנת, אם לא אני אסביר עוד יותר לאט-אבל תנסי למקד אותי יותר.