בואו נשחק

dark warrior

New member
רוקדת בכל הרמוני..

שכן היה לבשר שפעת העופות. עד שלבסוף החליטה לתת בוקס לטיסי
וזה גרם לו..

../images/Emo107.gifלבכות../images/Emo7.gif [../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif]../images/Emo175.gif

הוא בכה ובכה ובכה ובכה עד שנהייתה הצפה וסימון אמרה....

dark warrior

New member
סוף סוף נ.נו לי איזה שורה לדחוף פה

אני הכי משעממת בסדרה. טוב אינלי חיים משלי אני אלך להציק ל..

dark warrior

New member
את מנסה לתרץ את הרצח שלך../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

בגלל אנשים כמוך-הארנבים יהיו בסכנת הכחדה בעתיד

אה, אתה רוצה תשובה רצינית?

סבבה. אני לא רוצחת. כל אחד מתקיים מאוכל. זה כמו שתגיד שעל כל מה שאתה אוכל, מישהו אחד הולך לישון רעב. זה לא הופך אותך לרוצח, אתה חלק ממלחמת ההישרדות הזאת. אני לא אוכלת גופה. אתה כן. אתה לא רוצח, אבל אתה שותף לתעשיית הרצח הזאת.

מי את שתפקפקי בזה../images/Emo35.gif../images/Emo132.gif

כשהעולם נברא, נאסר על האדם לאכול מן החי. אולם, זמן קצר לפני המבול, האנושות הייתה מושחטת. לאחר המבול, ה' נתן את ההיתר לאכול מן החי. כלומר, בכך שאת מותחת ביקורת על "אוכלי הבשר", את מפקפקת בהחלטתו של האל. זהו, תם השיעור
אל תשכחו-מחר באותה שעה בדיוק. ל ה ש ת מ ע

בעיקרון לא.. אבל..../images/Emo22.gif

רק רציתי לוודא שמוחך המצומק קולט שהקצבים ואוכלי הבשר למיניהם אינם עוברים על אף חוק כיוון שיש להם את רשותו של האל. האדם שולט בחיות ומחליט לגבי גורלן. זוהי המתנה שניתנה לו. מאוחר יותר גם הורשה לו לאכול בשר. בין אם את מאמינה באלוהים או לא. הכינוי השלילי הזה של "תעשיית רצח" יותר מדי מוגזם.

לא, הוא מאוד לא מוגזם.

רצח= לקיחת חיים של יצור אנעושי בכוונה תחילה. הם אולי לא עוברים על החוק, ורשות האל לא מעניינת אותי ולא נחשבת מבחינתי, אבל הם יוצאים לא מוסריים. הם יוצאים רוצחים. האדם לא שולט בחיות. לאדם נוח לחשוב שזה המצב, האדם מלא ברגשות התנשאות מעל כל דבר שהוא לא הוא. האדם לא שווה כלום לעומת כל העולם. האדם הוא כלום. הוא בר חלוף.

Charmed Or

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

ענק!

למעלה