סבבה. אני לא רוצחת. כל אחד מתקיים מאוכל. זה כמו שתגיד שעל כל מה שאתה אוכל, מישהו אחד הולך לישון רעב. זה לא הופך אותך לרוצח, אתה חלק ממלחמת ההישרדות הזאת. אני לא אוכלת גופה. אתה כן. אתה לא רוצח, אבל אתה שותף לתעשיית הרצח הזאת.
מי את שתפקפקי בזה../images/Emo35.gif../images/Emo132.gif
כשהעולם נברא, נאסר על האדם לאכול מן החי. אולם, זמן קצר לפני המבול, האנושות הייתה מושחטת. לאחר המבול, ה' נתן את ההיתר לאכול מן החי. כלומר, בכך שאת מותחת ביקורת על "אוכלי הבשר", את מפקפקת בהחלטתו של האל. זהו, תם השיעור
רק רציתי לוודא שמוחך המצומק קולט שהקצבים ואוכלי הבשר למיניהם אינם עוברים על אף חוק כיוון שיש להם את רשותו של האל. האדם שולט בחיות ומחליט לגבי גורלן. זוהי המתנה שניתנה לו. מאוחר יותר גם הורשה לו לאכול בשר. בין אם את מאמינה באלוהים או לא. הכינוי השלילי הזה של "תעשיית רצח" יותר מדי מוגזם.
רצח= לקיחת חיים של יצור אנעושי בכוונה תחילה. הם אולי לא עוברים על החוק, ורשות האל לא מעניינת אותי ולא נחשבת מבחינתי, אבל הם יוצאים לא מוסריים. הם יוצאים רוצחים. האדם לא שולט בחיות. לאדם נוח לחשוב שזה המצב, האדם מלא ברגשות התנשאות מעל כל דבר שהוא לא הוא. האדם לא שווה כלום לעומת כל העולם. האדם הוא כלום. הוא בר חלוף.