תעלומת קרני השמש\ענת קופמן
ה הגברת האפורה New member 10/8/04 #48 שר הטבעות-שיבת המלך/טולקין שני השמות מתחילים ב-ש', למקרה שדאגתם עשו לפי ה"כ"
B Britush New member 11/8/04 #49 אולי כדאי שהמשך המשחק ישורשר לתחילת ההודעה הזו? כי כרגע הכל מעוך לצד שמאל, לפחות אצלי. (ולא הצלחתי למצוא כלום בכ' )
אולי כדאי שהמשך המשחק ישורשר לתחילת ההודעה הזו? כי כרגע הכל מעוך לצד שמאל, לפחות אצלי. (ולא הצלחתי למצוא כלום בכ' )
R RainDrop New member 11/8/04 #50 ../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif זה מה שעשיתי- שרשרתי כבר אתמול לתחילת ההודעה (במטרה להמשיך את המשחק משם), אבל אתם מתעקשים למעוך את השרשור שמאלה.
../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif זה מה שעשיתי- שרשרתי כבר אתמול לתחילת ההודעה (במטרה להמשיך את המשחק משם), אבל אתם מתעקשים למעוך את השרשור שמאלה.
T ToryMaster New member 7/8/04 #15 במ"ם היה לי רק מתילדה ../images/Emo163.gif אבל בסדר, מישהו כבר מצא את "מומו" בואו נעשה שאם אתם זוכרים, תכתבו גם את שם הסופר, כדי נשוכל למצוא את הספר אחר כך
במ"ם היה לי רק מתילדה ../images/Emo163.gif אבל בסדר, מישהו כבר מצא את "מומו" בואו נעשה שאם אתם זוכרים, תכתבו גם את שם הסופר, כדי נשוכל למצוא את הספר אחר כך
R RainDrop New member 10/8/04 #43 ממשיכה מכאן../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif סיפור על אהבה וחושך/ עמוס עוז. נמשיך עד שהשרשור ירד עמוד.
ממשיכה מכאן../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif סיפור על אהבה וחושך/ עמוס עוז. נמשיך עד שהשרשור ירד עמוד.
B Britush New member 11/8/04 #51 "כלבם של בני בסקרוויל" \ ארתור קונן דויל. שנאתי את הספר הזה. באופן כללי אני מאוד אוהבת את ספרי שרלוק הולמס, אבל זה היה זוועתי. היו לי סיוטים אח"כ.
"כלבם של בני בסקרוויל" \ ארתור קונן דויל. שנאתי את הספר הזה. באופן כללי אני מאוד אוהבת את ספרי שרלוק הולמס, אבל זה היה זוועתי. היו לי סיוטים אח"כ.
ה הגברת האפורה New member 12/8/04 #55 מטילדה/רואלד דאל../images/Emo99.gif ../images/Emo57.gif וגם את "לעולם-לא-עולם" אני אוהבת, אבל באנגלית הוא הרבה יותר טוב
מטילדה/רואלד דאל../images/Emo99.gif ../images/Emo57.gif וגם את "לעולם-לא-עולם" אני אוהבת, אבל באנגלית הוא הרבה יותר טוב
B Britush New member 12/8/04 #56 או, בה' יש המון. ../images/Emo13.gif "הנסיך כספיאן" \ ק. ס. לואיס. (הספר השני בסדרת "נרניה", למי שלא מכיר)
או, בה' יש המון. ../images/Emo13.gif "הנסיך כספיאן" \ ק. ס. לואיס. (הספר השני בסדרת "נרניה", למי שלא מכיר)
א אנוכי הקטנה New member 14/8/04 #57 "נשים קטנות"/ לואיזה מ. אלקוט במילותיה של גרושה אבוט, גיבורת "אבא ארך רגליים": "גיליתי שאני הנערה היחידה במכללה שלא גדלה על 'נשים קטנות'. לא סיפרתי זאת לאף אחת, זה יכול להיראות מוזר." האות הבאה - ת'.
"נשים קטנות"/ לואיזה מ. אלקוט במילותיה של גרושה אבוט, גיבורת "אבא ארך רגליים": "גיליתי שאני הנערה היחידה במכללה שלא גדלה על 'נשים קטנות'. לא סיפרתי זאת לאף אחת, זה יכול להיראות מוזר." האות הבאה - ת'.