בואו נשרשר: ערים שנוגעות בליבנו

בואו נשרשר: ערים שנוגעות בליבנו

ערים בארגנטינה שלא נשכח מתחילה עם עיר הולדתי מי מכיר?

MiAdi

New member
גם לי יש תמונות, אבל.......

מה שקורה הוא שביקרתי בארגנטינה לפני הרבה שנים כשלא היתה לי מצלמה דיגיטלית. אז.......אם תמתינו עד מחר/מחרתיים, מבטיחה לסרוק ולהראות. מה שכן אני יכולה להקדים שהעיר שאליה אני מתגעגעת אליה המוווווןןןןן היא העיר בה גדלתי Concordia - Provincia de Entre-Rios למרות שנולדתי ב- בואנוס-איירס. ואיך אפשר בלי Barriloche ו- San-Martin.

אלון 58

New member
תודה,יש לך סורק או אין?

אם את צריכה עזרה בזה,את יכולה לסרוק כאן,יש לי מכונה חדישה לזה,אם תזדקקי,מצפים לראות.

MiAdi

New member
../images/Emo51.gif רבה אלון. כן יש לנו סורק..

צריך לחבר אותו
רק לחשמל וזהווווווו...... שוב תודה

לא מכירים? ROSARIO

איפה שנולדו CHE GUEVARA, הצייר FONTANARROSA, השחקן הקומי OLMEDO,השחקן GUSTAVO BERMUDEZ, וגם PABLO ROSEMBERG שלנו Recuerdo que nunca olvido Rosario de Santa Fe...

גרי רשף

New member
מכירים אך מעולם לא הייתי..

נראה לי שרוב התיירים אינם מגיעים לרוסריו. ספרי לנו קצת- מה יש בעיר? אני מנחש שכמו בכל עיר בארגנטינה יש בה רחובות שתי וערב, כיכר מרכזית עם פסל של סן מרטין על הסוס, ולמיטב זכרוני גם שתי קבוצות כדורגל (Rosario Central, Newls Old Boys).

אתה צודק. זו לא עיר של תיירים

אבל לאחרונה , לאחר שנבנה הגשר רוסריו-ויקטוריה (אנטרה ריוס) ענף התיירות גדל בהרבה. תמיד הייתה תחרות עם קורדובה, איזו מהן העיר השנייה. וכל הזמן החליטו לכאן או לכאן לפי מס' התושבים.היא תמיד היתה במקום ראשון מבחינה מסחרית בגלל שהעיר נושקת לנהר פרנה, ולכן הנמל שברוסריו חשוב. היום,רוסריו הרבה יותר יפה מהרוסריו אותה עזבתי לפני 20 שנה.

מה שבטוח

שהALFAJOR SANTAFECINO הרבה יותר טעים מה ALFAJOR CORDOBES נכון, כולנו מעדיפים את ALFAJOR MARPLATENSE!!! HAVANNA בראש אבל הוא לא היחיד)

כרוני

New member
אני חושב שעדיין נשארו עליי איזה שני

קילו שומן בכרס בגלל כל האלפחורס שטחנתי בארגנטינה

למעלה