בואו נשרשר: ערים שנוגעות בליבנו

גרי רשף

New member
אני נולדתי בארץ..

..אבל הורי משם. אימי נולדה במדנוס (Medanos), עיירה קטנה שנמצאת כמה עשות ק"מ מערבית לבהיה בלנקה (בפרובינציה של בואנוס איירס), ואשר ציינה לאחרונה 100 שנה להתיישבות היהודית שם: http://www.coloniajudiamedanos.com.ar אבי נולד בבואנוס איירס ברובע Matadeos שנקרא כך על שם בתי המטבחיים שבשכונה. אני שנולדתי בארץ מרגיש קשר נפשי עמוק דווקא לסאלטה שאת המוזיקה שלה אני מאוד אוהב, ביקרתי בה עבר, ובוודאי אשוב לשם בעתיד.

ולמי שלא מבין ספרדית

הנה מידע על רוסאריו בעברית (אל תחשבו שיש לי המון זמן חופשי. אני בחופשת פסח ממשרד החינוך, ביחד עם הילדים שלי,שמבלגנים את הבית ברגע זה.אז אקח לי הפסקה...)

כרוני

New member
לא פשוט לא ידעתי

אז, כ-ן ! הופתעתי. מה מלמדת? אני בעצמי משמש על תקן חצי מורה. אני מלמד במתנס נשר קבוצות של תלמידים לבגרויות במתמטיקה. חלקם עושים לי את הגהנום כאילו אני מורה אמיתי כך שאני יכול להבין מה עובר על מורה בכיתה של 40 תלמידים.\ זה דורש הרבה אורך וקור רוח.

מורה לקטנטנים

תודה על הערכה שאתה נותן למורים! בדרך כלל מלמדת כיתות א'-ב'. השנה מחנכת כיתה ג'. לא קל, אבל כיף לי. ומאוד מבינה אותך. כל הכבוד לך! פעם, כשגרתי בחיפה, הכנתי עולים חדשים לבגרויות בתנ"ך .היה קשה, אבל הם רצו ללמוד...

כרוני

New member
זה בדיוק הקטע

ילדים של היום לא רוצים ללמוד. מעניין אותם דברים אחרים. "העלובה", פלאפון, טמבלוויזיה ושאר ירקות

חשבתי שכך הם בחט"ב

שבתיכון רוצים להצליח בבגרויות במקצועות שהם בעצמם בחרו...

גרי רשף

New member
ואני מורה לשעבר מחיפה..

..עד לפני שלוש שנים וחצי לימדתי בתיכון כלכלה, ולו הייתי נשאר במקצוע- עוד הייתי מבקש גמול השתלמות על הפורום!

גרי רשף

New member
כשהייתי קשיש ממך בהרבה..

לפני 12 שנים עשיתי קורס ראשון בתחום, עבדתי בהתחלה במקביל להוראה בשכר מצחיק- אבל צברתי כך נסיון, השתדלתי להתקדם מבחינה מקצועית והיום אני נהנה מהתוצאות. בסה"כ היה כיף להיות מורה ויש בזה הרבה יתרונות, ומה שאני יכול להמליץ זה לשמור אופציות נוספות פתוחות כדי שתהיה אפשרות לשנות תחום אם ימאס לך באחד הימים. היגעתי להוראה כי רציתי, לרוב היה לי כיף להיות מורה, ואני מקווה שאתה עושה זאת מתוך בחירה ולא מפני שזה הדבר היחידי שמצאת.. אציין שבנוסף לפורום הזה- אני מנהל גם את פורום בסיסי נתונים (193) שקשורי לתחום המקצועי שלי.

gallardo

New member
סן מרטין

הכל הייתי נותן כדי לגור שם. סיאטה לאגוס, משאת חיי

למעלה