בואו נתחיל עם שאלון קצר

Jen74

New member
בואו נתחיל עם שאלון קצר../images/Emo27.gif

אני מתגורר באזור (מספיק לציין צפון הארץ/ מרכז או גוש דן וכן הלאה)
אני אוהב/ת קריוקי / שירה בציבור / גם וגם
פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור
פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי
הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור
אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם חברים / לבד / משפחה / אחר
השיר האהוב עליי בקריוקי / שירה בציבור
המנחה הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור
המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור
אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה
אתם מוזמנים/ות לענות

אני ראשונה../images/Emo70.gif

אני מתגוררת באזור - השפלה אני אוהבת גם קריוקי וגם שירה בציבור פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור - בבית הספר בכיתה ב' היה ערב משולב של קריוקי ושירה בציבור. פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי - שרתי על במה בתחרות כוכב נולד של השכונה אבל קריוקי שרתי בערב שהיה בכיתה ב' שהזכרתי קודם. הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור - אין כזה דבר. אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם משפחה השיר האהוב עליי בקריוקי - הקיץ האחרון המנחה הכי שווה בקריוקי - DJ אילן שמשוני
המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור - לא מכירה, עדיין לא יוצאת למקומות כאלה
אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה - תלוי באיזה שיר.

גלי 34

New member
../images/Emo13.gif

רמת גן
אני אוהב/ת קריוקי / שירה בציבור / גם וגם
קריוקי
פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור
בפריז,הכרתי בחור שלקח אותי ולא הבנתי מה זה...
פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי
אצל אחד החברים מהקומונה שלי לפני חודש בערך(נו טוב הייתי שיכורה)
הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור
ניראתי מצחיק(שיכורה)ונידמה לי שזייפתי
אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם חברים / לבד / משפחה / אחר
עם חברים
השיר האהוב עליי בקריוקי / שירה בציבור
אין שיר ספציפי
המנחה הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור
אין העדפה
המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור
סטייג'
אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה
רק פעם אחת שרתי,וכן....צריכה את המילים

gali1991

New member
התשובות שלי לשאלון../images/Emo6.gif

Dטוב גם אני עונה...
אני מתגוררת במרכז הארץ.
אני אוהבת קריוקי.
פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי אהבתי את זה מאוד וזה היה מאוד נחמד.
פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי מאוד התרגשתי והרגשתי מבוכה רציתי לרדת מהבה לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ורק כשהמוסיקה התחילה אז התגברתי על הפחד.
הפדיחה של החיים שלי בערב קריוקי...לא הייתה כזאת.
אני אוהבת ללכת לערב קריוקי רק עם חברים.
השיר האהוב עליי בקריוקי הוא דון קישוט.
המנחה הכי שווה בערב קריוקי הוא צביקה הדר...חחח.
המועדון הכי שווה לערב קריוקי בתל אביב...לא זוכרת את השם.
אני לא צריכה מילים כשאני שרה אלה אם אני לא מכירה את השיר. טוב זהו עניתי על הכול אני לא יודעת בשביל מה זה אבל זה לא משנה....חחח

שלום לום לום ../images/Emo6.gif

אני מתגורר באזור (מספיק לציין צפון הארץ/ מרכז או גוש דן וכן הלאה)- איזור השרון
אני אוהב/ת קריוקי / שירה בציבור / גם וגם- קריוקי
פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור- וואו, זה היה מזמן.
פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי- ביום הולדת של חברה.
הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור- זה קרה לפני חודש, הייתי ב"בולדוג" והייתי ממש חולה אבל שזאת שלומדת פיתוח קול לא תשיר?? אין סיכוי! ושרתי עם ידיד שלי את "דון קישוט" וזה היה פשוט מזעזע...
אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם חברים / לבד / משפחה / אחר- ברור שעם חברים!
השיר האהוב עליי בקריוקי / שירה בציבור- "דון קישוט"
המנחה הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור? אין מישהו מועדף.
המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור-"הבולדוג"
אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה? לא צריכה- שרה מה שלומדת בשיעורי פיתוח קול.

RoieL

New member
עונה:

אני מתגורר באזור השרון
אני אוהב/ת קריוקי. ושירה בציבור
פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור: לא זוכר כבר
פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי: מזמן
הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור: היתה כזו?
טוב.. בלאק אווט במנגינה.
אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם כוווווולם
השיר האהוב עליי בקריוקי / שירה בציבור: כל שיר שיש לי במחשב
המנחה הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור: כזה שלא מתיימר להיות מצחיק וכד' [כי זה אף פעם לא ממש הולך להם], פשוט לעשות כיף
המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור: כל פעם זה במקום אחר
אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה: אף פעם לא צריך מילים

נתן.ל

New member
למרות שמחקת לי הודעה, יש לי וידוי

אני מתגורר באזור (מספיק לציין צפון הארץ/ מרכז או גוש דן וכן הלאה) תל אביב
אני אוהב/ת קריוקי / שירה בציבור / גם וגם שירה בציבור
פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור אוקטובר שנה שעברה
פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי אי אפשר להגיד שקרה
הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור כשעליתי לשיר קראיוקי(רק פעם אחת שכוחת אל)
אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם חברים / לבד / משפחה / אחר לבד. החברים כבר שם.
השיר האהוב עליי בקריוקי / שירה בציבור הנני כאן, נבראתי לך, עד סוף העולם, כמו בלדה
המנחה הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור שרהל'ה שרון האלילה
המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור הסטייג' ביום שני
אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה צריך מילים

נתחיל מכך שאני די חדשה בעסק../images/Emo9.gif

אני מתגוררת באזור המרכז ליתר דיוק
גוש דן החם והלח
אני אוהבת קריוקי ושירה בציבור גם יחד
פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי/שירה בציבור.קריוקי שרתי פעם אחת לפני כמה שנים שהייתי בבית ספר ושירה בציבור הייתי פעם ראשונה לפני חודש ביום ההולדת של חברה שלי
פעם ראשונה שעליתי לבמה ושרתי קריוקי יקרה בעוד שבועיים שאני אהיה בטיול בצפון
יש לנו ערב קריוקי.
אני אוהבת ללכת לקריוקי/שירה בציבור עם חברים (כולה הייתי רק פעם אחת ומקווה להמשיך
)
השיר האהוב עלי
אין לי שיר מסוים אבל כללית אוהבת מאוד שירים ישראלים
המנחה הכי שווה וואלה לא יודעת
הייתי רק בערב שירה אחד שאותו הנחה בחור בשם גדי רווה אם זה אומר משהו למישהו כאן
המועדון הכי שווה בקריוקי/שירה בציבור אין לי מושג שמעתי על הסטייג ומתכוונת לבדוק אותו בקרוב
צריכה מילים שאני שרה כי אני לא סצפצית במילים של שירים

משיייי

New member
והנה אני../images/Emo24.gif

רעננה אני אוהב/ת קריוקי / שירה בציבור / גם וגם
אוהבת גם וגם פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור
שנים פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי
כמה שנים טובות הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור
אתמול שמרוב שהתרגשתי או שלא יצא לי קול או שזייפתי מאוד והתחלתי לרעוד מאוד אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם חברים / לבד / משפחה / אחר
אוהבת ללכת עם החבר והחברות לפעמים לבד השיר האהוב עליי בקריוקי / שירה בציבור
יש ים של שירים המנחה הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור
קריוקי יש 2 ברעננה שאני מתה עליהם
שירה בציבור יש כמה וכמה לא עולים לי שמות כרגע המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור
יום שני בטייקון ברעננה יום שלישי כן כן היוםםםםם באליבי ברעננה אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה
תלוי עד כמה אני מכירה את השיר ואני מכירה המון שירים וחולת מוסיקה ישראלית בכלל ושיהיה לנו בהצלחהההההה

Jen74

New member
../images/Emo51.gif לכל העונים והעונות../images/Emo140.gif

אפשר להמשיך לענות לשאלון. אין לשאלון מטרה מסויימת, זה יותר בשביל להכיר את האנשים שאוהבים קריוקי ושירה בציבור. אפשר בעיקרון מהתשובות שלכם להבין איזה שירים אהובים יותר, אם בכלל יש דבר כזה, אם יש מנחים שווים יותר או פחות, איזה מועדונים בכלל יש בארץ ואיפה הכי טובים וכן הלאה. אז תמשיכו לשתף אותנו ויהיה בכיף לכולנו
ואם כבר פתחתי הודעה אז עכשיו אני עונה: אני מתגורר באזור - שפלה אני אוהבת קריוקי פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור - שירה בציבור - פעם כשהייתי בבית ספר. קריוקי - לפני שנה וחצי בערך. פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי - לפני חצי שנה, פחות או יותר. הפדיחה של החיים שלי בקריוקי - כמעט כל פעם כשאני עולה לשיר. בדרך כלל ממהרת ושרה את המילים לפני הזמן
אני אוהב/ת ללכת לקריוקי עם חברים השיר האהוב עליי בקריוקי - לא יכולה בלעדיך, מקיץ אל חלום ובעצם הרבה שירים. המנחה הכי שווה בקריוקי - לדעתי יותר טוב שאין מנחה. מספיק DJ טוב שעושה את העבודה, בלי יותר מדי דיבורים. המועדון הכי שווה בקריוקי - אני מכירה רק שניים ושניהם טובים בעיניי, הם פשוט שונים באופי שלהם. אני מדברת על הסטייג' ועל הבולדוג. אני צריךה מילים כשאני שרה כמעט תמיד. יש מעט מאוד שירים (אולי 3) שאני יודעת בעל פה הכל.

Funky Giraffe

New member
ממ

אני מתגורר באזור (מספיק לציין צפון הארץ/ מרכז או גוש דן וכן הלאה) כפר סבא אני אוהב/ת קריוקי / שירה בציבור / גם וגם קריוקי פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור כמה שנים פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי דצמבר האחרון הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור (עדיין) לא היתה אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם חברים / לבד / משפחה / אחר בבצפר השיר האהוב עליי בקריוקי / שירה בציבור היפהופ ישראלי המנחה הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור יוני רועה
המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור אופן מייק בג'י ספוט אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה תלוי בשיר, לא צריך ב99 אחוז

ברכות לפורום החדש ולתשובות שלי

1. אני מתגוררת באיזור הצפון. 2. אני אוהבת את שניהם 3. פעם ראשונה שהלכתי לקריוקי זה היה בקפריסין. 4. פעם ראשונה ששרתי קריוקי ששחף בתי הייתה בת שלושה חודשים שרתי את תפוחים ותמרים של רמי קליינשטיין 5. הפאדיחה שאני אוהבת לשיר אומרים שאני מזייפת נורא אבל מסתבר מפעם לפעם שיש יותר מזייפים ממני. 6. אני אוהבת נת בללכת לקריוקי ונתחיל לבלות יותר הבנות כערב בנות בשביל הכיף 7. את כל השירים אני אוהבת אמרתי שאני אוהבת ונושמת מוזיקה יש לי למעלה מ 750 דיסקים. 8. אני לא צריכה מילים בשביל מה יש זכרון טוב.

hila3000

New member
עונה :)

אני מתגורר באזור (מספיק לציין צפון הארץ/ מרכז או גוש דן וכן הלאה): דרום הארץ. אני אוהב/ת קריוקי / שירה בציבור / גם וגם: קריוקי. פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור: פיי..לא זוכרת. פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי: בכיתה ז' ביומיים גיבוש חח הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור: לא זכורה לי כזאת. אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם חברים / לבד / משפחה / אחר: חברים. השיר האהוב עליי בקריוקי / שירה בציבור: לא יודעת מה..חח אני לא הולכת להרבה ערבי קריוקי..כמעט בכלל.. פשוט אוהבת לשיר.. :) המנחה הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור: :/ המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור: אין לי מושג חח אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה: אם זה שיר שאני מכירה טוב, אז אני לא צריכה מילים..ולהיפך, אם אני מכירה את השיר בעיקר בלחן אבל לא מבחינת מילים, אז אני צריכה מילים.. יום טוב

אני עונה...

אני מתגורר באזור קריות אני אוהבת קריוקי פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי- לפני 4 שנים באילת פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי- עם אחותי לפני 4 שנים הפדיחה של החיים שלי בקריוקי- השנה אני ואחותי ניסינו לשיר את עכשיו טוב וגילינו שאנחנו לא יכולות לשיר אותו עם הפלייבק.. אני אוהב/ת ללכת לקריוקי עם משפחה, זה רק בגלל שהחברים לא אוהבים את זה. השיר האהוב עליי בקריוקי-אתה פה חסר לי... המנחה הכי שווה בקריוקי- אמ... אין לי כזה ידע.. עדיין.. המועדון הכי שווה בקריוקי פאפיה ביץ כל יום חמישי... שולט במיוחד. אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה, בד"כאני יודעת בע"פ

yaeli123

New member
שמחה להצטרף

אני יעל, בת 27, גרה בת"א. מאוד אוהבת לשיר, ובתוקף כך גם אוהבת קריוקי ושירה בציבור. לערבי קריוקי אני הולכת מדי פעם בבולדוג. בערב שירה בציבור ההיתי רק פעם אחת ושם גם עשיתי את הפאדיחה שלי כי כל הערב שרתי בטרוף וכשהגיע זמני לעלות לשיר הייתי כל כך צרודה שהכל יצא מחורבש.. הבוס שלי (שהוא אמרגן של כמה מהזמרים הגדולים בארץ) גם היה שם, כך שזה בכלל היה מעליב
השיר שאני הכי אוהבת לשיר בקריוקי הוא : stay של ליסה לואוב יש לי ידע די נרחב בשירים ישראליים, לכן אני בדרך כלל לא צריכה מילים. זהו. שמחה להכיר. מקווה שנהנה. יעלי

wishes

New member
"שירים עד כאן.."../images/Emo168.gif

אני מאזור השרון
אוהב/ת קריוקי ושירה בציבור וכל מה שקשור במוזיקה.
פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור - לא זכור לי..
פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי היה לפני שנתיים.
הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור- מן הסתם היתה כזו רק שלא ידוע לי עליה..
אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם חברים כי זה ממש חוויה.
השיר האהוב עליי מגוון שירים עבריים ישנים- קלאסיקות ועוד.
אני צריך/ה את מילים כשאני שר/ה כי מה לעשות לא תמיד יודעים אותם רק נוח לחשוב שיודעים עד שמגלים שהחלפת מילה במילה אחרת.

actress

New member
איזה פורום מגניב../images/Emo24.gif

אני מתגורר באזור :מרכז גוש דן והסביבה אני אוהב/ת קריוקי / שירה בציבור / גם וגם - גם וגם פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור - בתקופת הצבא פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי - אף פעם הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור - לא היתה כזו אבל אם כבר מדברים אז... בד"כ בשירה בציבור תמיד יש את הזמרים שמגיעים לשיר לידך אז התפדחתי
אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם חברים / לבד / משפחה / אחר אני הולכת לשירה בציבור במסגרת העבודה שלי
השיר האהוב עליי בקריוקי / שירה בציבור - כל מיני המנחה הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור - שרהל'ה שרון מקסימה וגם צליל בירן ועוד רבים וטובים המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור - wow אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה - אממ.. עוד לא שרתי

Jen74

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

לכל מי שהשתתף עד עכשיו בשאלון ולמי שעוד ירשום בהמשך
כיף לי לקרוא את ההודעות שלך וככה קצת להכיר את האנשים.

תשובון ../images/Emo6.gif

אני מתגורר באזור (מספיק לציין צפון הארץ/ מרכז או גוש דן וכן הלאה) אני אוהבת גם קריוקי וגם שירה בציבור פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי / שירה בציבור - בבית הספר פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי - לא ממש במה, זה היה במסיבת סיום של כיתה ג'. הפדיחה של החיים שלי בקריוקי / שירה בציבור - התבלבלתי באותה מסיבת סיום במילים של השיר. אני אוהב/ת ללכת לקריוקי / שירה בציבור עם חברים / לבד / משפחה - כל התשובות השיר האהוב עליי בקריוקי / שירה בציבור - "אמן" ו"השקט שנשאר". המנחה הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור - DJ אילן שמשוני המועדון הכי שווה בקריוקי / שירה בציבור -
לא מכירה מועדונים, אבל בבית הספר זה הכי כיף
אני צריך/ה / לא צריך/ה מילים כשאני שר/ה - תלוי איזה שיר. יש שירים שאני מכירה ויש שלא מכירה

למעלה