בואו נתחיל עם שאלון קצר

Mega OhCHA

New member
וואייי, זה רע, אז תזדעזעו

אני מתגורר באזור חיפה אני אוהב/ת קריוקי פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי לפני 11 שנים פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי רדיו חזק של תילם הפדיחה של החיים שלי דואט עם קמבצ"ית שלי להיפו היפופוטם- מחריד אני אוהב/ת ללכת לקריוקי לבד השיר האהוב עליי בקריוקי summer loving מפסקול grease אני לא צריך/ה מילים כשאני שר אין תשובות כמה שאלות

הנה אני, חדשה בעסק

אז ככה: אני מתגוררת באזור:
שכנה טובה של ת"א. אני אוהבת קריוקי/שירה בציבור/גם וגם:
קריוקי. פעם ראשונה שהלכתי לערב קריוקי/שירה בציבור:
לפני שנתיים היה מועדון שהייתי הולכת אליו מידיי פעם, והיה בו בימי שני ורביעי ערבי קריוקי. חבל שהוא נסגר . פעם ראשונה שעליתי על במה ושרתי קריוקי:
לפני שנה בערך, שרתי את "ים של דמעות". האנשים שם צעקו יותר חזק ממני את השיר כך שלא ממש היה אכפת לי אם זייפתי או לא
. הפאדיחה של החיים שלי בקריוקי:
למזלי עוד לא היתה. אני אוהבת ללכת לקריוקי/שירה בציבור עם חברים/לבד/משפחה/אחר:
בפעם ההיא שעליתי על במה הלכתי לבד, אבל היו שם אנשים שאני מכירה. אז כך שזה לא משנה לי. כיף ללכת לבד למקומות כי מכירים אנשים. השיר האהוב עלי בקריוקי/שירה בציבור:
"ים של דמעות". המנחה הכי שווה בקריוקי/שירה בציבור:
וואלה, חדשה בעסק. לא מכירה מנחים. בקושי מקומות
המועדון הכי שווה בקריוקי/שירה בציבור:
כמו השאלה הקודמת. אני צריכה/לא צריכה מילים כשאני שרה:
צריכה. שיהיה לכם יום צבעוני (כבר אי אפשר להגיד יום כתום בלי לספוג ביקורת..)

תשובותתתתת

אני מתגורר במושב במרכז הארץ אוהב מאוד קריוקי וגם לא מעט שירה בציבור- אפילו להנחות ערבים כאלה. אני הולך כבר המון שנים לערב כזה. פעם ראשונה ששרתי קריוקי היתה במסיבת יום הולדת לידידה שלי והקדשתי לה את השיר STARS של סימפלי רד- הייתי בן 16. שכחתי את המילים אז שרתי את הגירסא שלי לשיר הזה. אוהב ללכת עם חברים וחברים אוהבים ללכת איתי. השיר(ים) האהוב(ים) עליי מפורסמים מעלה.. בסקר. המנחה הכי שווה? לא הסתכלתי על זה אף פעם.. המועדון הכי שווה? יש כמה אז אני לא אגיב.. NEXT כמעט תמיד אני לא צריך מילים. עניתי..

nakash2

New member
היי

אני גר בחולון אוהב לישר קריוקי פעם ראשונה בקריוקי לפניי שנתיים אבל על במה שרתי כבר כילד פאדיחה לא ממש זוכר אבל בטח היה משהו אוהב לשיר קריוקי עם כל מי שחפץ להגיע איתי השיר האהוב עלי? יש הרבה אין משהו מסויים המנחה הכי טוב בקריוקי יש שניים ניר שעיבי וניקי גולדשטיין המועדון הכי שווה שמו בישראל ''מקיאטו'' הפאב הכשר בתל אביב מקום מישפחתי ומדליק ובדרך כלל שאני שר לרוב אין לי צורך במילים

למעלה