בואו נתעורר - משחק השירים הגדול

gihona

New member
בואו נתעורר - משחק השירים הגדול

או קי חברימים, זה משחק שרץ כבר איזה שלושה חודשים ב queenzone, נראה אם הוא יתפוס גם כאן. החוקים פשוטים מאד: אני מתחילה עם צמד משירי קווין. הבא אחרי צריך לבחור אחד מהשניים (אפשר גם לנמק), ולהציב מולו שיר נוסף. הבא אחריו צריך שוב לבחור אחד מהשניים, ולהציב כנגדו עוד שיר לבחירה, וכן הלאה. במשחק נכללים כל שירי קווין מכל האלבומים, שירי סולו של כל החברים ושירים מלהקות קודמות - smile וכו'. דוגמא: White Queen או Bo Rhap? Bo Rhap - קלאסיקה על זמנית. Bo Rhap או Innuendo?

rainbow 1974

New member
קשה..

שניהם נורא עוצמתיים.. אבל אני חושבת שאני אבחר ב- bohemian rhapsody כי אין על השיר הזה bohemian rhapsody או don't stop me now?

gihona

New member
את צריכה להציב שיר מול Bo Rhap

להציב שיר לבחירה מול השיר בחרת, לא ליצור צמד חדש.

I n n u e n d o

New member
אהה

אבל מה זה שווה בוראפ ישאר עד הסוף
אוקי אז bo rap או Love of my life

תם עידן הרפסודה

ממש לא בוהמין רפס' הולך לרדת בענק! love of mi life -killer queen תפסיקו כבר להתלהב מבוהמ-רפס' זה אחד השירים הממוחזרים ביותר ע"י גלגלץ חברה להתחיל לינבור באלבומים של קווין יש חומר טוב יותר מבוהמ-רפס עם כל הכבוד האדיר שאני רוחש ליצירה המדהימה של המאסטר עליו השלום פראדי (פאריד)מרקורי

ketas

New member
killer queen

בלי שום ויכוח...שיר ענק. killer queen או show must go on?

gihona

New member
מהתחלה! (בערך)

להזכירכם - אתם צריכים לבחור מתוך השניים הקודמים, ולהציב שיר חדש מול הבחירה שלכם. כפיש? אני אמשיך מהאחרון: the show must go on בגלל העבודה הווקאלית המדהימה של פרדי. The Show Must Go On או These Are Thh Days Of Oue Live?

GUY639

New member
ברור שאת

The Show Must Go On, זאת לא תחרות. זאת תחרות ראויה ל-The Show must go on: The Show Must Go On Vs I Want It All

Ocean Spirit

New member
Was it all worth it

אבל רגע, התבלבלתי. הייתי אמורה להציב את Fairy Feller נגד שיר אחר. סליחה. אז: Fairy Feller's Master Stroke או My Fairy King?

למעלה