seven sea of rhye my fairy king או seven sea of rhye ?
ר רותם גבריאל יצחק גרס New member 18/11/05 #21 seven sea of rhye my fairy king או seven sea of rhye ?
ר רותם גבריאל יצחק גרס New member 20/11/05 #24 חלש חלש אתם הולכים רק על המוכרים אז radio gaga או תתכוננו חלק גדול לא מכיר את השיר המעולה הזה 39 למי שלא מכיר עכשיו לקאזזה (סתם לא לחנויות הדיסקים הקרובים לביתכם,תיהיו טובים ילדים ואל תעשנו סמים )
חלש חלש אתם הולכים רק על המוכרים אז radio gaga או תתכוננו חלק גדול לא מכיר את השיר המעולה הזה 39 למי שלא מכיר עכשיו לקאזזה (סתם לא לחנויות הדיסקים הקרובים לביתכם,תיהיו טובים ילדים ואל תעשנו סמים )
G gihona New member 20/11/05 #25 מי לא מכיר את 39 על מה אתה מקשקש. כל מי שאוהב את קווין מכיר את ANATO בע"פ. ומה עם קצת סימני פיסוק מדי פעם? לענייננו: 39 או Long Away?
מי לא מכיר את 39 על מה אתה מקשקש. כל מי שאוהב את קווין מכיר את ANATO בע"פ. ומה עם קצת סימני פיסוק מדי פעם? לענייננו: 39 או Long Away?
ר רותם גבריאל יצחק גרס New member 20/11/05 #26 אני בכל אופן מכיר המון אנשים שלא מכירים את השיר, אבל נהדר שאת מכירה ועוד רבים וטובים אחרים. לגבי הסימני פיסוק לפעמים מתחשק לי להשים לפעמים לא, תודה!
אני בכל אופן מכיר המון אנשים שלא מכירים את השיר, אבל נהדר שאת מכירה ועוד רבים וטובים אחרים. לגבי הסימני פיסוק לפעמים מתחשק לי להשים לפעמים לא, תודה!