בואו ספרו עליכם קצת יותר...

בואו ספרו עליכם קצת יותר...../images/Emo118.gif

לפנות-ערב טוב לכל הפינקרים והפלוידים!
אכן , מזג אוויר קר וגשום אצלנו...
אז שבו מול המחשב עם איזו כוס
ותתחילו לספר על עצמכם! איזה עוד מוזיקה חוץ מפלויד אתם אוהבים? מה אתם אוהבים לעשות בחיים? אתם אוהבים את זה חזק?
אז אני אתחיל....
אני אוהבת את לד זפלין, בוב דילן,ברי סחרוף, יזהר אשדות ומוניקה סקס בנוסף לפלויד.. אני אוהבת לנגן על הגיטרה שלי...לישון, ולהתלבש קצר בחורף, אההה, נכון שזה עיניין אותכם?!

HelterSkelter1

New member
אני

אוהב בעיקר את: הפלויד כמובן, קווין, הביטלס, קינג קרימזון, יס, קאמל, אנגלאגארד, זינגלה, The Who, אי אל פי ועוד ועוד

Paranoid Y

New member
אמממ.. טוב.. אז ככה..

אז.. חוץ מהפלוידים אני הכי אוהב את: קווין, ניל יאנג, אריק קלפטון, ג'רי לי לוויס, מוצרט, בוב דילן, ג'ון לנון, בטהובן, ג'ורג' הריסון, באך, גנז N' רוזז ועוד רבים וטובים (עדיף לקצר).. בחיים.. את החיים עצמם אני לא ממש מחבב.. אבל בחיים אני אוהב לצייר.. לטייל בטבע (עדיף עם גשם).. גם לקרוא די אוהב... אממ..ו.. לכתוב לפעמים.. וזהו.. אני חושב... אולי... have a nice day

אוקיי

בעיקרון חוץ מפינק פלויד אני לא כ"כ אוהבת מוזיקת רוק, אלא פופ. אבל אני יכולה להסתדר עם הסגנונות, חוץ מרוק כבד ו מוזיקה מזרחית (בלעעעעעעעע, איכס). בחיים, אני אוהבת לישון, לראות טלוויזיה (די), ולגלוש באינטרנט, במיוחד פה בפורומים. אני בת 14.

meandmeandme

New member
../images/Emo9.gif

לקחתי בעצתך ולמרות שלא יורד פה גשם התישבתי פה עם כוס קפה
. אני חוץ מפינק פלויד אוהב להקות כמו קינג קימסון, ג'נסיס, לד זפלין, המי, קאמל. אבל גם יש פינה בלבי לאומנים יותר חדשים כמו גנס אנד רוסס, קולדפליי, רד הוט צ'ילי פפרס, רדיוהד, פורקיופיין טרי, מייק סטרן, ג'ו סאטריאני. מדי פעם ככה אם ממש ממש בא לי אני שומע קצת גראנג' אבל יש לי בעיה עקרונית עם הג'אנר אז לא ממש אוהב. חוץ מלשמוע מוסיקה אני בזמני החופשי מנגן (גיטרה ופסנתר), כותב (כל מני דברים), אינטרנט, טלוויזיה אני שונא אבל כשאין לי כוח לפתוח ת'עניים אני יושב ומעביר בין הערוצים. אני אוהב לטייל (במיוחד כשגשום) להיות עם אנשים שאני באמת אוהב ולישון
.

Jam Head

New member
אני.......

הוסיף את שמי - רואי , משום מה אף אחד לא רשם את שמו. אני בן 16 מבנימינה ( חור ! ) אני שומע - פרל ג'ם , לד זפלין , ובלאק סאבת והמון מטאל ( בעיקר דת' בלאק וקצת טרא'ש , להקות אני לא אציין כי זה יותר מידי ואתם גם לא תכירו). אני מנגן על גיטרה , ועל העצבים :) יש לי להקה , אני גיטרה ראשית מלחין ובזמן האחרון גם כותב מספר רב של שירים. אני בנוער העובד - תנועת נוער. אוהב את הים , כל מיני סוגי ספורט ופיצה - חחח

kibutzit

New member
הודעה ראשונה פה..

האמת שנהנתי לקרוא פה הודעות אבל לא היה לי יותר מדיי לקרוא... אני חובבת פינק פלויד בזמני הפנוי חוצמהם את רדיוהד, פארל ג'אם, סקאנק אנאנסי, ג'ניס ג'ופלין, בוב דילן, ורוק ישראלי על רוב סוגיו.. אוהבת לישון המון, על הגיטרה שלי, לכתוב, לפצח גרעינים בת 16 בקרוב (עוד חודש בערך) וגרה בצפון הרחוק.. סוף..

../images/Emo98.gifטוב, עכשיו תורי...

אמממ..אז קודם כל..גם אני באוירת חורף משו.. הכנתי לי כוס שוקו חםםם.. מה אני אוהבת לשמוע חוץ מפינק? [פרט לעובדה שהנחתי את ידי על שלושה דיסקים שלהם שעד היום לא שמעתי...מה שאומר שאני חורשת עליהם בזמן האחרון...] אני אוהבת לשמוע רדיוהד, טורי איימוס, רד הוט צ'ילי פפרז, קולדפלי, טראוויס [כן,כן..], אלאניס מוריסט, בוב דילן, ג'ניס ג'ופלין,[אני יודעת שאני מערבבת פה סגנונות על ימין ועל שמאל..אבל מה לעשות..ככה זה באמת אצלי..],ביורק, r.e.m, פרל ג'אם, ועוד רבים וטובים.. וכמובן, ישראלי, על רוב סוגיו וגווניו..החל מאביב גפן, דרך היהודים, עוברת לברי המלך ופורטיס.. ארקדי וחברים ועד לדנה ברגר..האשה והאף
[היא פשוט מלכה בעיניי..] וגם קלאסי..בטהובן, באך, צ'ייקובסקי ועוד.. אממ..מספיק, לא?
חוץ ממוזיקה? אני קוראת, כותבת פה ושם, מציירת [מקשקשת
], מפסלת קצת בזכוכית ובעיקר בחימר, אוהבת לטייל בגשם
, לישון..הרבה..הרבה..
ולנגן על העצבים
עד כאן שידורי הסתיו להלילה.. לילה טוב לכולכם

meandmeandme

New member
בפעם המיליון!

הציורים שלך זה לא קשקושים! את אחת הציירות הכי מוכשרות שאני מכיר! ראבק! את מציירת כל כך יפה!!! אם תגידי את זה שוב אני יאלץ לפרסם תמונות של הציורים שלך כדי שכולם יבינו טוב טוב.. !

היי..

תזהר..אני עוד עלולה להאמין לך
ו...אתה יודע..זה סימן שאתה לא מכיר הרבה ציירים

meandmeandme

New member
תתפלאי אבל...

אני מכיר כמה ציירים מקצועים ואת יותר טובה מרובם...

נימרודל

New member
אני...

אני אוהבת את פינק פלויד כמובן, ג'ט'רו טל (כן כן), גנסיס, יס(למרות הירבות בינם לבין פינק) מטאל קצת וזהו. אני אוהבת לצייר, לשיר( אני במקהלה), ואני אוהבת חושך ולהיות עם מספר מצומצם של חברים ולשתות תה. הכל באותו זמן. אני חושבת שלשבת באפלה קצת עם חבר/ה טוב/ה עם כוס תה זה הדבר לא? אני אוהבת לקרוא למרות שלא יוצא לי הרבה ומה עוד? אה לחלום בהקיץ.

סיקסטיז

New member
אני אוהב את

מוזיקת שנות השישים ... (כאילו סיקסטיז דה !!!) מה זאת אומרת ? , זאת אומרת THE TURTLES , THE MONKEES , וכל מיני להקות של שיר אחד של שנות השישים (שמכירים יותר את שם השיר מאשר את שם הלהקה ...) חוץ מזה , ג'ניס ג'ופלין , הנדריקס , LOVE , BEATLES , דיפ פרפל , לד זפלין , בלק סאבאט (כל אחד מאלה היה בתקופה אחרת בחיים , אבל כולם היו טובים אליי ... :)) אוריה היפ כמובן , THE DOORS , ג'טרו טול , וכרגע אני שומע את PET SOUNDS של הביץ' בויז ששם יש שירים יפים בטירוף , הסאונד הכללי מזכיר כאילו אתה בחלום , והשירים עצמם נכנסים לך לנשמה (או שזה פשוט ההקשר שבגללו התחלתי לשמוע אותם גורם לי להגיד את זה ...) בכל מקרה ... שיהיה לכולם סופשבוע חמים ונעים (וטעים...) !

Nir of GondoliN

New member
על עצמי

אני ניר ליבנה, מיבנה עיר האורות (הכבויים..). בן 16 (עוד מעט - תסתכלו בלוח ארועם אולי יהיה כתוב - נראה לי שכתבתי פעם). חוץ מהפלויד אני אוהב בעיקר רוק מתקדם כמו קרימסון קינג, קאמל וכן הלאה, אני אוהב מטאל (כמו לד זפלין דיפ פרפל וחברותיה , ואפיו מעט את מטליקה) וגם קצת גראנג'. אבל אין על הפלוידים. אני אוהב רוק ישראלי. בחיים אני אוהב לישון להיות במחשב לשחק הוקי לשמוע מוסיקה (הרבה וכל הזמן), לקרוא ספרים, לקרוא שר הטבעות (שלא נכנס לקטגוריה ספרים כי הוא הרבה יותר מזה), לראות סרטים, לגלוש בפורומים שונים ומשונים (מאוד משונים), וזהו.. אני דיי משעמם. אה כן גם יש לי כמה חברים.. לפעמים. אני גם איש אשכולות מבחינת כלי נגינה (
). ניגנתי על פסנתר ותופים (וחלילית בכיתה ג, בשיעורי מוסיקה). אבל כקגע אני מנגן על גיטרה ונהנה מכל שניה, עד הכלי הבא. זהו

למעלה