בואו ספרו עליכם קצת יותר...

Nir of GondoliN

New member
אני מת על שבק ס!

יש לי את כל הדיסקים אבל הם לא בדיוק רוק נקי. הוא מעורבב קצת עם ראפ. אתה גם אוהב אותם?

CaerBannog

New member
להקת הילדות שלי

כיתה ה'-ו' ככה הייתי חורש על "7" אלבום טוב, כאילו לא באמת טוב, אבל חזק לאללה... השני נוראי, וכנען 200 זה דיסק נורא נחמד, בהחלט דוגרי לא הקשבתי להם המוווון זמן, אבל תמידת ישאר לי פינה חמה בלב

meandmeandme

New member
אני מודה ../images/Emo4.gif

גם לי יש את כל הדיסקים של שבק ס'. אני מכיר את כל המילים בעל פה. ויודע את כל השמות של כל חברי הלהקה. או... הבושה... סתם לא... חפיף... אהבתי אותם בערך עד כיתה ז, אז התקדמתי קצת. אבל תאכלס הדיסק הראשון שלהם לא רע בכלל
.

CaerBannog

New member
דיסק מצחיק...

יש שם שלוש אקורדים ודיסטורשן, בערך כל הדיסק, אבל הוא בהחלט נחמד, במיוחד "פטריות"

Nir of GondoliN

New member
הכרתי אותם דרך הדיסק השני

אבל הראשון יותר טוב. אבל קוראים לו אימפריה לא? בכל מקרה זה ממש כיף להכיר את כל המקומות שהם מדברים עליהם בשיר: צומת נגב שפלה, המגדל, וכן הלאה וכן הלאה.

Adonai

New member
אהה יופי

אני רועי בן 16 שומע בעיקר: פינק פלויד, ג'ימי הנדריקס, דורס, בוב מארלי, לד זפלין, אמרסון לייק אנד פאלמר, רדיוהד, שוטי הנבואה ואני אוהב לעשות דברים שאם אני אכתוב אותם פה אז איזה מנייאק יכנס בי.

meandmeandme

New member
../images/Emo35.gif

אף אחד לא יכנס בך, ואם מישהו יכנס בך אנחנו ניכנס בו פי 2... אל תהסס להגיד כלום. ברוך הבא לפורום.

CaerBannog

New member
שיהיה...

אני עופר, בן 15 מקיסריה (קפיטליסט מנייאק) מבחינת מוזיקה אני ושמע בעיקר רוק מתקדם/פפסיכדלי,קלאסי, ישראלי (רק איכות), קצת אלקטרוניקה, טריפ הופ, קצת גראנג', ועוד כל מיני שטויות אחרות, אין לי באמת כח לפרט את הכול.. להקות מרכזיות: קינג קרימזון, דורס, ברי סחרוף, נקמת הטרקטור, פורטיסהד, ניק קייב והזרעים הרעים, פיש, דפש מוד, רוקפור, ואן דר גראאף, סאונדגארדן ועוד המון.. אבל נסגור בזה

michal optimit

New member
אוקיי

אז אני מיכל ואני בת 14 וחצי סתווים אני אוהבת לעשות בחיים? לשבת. לקום. לישון. לבהות. אבל גם ללכת לנוע"ל ולזרוק נעליים על אנשים שמעצבנים אותי. אני אוהבת פינק פלויד (וואלה?) רדיוהד, אריק אינשטיין, משינה, יזה ר אשדות, ועוד מלא ואין לי כוח לפרט.

גם לי בא

אוקיי, אני טל. הלהקה היחידה שמצליחה להתחרות עם פינק פלויד בשבילי היא blur. אני אוהב גם את רדיוהד, נורה ג'ונס, לייב, פיקסיז, ביטלס, גורילז, וויזר (קצת), פורטיסהד, מסיב אטאק, מוניקה סקס ויש עוד הרבה שאני לא זוכר כרגע. חוץ מזה מה שאני אוהב לעשות זה לנגן (גיטרה, פסנתר ותופים), לשוטט בפורומים ושטויות, לראות טלוויזיה ולשחק (לא בנינטדו, בתיאטרון).

למעלה