בואנאס מדיו דיאס א טודוס

RORGAD

New member
בואנאס מדיו דיאס א טודוס

היות ואנו חברי הפורום החלטנו לשים קץ למריבות ולאינטריגות החלטנו פה אחד שהמפגש יהיה בשלב זה ביוטבתה עזריאלי, בתאריך שקבענו ה- 25,7 , כך שכולם בלי יוצא מהכלל יבואו, בשלבים יותר מאוחרים נראה כבר, יחד עם זאת ואנחנו רוצים לראות פה את גדולתם של המנהלים של הפורום הזה אז החלטנו שהיום בשעה עשר בלילה אבל בדיוק בשעה הזו שלושתכם תביעו התנצלות ובזה נסיים את הפרשה, ככה לא ייצא שאחד יגיד למה אני למה לא הוא או היא, שלושתכם בשעה עשר בלילה לשלוח לנו מסר שהסיכסוך נגמר ומחזירים עטרה ליושנה. מי שבעד שיצטרף אלי. בתקווה להענות חיובית מצד המנהלים.

רותי ב.

New member
מתאים לי

ההצעה שלך, לגבי המפגש. קוואלו קי ט´דיגה - פור אסטי 10 אין לה נוצ´ה - יו דיספואס די אוצ´ו נו אנטרו א לוס פורומים - אז איל טיימפו די אוטרוס אין לה פמיליה. טינמוס ´לוח זמנים´. אי אין אקיאה נוצ´ה, קי נו מי קרו אינודראר-לה, מיטי קבריטס, פור נו סראר לוס אוז´וס.....

Sarika

New member
היידה, מקטרת שלום ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רותי ב.

New member
אני

מתנצלת בפני כל העולם ואשתו, כולל על זה שרושמת את זה רבע שעה לפני הזמן הנקוב. בנוגע לדברים שאני מתנצלת עליהם, אנא מלאו והשלימו את כל שנראה לכם, כאוות נפשכם. יענו, צ´ק פתוח. לילה טוף אנשים, ואוהבת אותכם.

חברים קפון עדיין חסום!!!!!!!!!!!!!!

רצה להכניס הודעה בהתאם למוסכם וניבצר ממנו! אני מאוד מקווה שזוהי אי הבנה מצד מישהו..... ושהדבר יתוקן במיידית!!!!

RORGAD

New member
אביאל איפה אתה? למה אתה

לא מתנצל? מה קרה? למה אתה משחק משחק של פרסטיז´ה וכבוד? אנא, אנא ממך תתנצל, כל חברי הפורום ממתינים, אבל כולם, כפי שאתה רואה את השרשור, כולם בדעה אחת שאתם צריכים להתנצל ולהמשיך הלאה, אז קדימה קרידו.

RORGAD

New member
מאוכזבת מאוד מאוד

חברה מה קורה נכנסתי הבוקר, וחושכות עיני, אביאל נעלם לו, קפון שמצא לו דרך להכנס לפורום בשם בדוי, פתאום לא רוצה להתנצל בשם הבדוי, ורותי עדיין לא הסירה את החסימה, באמת גן ילדים, תתבגרו חברה, מכירים את הביטוי אני בסדר, אתה בסדר, אתם בסדר? אז אצלי בחיים מה לעשות זה עובד, תנסו גם, ותראו שאני צודקת, יאללה כבר, רוצים להמשיך הלאה.

gingit1

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo39.gif

מקפיצה את השרשור למעלה, הנושא עדיין לא סגור

Lcapone

New member
הצעה לסיום הפרשה המיותרת:

כיוון שרורגד הציעה הצעה נאה ושוחרת שלום, וכיוון שההצעה לא עלתה יפה מסיבות אלו או אחרות, אני מציע לסיים את הפרשה הטורדנית והמיותרת הזו, בדרך הבאה, שהיא פשוטה וקלה לביצוע: אני כותב כאן נוסח התנצלות משותף לשלושתינו. רותי ואביאל, כל אחד בנפרד, יוסיף תגובה להודעה זו במילים: אני מסכימה/מסכים וכך ישוב השלום למעוננו והעסק המיותר הזה יסתיים סוף סוף! וזה נוסח ההתנצלות: אנו, רותי,אביאל וקפון מביעים צער עמוק על מילים שנכתבו, על סתימת פיות, ועל כל מעשה או מחדל נוספים שפגעו בהתנהלותו התקינה של הפורום. אנו מתחייבים, מרגע זה ואילך, לפעול אך ורק בשלום, בנעימות ובדרכי נועם, בנימוס, בשיתוף פעולה ובכבוד הדדי- למען הגשמת מטרותיו של הפורום, ולמענן בלבד. אנו מתנצלים בפני חברי הפורום שנאלצו בימים האחרונים לעסוק בנושא מסיח דעת זה. ועכשיו, חזרה לצחוקים, למתכונים ולשמחת החיים! זה הכל. אני מסכים ומאמץ כל מילה. עכשיו רותי תאשר במילים אני מסכימה, אביאל יאשר במילים אני מסכים, ובא לציון גואל!

למעלה