בואנאס מדיו דיאס א טודוס

Lcapone

New member
הפרשייה תסתיים כשכולם יסכימו להצעה

ויכתבו אני מסכים או אני מסכימה כתגובה להודעה זו. קיבלת סולם של זהב לרדת מהעץ. היידה, כולם מחכים. תרדי ונמשיך הלאה!

avielss

New member
אהלן קפון

כל כך שמח לראות אותך בכינוי האמיתי שלך

Lcapone

New member
ראה תשובתי לרותי

אביאליקו קרדיקו- יה בסטה קון אסטס בבז´דס... רד מהעץ כמו גדול- תכתוב אני מסכים וקדימה ! נ.ב- וגם אני שמח לראות אותך בפורום

רותי ב.

New member
אני אגיד לך מה,

יש לי השגות קלות, לכן לא אוכל לכתוב באופן גורף ´אני מסכימה´. מבחינתי היה לכל אורך הדרך שיתוף פעולה. מקוה שזה יתקבל בהבנה. מבחינתי ומבחינת האנשים פה הנושא סגור.

gingit1

New member
אוף איתכם

אולי די כבר, כל כך קשה להסכים, מכל דבר עושים עניין, די, בואו נסגור כבר את הסיפור הזה.

Lcapone

New member
כבר דה גול אמר עלינו

" עם קשה עורף" וכנראה שהיתה מידה של צדק בדבריו. מסכים אם ג´ינג´ית לכל מילה, למרות שאישית הייתי מוריד את האות האחרונה מ"אוף איתכם"... מבחינתי הנושא סגור ומאחורינו. הייתי שמח לו רותי ואביאל היו מביעים את הסכמתם. אבל, לא אתעקש על זה. ביזבזנו יותר מדי אנרגיה על סערה בכוס מים. מספיק. עכשיו, אסיים במילים יפות המלוות אותנו מאז ומעולם: עושה שלום במרומיו- הוא יעשה שלום עלינו. אמן.

סיכום דיון

לאחר שבימים האחרונים עקבנו בצער אחר המתרחש בפורום זה, אנו שמחים לראות כי ייתכן שנמצא פתרון. אנו מברכים את כל המשתתפים שמצאו בעצמם את הדרך לחזור ולהשתתף בפורום באופן פעיל. את כל הדיונים לגבי ניהול הפורום, אנא נהלו במסגרת המסרים וביידוע מלא של הנהלת הפורומים, על מנת שלא להכביד על הפורום, ולא להגיע לכלל התנגשות מחודשת. תודה, וברוכים השבים

Sarika

New member
קפון, סייטה ליוויאנו. אביאל אי טו

טאמביין. רותי יה אצ´אטו. קפון תהיה "קליל", גם אתה אביאל, רותי כבר הסכימה. תחזרו ל"מלאכת הקודש".

RORGAD

New member
רותילה ממי נשמה תחליפי את

שתי המילים "הפרשה נסתיימה" ב- "אני מסכימה" בואו נעשה לזה סוף, אנא, אנא, אנא, אנא, אנא, אנא, אנא ועוד מיליון פעם אנא.

Lcapone

New member
שיר? למה לא סרט?

בפרשיה הזו היו כל המרכיבים של סרט תורכי: משפחה חמה, משבר, התלהטות יצרים, רגשות עזים, וסוף טוב. קדימה, עבור לנושא הבא.זה באמת מספיק.

RORGAD

New member
אביאל מה איזיטס ריאיר לוס טוקוס

דיזן אלאח, אלאח, אלאח, וכו´ וזה אומר אלוהים, אלוהים אלוהים יולסן הגיעה, הם מדברים על איזו חתיכה טורקית. אבל נחמד וטוב לחזור לצחוק.

למעלה