בואנה ילדים...

אני תמיד ער בשעות כאלה.

נו אני בתקופה כזאת שאני לא עושה כלום. שכונת עולמים שחבל לך על העפיפון. אני הולך לישון רק שמשעמם ועייף נורא...וקם - כשצריך משהו. ואם נגיד פתאום ממש רעב - אז הולך לישון. כי זה יותר קרוב ויותר קל מללכת עד המטבח ולתפעל משהו. אז בתוצר לוואי של כל השכונה הזאת יוצא שאני גם ער בשעות מוזרות וכותב כל הזמן בפורומים של תפוז. ואת יודעת מה הכי מצחיק בכל הסיפור? שיש לי הוראה מעו"ד שלא כדאי שאני אעבוד. (אל תשאלי). אז אני חפשן בהוראה.

כמעט25

New member
חחחחח

וואלה? מגניב, למי צריך לשלם בשביל אישור כזה?

את לא צריכה לשלם לאף אחד.

זה אף אחד שצריך לשלם לך. כן כן, אני לא עובד ואני עוד הולך להרוויח מזה כסף. אחחח...החיים הטובים. אגב, עשי טובה ותפסיקי לכתוב בכותרת "חחחחחח". אני לא רוצה לקרוא לך 'נקבה' פה מול כולם, כי יש לי כבוד לפז"ם.

תראה...תשמע...תראה...

בכל זאת...לבחורה יש יותר ניסיון חיים. אין לך מה להגיד נגד זה. אוקיי, תקרא לה 'זקנה'. לגיטימי. אבל גם זקנות הן פז"מניקיות על. למרות שבתכלס...לבחורות, כמו למוד"שניקים, אין פז"ם. אז שכחי מזה. את לא פז"מניקית.

liontamer

New member
על איזה נסיון חיים בדיוק אתה מדבר?

היא שתפה יותר כלים ממני. סו וואט? היא בישלה. אני בספק מה? זו היא שעשתה 80 שעות מארב בחברון?! לאון יש עוד הרבה דוג'

כל הזין במארבי80.

אתה יודע...עכשיו בשטחים זה עד 48. בצפון אבל טוחנים לפעמים אפילו 96. שביזות טרור לפנים. בכל מקרה זה היה די בציניות, כנראה שלא ראית את זה. :)

כמעט25

New member
אבל אבל אבל

עשיתי טירונות 03, קפצתי מצוק של 7 מטר לים עשיתי ראפטינג 4 ימים בנהר הפורימה בפרו עשיתי סנפלינג מפלים בגווטמלה, עשיתי טיפוס צוקים טיפסתי על הר געש חציתי מדבר בין צ'ילה לארגנטינה ברל עם 30 קילו על הגב. נחתתי בקולומביה ב4 בבוקר לבד. הלכתי לאיבוד ברחובות מקסיכו סיטי ב2 בלילה. ובטח יש עוד כמה ששכחתי.... ואגב, משתתף בניסוי..אני מתה עליך אחי!!!!

liontamer

New member
so fucking what?

אני עושה סנפלינג מגיל 9 בערך, ופעם כמעט כל שבת הייתי עושה עשיתי באנג'י מ90 מטר והייתי בחוגי סיור! הא הא!

dod_basim

New member
אז אתם בקטע של שויץ???

אין לי אפילו כוח להתחיל... טוב עכשיו זמן לפיפי ולישון שיהיה לכולם לילה מצוין

אז...

אז טחנת מארבים בחברון... וגם היית בטנק שזה לא כמו החי"רניקים... תכלס אני הייתי מעדיף להיות בחורה בקריה שיוצאת כל יום ב16 על השעון ואורבת אולי במקרה הטוב לחבר שלה בהפתעה ביום הולדת... נסיון חיים זה לא לשבת במארבים...

כי אין להם. זה ידוע.

ל: בנות, מוד"שניקים וג'ובניקים אין פז"ם. ככה זה. לא אני המצאתי את החוקים.

למעלה