בואנה ניקול היא ממש טיפשהההה וגזעניתתתת

adoshe

New member
בואנה ניקול היא ממש טיפשהההה וגזעניתתתת

אין לה מושגגגגג מזה ערבים הוכנס לה בראש ערבי מחבל מאז שנולדה פשוט חפרו לה ככה וזה מה שהיא קלטה .. אז ליראות תמונה של ילדה קטנה ולהגיד שהיא דומה למחבלת זה ממש רועעעע .. שתיסתכל על הילדה שלה שכל היום תוקעים אותה בתוך כלוב ירוק ......ושאין לה אמא נורמלית שמגדלת אותה ... אני מרחמת על הילדה שלה שתיגדל בכזאת סביבה של טיפשות ורוע ...........

עליזקי

New member
תוכנית ירודה

עם מסרים שואפים לרמת אפס.. בנות שמתעסקות בשטויות והטימינג.. כל כך לא מתאים ..ותכלס? את מי מעניין ? שיש אנשים שחיים בסרט .. ידוע שיש טיפשות, רוע, גיזענות, פזרנות ויהירות אין צורך להביא לנו את זה אחריי יום עבודה מול הפרצוף. ולא ניקול הרושם שאת עושה שאכלת חרא לא ממש נכנס לאיזה לב.. זה רק מצער שבחורה צעירה עושה מעצמה צחוק פעם אחר פעם ומיסתודדת עם בנות שאינן בנות גילה רק ביגלל שיש להן כסף כמוך? פטתי.. ביכלל אורנה בן דור אישה עם תחקירים דייי ביזארים ועלובים וכדיי להחזיר עצמה לכותרות בחרה בנושא שנוי במחלוקת ואוליי להרבה גם מכאיב.. והכי גרוע שהביאה עורכת דין שיש לה קשרים כאלה ואחרים שלא קשורה לשאר נושא הסידרה ואתמול ההצגה עם הזוג שלכעורה מתגרש מביישת וטיפשית..רק כדיי לקדם את עבודתה בתור עורכת דין? עד לאן ? בקיצור אפשר ועדיף לוותר על טמטום.

adoshe

New member
חחנכוןןןןן

את האמת למרות שזה היה הזוי הקטע הזה אבל אני ממש אבל ממש מחבבת את אישיות של הענבר הזאתת ... ובואנה לדפנה יש אמא מצחיקה ברמותתתתתת עלק יאלה תביאי מממן ...חח ואיי הרג אותי הקטע אם התמונות של הבוגד ממש הצגה

למעלה