בואנה סמנדה א טודוס

avielss

New member
בואנה סמנדה א טודוס ../images/Emo24.gif

קומו סטובו אל שבה? קולו איזיטש? קואלו קומיטש?

gingit1

New member
בואנה סימנדה אי אתי../images/Emo140.gif

אי אה טודוס. כומו סטאש טודוס? אי קוואלו סי וה אזר קון אל מפגש.

avielss

New member
היידה פתחנו שרשור

מהם הימים המתאימים ביותר ובאיזה יום --היידה קרו וור ווס---

../images/Emo42.gifבואן דיאה א- טודוס אמיגוס

לה שבת פסו מוי ביאן, אין קומר, אי קון אמיגוס בואנוס. פסאימוס פוקו אלה מר (טיילנו קצת בים). לדעתי יום חמישי יכול להיות אחלה של הזדמנות למפגש אם קובעים בעזריאלי, אפשר בשבוע זה או בשבוע הבא, בשעות 18-18.30 מתאים לי...

רותי ב.

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יום חמישי נשמע בסדר גמור, גם השעה נראית בסדר. אולי בשבוע הבא? ב- 6/6 ? למי מתאים? למי פחות? ואם למישהו לא מתאים, שיכתוב ויגיד/תגיד מתי מתאים יותר.

רותי ב.

New member
כמה יותר? כי הבנתי שיש כאלה

שצריכים לחזור לצפון, לא רק אני. אבל אפשר, רק תגיד בערך באיזו שעה מתאים לך.

לי....מתאים השעה והמקום ...אך..../images/Emo140.gif

צריך להיתחשב גם באביאל.... אביאל מתי זה יותר מאוחר....אבלה מקירידו..... ורשל.... תחכה לתגובתך.. בדקת ביומן מקרידה?????? שאין לך..איזה ישיבת ממשלה להציל את המצב????? הידה ז´ונטוס ומוס הפרטיר . גם קניון הזהב הייה מתאים לא?????..... סתםםםם..מה שתחליטו......

gingit1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

יום חמישי גם לי בסדר, אבל בשני ימי חמישי הקרובים אני לא יכולה, ביום ה´ הקרוב מסיבת גיוס של כל החברה שסיימו יב´ ביניהםגם הבן שלי וביום ה´ הבא יש לבעלי יום הולדת ואני מתכננת איזו הפתעה, אז אם מסתדר לדחות טוב אם לא תפגשו בלעדי שיהיה יום טוב ושבוע טוב

avielss

New member
דווקא נכון../images/Emo5.gif

דווקא נולדו כשצריכים לעשות מפגש פורום אבל אין מצב בלעדי בקשר לשעה שעה 19:00 סביר לא?

רותי ב.

New member
למה בלעדייך? אפשר גם ב- 13/6

אם אין עוד התנגדויות? ולגבי השעה? אביאל?

gingit1

New member
13.6 מתאים

שעה, תחליטו מתי הכי נוח, הרכבת האחרונה צפונה (חיפה) יוצאת בשעה 23:22, אני גרה עוד צפונה מחיפה אבל זה בסדר, אני אסתדר.

רשל

New member
ב6/6/02 אני בורנה בעזרת השם

רותי ערב טוב, קשה מאוד לתאם פגישה שתתאים לכולם בול, אבל נקווה שנצליח כי כדאי ונחמד שכולם ישתתפו. אז כמו שאמרתי ה6/6/02 לא מתאים לי... ב- 13/6/02 כן מתאים אבל למאדם רוזה לא מתאים, וכדי לא לדחות את המפגש בעוד שבוע שלם אולי נתפשר על יום אחר למשל: 10/6/02 או 12/6/02 אלה ימים שמתאימים לי שני או רביעי, בכל מקרה אם לכולם מתאים רק יום חמישי, אני יעשה מאמץ להגיע מלבד ה 6/6 שאני בחו"ל. ב ה צ ל ח ה ,ובהזלחה אי ברכה. יום טוב אי סמנדה בויינה הטודוס

רותי ב.

New member
איזה כיף לך, ורנה.... אההה

ספרי חוויות כאשר תחזרי. לגבי ימים שני ורביעי, אלו הימים שפחות נוחים לי, עד סוף יוני. איך ימי שלישי לאנשים? מתאים ? לא מתאים? ושבוע אחרי ה- 13/6/ לי לא יתאים. אז מה עכשיו עושים?

למעלה